Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskeke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - Ne gyere túl közel- Levél Ledneczki Istvánnak - Annyira 2005- Utolsó napjaim a Szinyei Merse utcában- Hízelgő, csábító asszonyaim- Diával és Zalánnal, ez az örök barátság- Márk imádója- Kerimami és Loborj..
A Homárnak nem tiszte rendet vágni az iStyle és az iPodját javítani beadó naiv ügyfél között, főleg, hogy mintha ez most az Apple "szervizszokásain" múlna. Mondjuk ettől függetlenül vicces, hogy 7 rugóba kerül egy javíthatatlan készülék, de a szabály az szabály, az…..
Mire gondolhatott az az idegenszívű adathalász, aki ezzel a körlevéllel spammolta be egy halom olvasónkat? A jelszómegadásra felszólító kamuemail fordítószoftvere egyebek közt az "Ez hatalmas és magasan végzetes eset birtokol sugó minket" lugosibélai fordulattal…..
kiskeke 2007.10.04 13:38:44
Ez a sztori sem fog sokat javítani a BKV megítélésén, mákjuk, hogy rontani azon már nem lehet. Evibly a Deákon csípte el az alábbi jelenetet, amikor is a magasan képzett ellenőr két turistát próbált falhoz állítani, mert szerinte már lejárt a jegyük:Állok a Deákon a…..
Persze szigorúan 18 éven felülieknek ajánljuk a következő beteg, idióta, borult, nem normális videót.      ..
Subba Csajok és hullák 2007.10.03 15:59:00
Aki a nekromantikos posztból hiányolta a csöcsöket, az most örülhet. Történelmi pillanathoz érkezett ugyanis minden idők legzseniálisabb sajtóterméke, a Girls & Corpses. 3 év után végre sikerült offline terjesztőt szerezniük, úgyhogy nemsokára az amerikai újságárusok és…..
kiskeke 2007.10.04 13:28:51
szerintem ő is tetszeni fog!:)
lepjat.ini.hu
csináljatok vele amit akartok!