Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AvernusTriad

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avernus Triad ezúttal a "grammar nazi" jelképpel lepett meg minket. Hát igen az internetes társadalomban központi téma a helyesírás. Vagyis hát... bár az lenne, merthogy aki ad a helyesírására azt szinte lenézik, ennek az apropója ez a kreatív "jelkép", de annak ellenére, hogy én…..
András küldött nekünk 5 desktopot is /tessék róla példát venni/ viszont az ötből három képet egy poszt alá veszünk, mert nagyon hasonlóak. Az asztalok mindegyike minimalista stílusú, amit én -de szerintem még sokan közületek is- nagyon preferálok. Azt hihetnénk, hogy ilyen…..
Sajnos a tegnapi poszt elmaradt, de ma már korán kirakjuk, hogy vigasztaljunk benneteket.Ha jól számoltam, akkor porfogonak ez a 13. asztala a blogon. Példát lehet venni róla :). Egyre ritkább 4:3-mas és az 5:4-es képarány (majd rakunk ki statisztikát a képernyőfelbontásokról). Az…..
Úgy gondoltam, hogy megosztom a saját asztalom. (mivel nincs is más, amit kiposztolhatnánk) Véleményt inkább nem is fűzök hozzá, talán majd ti írtok valamit. ..
A tegnapi poszt elmaradt ez köszönhető annak is, hogy megint képek hiányába vagyunk. Avernus asztalai közül már láthattunk egyet a blogon (A Hentai poszt). Most egy jóval szolidabb képpel jelentkezett. Retrós hatást kelt az asztal bár ezt egy kicsit kompenzálja a baloldalon…..
Talán ti is észre vettétek, hogy a fejléc újra változott (Buffybot készítette nekünk az új headert:), reméljük elnyeri a tetszéseteket.Előreláthatóan a hónap végén, azaz szombaton zárjuk a pályázatot, és szavazásra bocsátjuk a képeket. Úgyhogy, aki még szeretne képet…..
Viszonylag ritka mikor a beküldő ilyesmivel örvendeztet meg minket. Hogy mi lehet az oka? Talán kicsit kevésbé átlátható mint hagyományos társai és kevésbé kiforrott megoldás mint amiket az "egysíkú" asztalainknál ismerünk. Ezen a desken nem azt látom, hogy a felhasználó jól…..
AvernusTriad 2012.06.27 12:45:24
@porfogo: Asszem BumpTop volt, én is azzal próbálkoztam. Nekem megélt 15-öt is :D
Körbe bástyázzák a bazilikát nehogy tovább terjedjen a nyugat-európai városokra jellemző érzés. Ez itt a Balkán! Orbán atyánk Őrzi városunkat.Itt. ..
Avernus asztala +18-as besorolást is érdemelhetne akár, de úgy ítéltük meg nem éri rászánni a drága perceket a kikockázásra mert viszonylag szolid a kép. (Megyjegyzés: ha úgy ítélitek meg, hogy délutáni blogoldalt nem tűrő tartalommal rendelkezik desktopotok nyugodtan…..
AvernusTriad 2012.06.17 00:01:43
@kiraly96: Kis reklám? Köszi ;)
Elég nagy felbontású képet küldtél, ami nem is lenne gond, ha nem lett volna közel 4 MB. Ha kérhetem a képeket inkább .jpg formátumba mentsétek, így gond nélkül 1 MB alá csökkenthető a file méret. Előre is köszönöm, ha valaki figyelembe veszi a képküldésnél a fent…..
Subba Subba Art: Órarend 2012.03.12 11:32:00
Nyugi, a héten már szerdán lehet csobbanni!..
AvernusTriad 2012.03.12 12:30:51
Akinek van Viasat 3, annak ajánlom a ma 21:10-kor kezdődő viszonylag ismeretlen filmet, amelyben Michael J Fox tőle szokatlan szerepben brillírozik. Szellem barátaival azzal keresi a pénzét, hogy „elűzi” a kísérteteket az emberek házaiból, azonban nem mindenki nézi ezt jó…..
Tudom, RTL Klub hírektől ne várjon senki semmit, de ez azért még az ő színvonalukhoz képest is döbbenetes volt. Szóval következő a szituáció: Az ország különböző részein teljesen más idő volt. Nem eget rengető kuriózum, de tőlem csináljanak róla riportot.…..
Már vagy fél éve van fenn a játék, hogy végre megcsináljam ezt a videót az utolsó pályáról. Rögzítés nélkül őrültebb dolgokat produkált a motor, de azért szerintem így is látni, hogy kicsit kaotikusra sikeredett ez a rész  ..
AvernusTriad 2012.01.11 12:25:33
@bioLarzen: Akkor nem csak én vagyok így! :D
2 napja is rám jött a láz, és végignéztem az első 3 véadot. :)
Olyan már volt velem, hogy rosszul lett cimkézve a lemez és egy évadban felcserélődött egy 2. és 3. lemez, na de ilyen?  ..
AvernusTriad 2012.01.06 20:40:41
@Mick Kramer: Láttam én már milliós TV-t és 2-300ezres jakuzzit :) Így azért nem is olyan mókás...