Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A láb

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Láb A Láb 2012 2012.10.16 09:45:45
További képek itt: http://www.miracletrade.hu/index.php/hu/galeria/kepek/category/11-a-lab-2012 ..
A Láb Kötözőnap 2012. 2012.02.09 13:25:00
GYAKORLATI KÖTÖZŐ-NAP És mi még azt hittük, jól kötözünk! Most már alakul,de van még mit fejlődnünk. Hasznos előadást tartott a Miracletrade mintaboltjában Fokiné Karap Zsuzsanna a SEBINKO szervezet elnöke. Az előadás első felében a kötözés technikájáról, kötszerek…..
Köszönjük mindazoknak, akik részt vettek előadásunkon!Ismételten megrendezésre került ingyenes programunk.Ezúttal a hatóanyagokról és a krémek összetevőiről volt szó.Az előadó Horányi Eszter vegyészmérnök volt, aki részletes összeállítást mutatott be.Természetesen…..
A Láb Hatóanyag-ismertető nap 2011.11.21 12:04:00
Ismét eljött az ideje egy újabb ingyenes bemutatónapnak a Miracle-nél!A mostani bemutató a nagyker által forgalmazott egyes krémek, termékek összetevőire koncentrál. Szakember fogja ismertetni a hatóanyagokat, melyek sokunknak eddig csak kínai nyelvnek tűnhettek. Nem kell vegyésznek…..
A Láb Beauty 2011 2011.11.14 11:42:00
Eredményesnek mondható az idei Beauty Forum Hungary látogatásunk! Köszönhető mindez a sok kedves látogatónak, érdeklődőnek és vásárlónak. Továbbá köszönetet érdemelnek céges partnereink is, akikkel sikerült egy tömbbe felállítani a standokat, ezáltal nem csak…..
A Miracletrade ingyenes napjai közül most a Lábmasszázs napon vehettek részt kedves vendégeink. Az előadást Kerekes György hivatásos masszőr és Kerekesné Szabó Andrea lábápoló tartotta.Három turnusban zajlott az előadás, kezdve az elméleti ismertetővel, majd a gyakorlati…..
Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy érdekességeket, történeteket, mindenféle információt osszunk meg az emberekkel a lábápolás világából, a lábbal, gyógyászattal, a Láb szakmai szeminárium kapcsolatban, vagy csak úgy. Mondhatjuk, hogy nagy sikerrel zárult a 2011-es…..