Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timúr Lenk-e?

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alacsony fogyasztást ígérő öt különböző autó, egy útvonal, 10 eredmény. Melyik éri be a legkevesebbel?  Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem Hagyó Miklós az első magyar politikus, aki étkezési zsírból és aktatáskákból igyekszik magának lovasszobrot emelni. És nem is ő az első, akinek "újságírók" segítenek a munka nehezének elvégzésében. Az viszont egészen biztos, hogy cikknek álcázott politikai…..
A nemrégi sztori itt.A kép innenHello szakik!Rövid leszek. Nemrég volt egy "dugd a konnektorba" vagy valami hasonló eset, erről jut eszembe.Egy időben egy egész normális csajjal kavartam, csak annyi szépséghibája volt, hogy nem akart borulni. Tűrtem-bírtam amíg lehetett…..
Timúr Lenk-e? 2009.06.02 14:39:59
@gernika:

Jóvanna csak a megszokás :D
Timúr Lenk-e? 2009.06.02 14:45:56
@Nard:

Én is az voltam, de már visszatértem az életbe!
Cogito ergo bumm Térdig homokban 2009.05.22 11:31:00
Dömperkedtünk Winklerrel. Ja, és Girnyó a király...
András a rég kihalt magyar felfedezők és kalandorok nyomába lépett, amikor egy érintetlen, zabolátlan vidéken, a budapesti XIII. kerületben új hegységet fedezett fel. Egészen friss hegységet. Az új Jelky András kalandjai a motoros- és autósgyilkos vízválasztón lent olvashatók:…..
Timúr Lenk-e? 2009.05.22 10:35:24
@Palkovics Ede: Van már új dohányzóasztal? Hétvégén megyünk füredre zarándoklásilag benéznénk :D
Szóval hívom moziba. Mozi jó. Film jó. Időpont majdnem jó, de szerinte jó lesz, de ha véletlenül nem lenne jó, akkor ír sms-t. A kép innen Hello, Most olvastam "http://szakitshabirsz.blog.hu/2009/05/21/a_hetedik_nap_utan_a_szamat_toroltem" és rájöttem, hogy még én még…..
Autó Néző rutinos blogolvasó, ezért feltűnt neki, hogy egy sportautóba nehezen száll be és ki egy mozgássérült, ezért elkezdte fényképezni a furcsa helyzetet, amikor is megjelent az autó tulajdonosa, akin egy kicsit sem látszott, hogy szenved attól, amiről amúgy papírja is van.…..
Úgy lászik, az olvasók ihletet kaptak az Index 10 éves születésnapi blogjától, pontosabban a legjobb olvasói leveleket bemutató sorozattól, mert szerdán délután a következő csodás üzenet érkezett a Homár postaládájába. A cc-zettek között volt a Bartók rádió is, olvasónk…..
Timúr Lenk-e? 2009.05.21 11:14:39
Nagyon szeretjük a stand-up comedy műfaját, kiváló humoristák szórakoztatják el az embert eszement monológjaikkal perceken vagy órákon át (ne úgy tessék elképzelni a dolgot, mint a Showder-klubot, egy-egy fellépés egy-másfél órás kőkemény meló), nekünk meg általában semmi…..
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..
Belsőség Agresszív Audi attak 2009.02.12 13:00:00
Ismét egy zseniális Super Bowl reklám. Rövid, velős, mosolyfakasztó. A Szállító 3 film és az Audi A6 promója. Bár nem tartozom az Audi feltétlen hívei közé, a tény, hogy a 3 literes V6-ost egy jópofa, szíjhajtású mechanikus kompresszorral (Roots) töltik fel, melengeti autóbuzi…..
Timúr Lenk-e? 2009.02.12 13:05:50
Az ünnepi időszakban nem lesznek hagyományos posztok, hanem a verspályázatra érkezett munkákat fogjuk kiposztolni. A szám az érkezési sorrendet jelöli.A kép innen Andersen nekem nem kellHát szakítottamFél év utánNem volt könnyűDe jött a csajos nyaralás Hát FORMÁBA hoztam…..
 Déli szabály: a kivétel erősíti a szabályt.Kedves Szakítósok!Rendszeres olvasója vagyok a blognak, szeretem, mert szórakoztató, de egyre jobban szúrja a szemem az egyik alapszabályotok. Az én történetem ugyanis happy enddel végződik (persze tudom, ezt csak halálom óráján…..
Annyi rosszat voltunk kénytelenek közölni róluk. Annyi jogosnak tűnő panaszt, ügyféllel való packázást, nemtörődömséget. És végre eljött a nap, amikor - szokásunkkal ellentétben - nyiltan szembe kell fordulnunk a felháborodott Naiv Ügyféllel, és azt mondani neki: ez nekünk -…..
Timúr Lenk-e? 2008.12.04 09:14:16
Ebben a történetben egyszerre koncentrálódik minden, amit a szakítósblog ellenez: netes ismerkedés, potenciális távkapcsolat és msn-szakítás. Ezzel zárom a hetet, sziasztok.Tisztelt szakító blog…Megosztom veletek és az olvasókkal a sztorymat, bár igazán nem volt kapcsolat…..
Mostanában sok levelet kapunk, hogy nem egyértelmű a sztorikból, hogy milyen nemű a beküldője. Most akkor példát statuálunk: az alábbi történetben egy fiú szívat meg egy fiút. Mert ilyen is van. Azon túl, hogy a saját naivitásunktól verjük a fejünket a falba, állandóan ott…..
Nagyon nehéz elítélnem Lacit, mivel druszám. Viszont tegnap szerepeltünk a Fókuszban, amit djZone feltett a youtube-ra. Mindenki szerencséjére csak a ránk vonatkozó részt, mert Gianni és Horváth Évi nem sok érdekeset mondtak. A két megkérdezett szakértőből pedig sikerült…..
Sziasztok! Gondoltam én is megosztom Veletek életem legbénább szakítós dumáját.Nem részletezem hosszan a kapcsolatot. A lényeg, hogy 27 évesen végre szerelembe estem sok-sok próbálkozás után. A fiú már az elején tudatta velem, hogy Krisna szimpatizáns de mivel nem akart…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..
Sadist egy expedíciója során fedezte fel az ősmagyarok egy betokosodott evolúciós zsákutcáját, akik még hadilábon állnak az eszközhasználattal:Backdoor communication kategóriában szeretne indulni a mellékletben lévő kép. Úgy látszik van, ahol az ajtóletépés helyett annak…..
Egy görbeestés amnéziás esettel állunk szemben vagy hegyezhetik MacBookjaikat Etyekwoodban a következő szétszponzorált cukrostakony vígjátékhoz? Gábor története a 00-ás évek románásan stilizált lenyomata: a kerítőnek állt huncut bázisállomás megváltoztatott smssel…..
Timúr Lenk-e? 2007.10.05 10:00:30
Elképesztő, de aki ma reggel jegyet váltott a Sportuszodába, az egyik medencébe sem mehetett be, mert az úszómesterek elzavarták azzal, hogy mindegyik foglalt. A közfelháborodás hatására aztán megnyitottak 3 sávot, ahol át lehetett élni, milyen lehet Pekingben pillangózni. A Homár…..
Klasszikus kombót csinált végig Gergő: először durván bánt vele a mobilcége (Pannon), aztán elhitte, hogy egy akciós katalógusban szereplő termék egyáltalán megjárja a bolthálózat (Photohall) polcait. Hát persze, hogy nem. Kedves Homár! Egy nap leforgása alatt két…..