Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galamb II

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy egy film megköveteli az egyszereplős történetet, vagy éppen a párokat, de jócskán akad olyan alkotás is, amiben egy csapat megpróbáltatásait látjuk viszont. Összeszedtünk pár csapatot, akik méltán kerültek be a legjobb csapat összeállításunkba. A Danny Ocean…..
Galamb II 2015.05.19 20:58:01
Galamb II 2015.05.19 20:58:01
Bár Az igazság hajnala című film várhatóan 2016. március 25-én kerül az amerikai mozikba, már a videó megosztókra került egy nagyszabású, sokat sejtető trailer. Miért feszül egymásnak a két szuperhős? A trailer hosszabb részben ecseteli Superman hőstetteit, melyért az…..
Egy X-, és egy Jackman-típusú hír után logikus, hogy egy X-Men: Apocalypse-ről szóló bejegyzés következzen. Bryan Singer az eddigi csim bum cirkuszhoz képest meglepően visszafogottan, egy szimpla "Welcome back"-kel üdvözölte Lucas Till visszatérését a mutáns freakshow-ba.…..
Tegnap, villanyfényes mérkőzésen imponáló magabiztossággal vertük az El Ninot!Végig kontroll alatt tartottuk a partit és már az első félidő első perceiben megszereztük a vezetést - Bottem egy kiugratás után a bal oldalról a bal alsó sarokba lőtt. Az ellenfelet második gólunk…..
Galamb II 2011.10.05 21:27:43