Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anioner

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz megszólalnom, hiszen jómagam vegetáriánus városi köcsög valék, valószínűleg iszonyú idétlenül viselkednék, ha elvinnének egy disznóvágásra, biztos én is fehérre súrolnám a disznó lábát. Történetünknek egyébként különlegessége, hogy nem klasszikus…..
A szerelem olyan, mint Rambo utolsó akciója. Nem akarsz bizonyos dolgokat megtenni, de szükség van rá. Ilyenkor mit csinál a férfi? Megélezi a harci kését, befesti az arcát és hosszú, loboncos fürtjeit piros kendővel rögzíti. Keveset beszél a férfi ilyenkor, főleg belülről fáj…..
Azt hiszem, ma egy órára elsötétítjük a monitorokat, mert a fekete mágiás szakítás feldolgozhatatlan lehet és félelmetes. Valljuk be, zseniális stratégia a lánytól ez a lekoptató szöveg, erre még igazán haragudni sem lehet. Mert ha testvérek voltunk előző életünkben, akkor…..
Mivel az utóbbi időben halovány panaszkórus kezd kialakulni kedvenc blogunkon, miszerint mindig a szemetek nézőpontjár mutatjuk be, ami egy faszság, ezért most 3 történettel próbálunk a kedvetekben járni. Ne sírjatok és nyivákoljatok, mert ebben a 3 történetben sokkal több…..
A történetben szereplők nevét természetesen megváltoztattuk, de még így is pofánbaszott minket a sztori. Vajon tényleg véletlenül ment félre az sms, vagy ez volt a legrövidebb, legegyszerűbb módja a kapcsolat örökre lezárásának? Már sosem tudjuk meg. Talán nem is baj.…..
Ismét egy szép szilveszteri történet, mindig nagyon örülünk, amikor az ünnepek hatására őszinteségi rohamok jelentkeznek. Mert hiába hisszük, hogy már sínen vannak a dolgok, sose bízzuk el magunkat! Nagy eséllyel úgyis csak jól pofára ejtenek majd minket a végén - csak…..
Nagyon csúnya történet a korunkról, a versenyszellemről, a mennyiségi kultúráról, az olimpiákon edződött, és ezért mindent aranyban mérő Magyarországról. A versenyzőnő legendája, a verseny tárgya, a trófea. Ezek után nem nézünk ma több sportot.az alábbi sztori velem esett…..
Ahogy tavaly, idén is egy Halloween különkiadással jelentkezik a Nerd, azonban ezután kivesz egy kis szabadságot (videó végén látható). Kár érte, de teljes mértékkel megértem. A 16 perces(!) a videó, picit hasonlít az előző (TCM) remekműre, voltak benne jó poénok, de bevallom…..
Zsúfoltak a temetői buszok. Voltaképpen elfeledvén, hogy a halottak napja nem is ma, hanem holnap van, tolong a nép a temetőben. Gereblyézik a sírt, díszítgetik, lobognak a mécsesek.Most mindenki nagyon buzgó. Még a templomba is betérnek olyanok, akik legfeljebb így, ünnepeken…..