Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thagy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a NAV elnöke vezeti saját maga ellen a vizsgálatot, ezért az első meghallgatáson is saját magát kérdezte Vida Ildikó. Megszereztünk néhány részletet. - Miért nem mondtam el azonnal, hogy kitiltottak az USÁ-ból, amikor megtudtam?- Én elmondtam, de hiszen tudom.- Ja,…..
thagy 2014.11.08 12:09:31
Olyan egyszerű, hogy szinte szégyellem is leírni: ha tőzsdézel, akkor használj Google-t!. Persze nem szimpla webes keresésről van - az sem haszontalan -, hanem a Google Finance és a Google Docs (legújabban Google Drive) kevesek által ismert, de szinte tökéletes…..
Clandestino Blut und Boden 2010.12.01 03:59:00
A gyarmatosítás alapvetően arról szólt, hogy egy Európában kialakult társadalmi rendszert átplántáltak valahova egészen máshová, a korábban ott lakók leigázásával vagy kiirtásával párhuzamosan. Ha a gyarmatosítóknak megtetszettek a gyarmat földrajzi körülményei –…..
  Nem akarok Lázár János II. lenni, ezért nem zaklatom Schiffer Andrást a családjával. Pedig viszket. És elismerem (igen, András, ez most dicséret!), hogy Schiffer nagyon igazakat mond. A Fidesz tyúkszemén ugrál, mert a Fidesz nem akar szembenézni a múlttal. Mondjuk ki!  …..
- Ez a sutba dobott nemi szervek világnapja. - 1987-ben ezen a napon nyílt meg Szlovéniában a világ első űrszemét diszkontja. - Pontosan ezer éve kiáltották ki az első kikiáltási árat, bár nem túl hangosan.A nap bölcsessége: "Ágytállal a szájában én még nem láttam…..
thagy 2011.09.29 00:35:26
@thagy: Tudtam, hogy valami fontosat akartam, de a istennek sem jut eszembe... (Medggyesy)
Tudtam, hogy valami fontosat akartam, de a istennek sem jut eszembe... (Gyurcsány)
Tudtam, hogy valami fontosat akartam, de a istennek sem jut eszembe... (Bajnai)
Tudtam, hogy valami fontosat akartam, de a istennek sem jut eszembe... (Orbán)
Tudtam, hogy valami fontosat akartam, de a istennek sem jut eszembe... (Vona)
Tudtam, hogy valami fontosat akartam, de a istennek sem jut eszembe... (egyszerű forradalmár)
Okostojás blog Minek nevezzelek? 2011.09.21 20:20:00
 Alapjárati hülyeség:Fogalmuk sincs, minek nevezzék azt az adót, amit mégis kivetnek az egykulcsos szja kárvallottjainak megsegítésére. Bár most is kijelentették, hogy jövőre senki nem járhat rosszul. Ezt már erre az évre is ígérték, mégis több százezer zember járt…..