Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemossagyat!

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stephanie MeyerA név egyet jelent a Twilight történetekkel... és a Burokkal. Sok kritikát írtam már, sok jó és rossz filmet láttam már, de ez... de ez...Ez a film egy új dimenzió. A rossz filmek egy új dimenziója... A történet szerint az emberiség nagy részét megszállja…..
nemossagyat! 2013.05.27 22:01:00
@Xinaf:
Kinek elég megmutatni,Pilátusnak?
Semmi rossz nincsen a munkásságomban, mert tökéletesen illeszkedik a privátan általános és elvárt, mint alapvető létfeltételként megfogalmazott blogszabályzatba.
nemossagyat! 2013.05.27 22:17:47
@Xinaf:
Nem megyek el, mert ez egy nyilvános internetblog, ahol jogom van írni!
nemossagyat! 2013.05.27 22:26:10
@Xinaf:
Nem távozok el, mert ez egy nyilvános internetblog, ami azért nyilvános, mert bárki írhat ide.Ha valamiben kulturálatlannak minősülnék azonnal elmennék.
Habemus Papam! Mi fontosabb dologról is írhatnék? Mit érdekel engem, magyar, vagy argentin, fekete vagy fehér, keleti vagy nyugati?  Szent Péter trónja ismét betöltve, ismét vezetője van a katolikus egyháznak, Krisztusnak új főpapja van! Áldja meg Isten a szentatyát,…..
nemossagyat! 2013.05.27 21:37:17
@Xinaf:
Ez így bunkóság! Ugyanis a "nem látnak szívesennek" nyomós okait közölni kell az illetővel is.
nemossagyat! 2013.05.27 21:51:13
@Malkav:
Honnan tudod mi a szemét, ha ezt képtelen vagy már megkülönböztetni a szemétdombon kapirgáló kiskakassal ellentétben a gyémánt félkrajcártól?
Lehet, hogy az a szemét ,amit a szemita zsidók becsempésztek kereszténységetekbe és mint judeo-kereszténységgé átalakították elmétekben?
nemossagyat! 2013.05.27 22:14:54
@Xinaf:
Amikor már kifogysz az ostoba érveidből a tudományos igénnyel alátámasztott hozzászólásaimra , akkor következhetnek a személyeskedéseid.
Én nem erőltetek semmit, hanem kommentelek a te ostobaságaidra, amely kommenteket idézetekkel, érvekkel és logikai levezetésekkel támasztok meg.
Ha nem tetszik, hogy valaki az interneten a nyilvánosnak szánt bejegyzéseidre ellenvéleményt fejt, fejthet ki, akkor miért nem teszed elérhetetlenné a keresőmotorok számára és akkor tényleg csak olyanok írhatnának neked ,akiknek megadod a címet? Ha tárva nyitva van a lakásod, ne csodálkozz, ha unszimpatikus alakok is belépnek időnként rajta!
Semmi arrogancia nincsen bennem! Nem vagyok kisgyerek és nem vagyok a te gyermeked, hogy kiporolhasd a hátsómat!
Nincsen szemét propagandám, mert nem az a szemét, aki egyes szemiták bűneit elősorolja, hanem az, aki ezt az elősorolást letiltja.
A "szar " szót te említetted meg először, nekem álmomban sem jutott az eszembe, hogy ilyen szavakat itt, egy kulturált blogon lehet használni.
Semmi bűnt nem követtem el ellened, amiért bocsánattal tartozom.
Ha kikezdhetetlen a nickem, akkor ez is egy jel a számotokra Istentől.