Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schmiccki!

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pangea A metró kövei 2014.08.06 13:38:37
Amennyiben hinni lehet a friss híreknek és valóban elkezdődnek a hármas metró felújítási munkálatai hamarosan eltűnhetnek a metróból a legutolsó "A metró kövei" ismertetők. Már a kettes metró felújítása (2004-2007) is komoly pusztítást végzett a földalatti geológiai…..
A héten kerül mozikba Scarlett Johansson főszereplésével a Lucy című akciófilm, aminek története egy eléggé elterjedt tévhitre épül. A sztori szerint Lucyt megbízzák azzal, hogy egy újfajta drogot csempésszen át a határon, ám a drog bekerül a szervezetébe, és ahelyett, hogy…..
schmiccki! 2014.08.04 14:32:50
Az MSZP elnöke és tegnapig miniszterelnök-jelöltje elmondta: vállalja a felelősséget a bukásért és levonta a konzekvenciákat. "Képtelen voltam megszólítani és elfogadható alternatívát nyújtani a Fidesz politikájából és arrogáns hangvételéből kiábrándult magyar…..
„Tanultunk az előző kettőből, ezúttal tudjuk, kinek az oldalán a helyünk” – nyugtatta meg a a hallgatóságot egy konferencián a külügyminiszter. Az ukrán konfliktus kapcsán kifejtette, hogy szerinte egy háború kirobbanásakor Magyarország lehet, hogy rosszul járna…..
Az arra érdemtelenek a szelektív szigeteken kihelyezett 3 féle új konténerbe dobhatják a kitüntetéseiket, egy negyedik konténerbe pedig magukat is kidobhatják, ha végképp rájönnek, milyen szemét emberek. Schmitt Pál állami kitüntetések visszavonását kezdeményező levelének…..