Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cipiapi

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több lelkes és kevésbé lelkes híradásból értesülünk arról, hogy rövidesen több helységünkben is ünnepélyes stadionavatókra kerül sor, az elsőre már mindjárt most húsvét-hétfőn Felcsúton, Orbán Viktor miniszterelnökünk lakásának közvetlen közelében. Szerintem…..
Cipiapi 2014.04.21 11:24:11
@István Tamasi: Ez rendben van, mármint a cikk, de nem kis hibával. Ugyanis a Magyar közjogi méltóságok sorában- egyelőre- a mindenkori miniszterelnök csak harmadik a Köztársasági elnök( Államelnök) és a Parlament elnöke után. Még akkor is, ha ő ezt másképpen hiszi , és akkor is, ha az első két helyen állók a harmadik seggét nyalogatják. Ez előbb utóbb létrehozza nekünk a " hőn szeretett" személyi kultuszt. Amely, amúgy 2-3 ezer éve rendszeres visszatérője az ázsiai és K_ Európai államoknak.
1. A náci Németország politikai, katonai és gazdasági vezetőinek felelősségre vonását célul kitűző nürnbergi per az első olyan büntetőeljárás volt a történelem során, amelyben háborús bűncselekmények miatt ítélték el egy ország vezetőit. 2. A per helyszíneként…..
Volt már szó ebben a blogban a közelmúlt egyik legnagyobb fotós haditudósítójáról, a magyar származású Robert Capáról. Jászberényi Sándor kicsit más, ő inkább írásairól ismert és a jelenkor egyik legjobbja ebben a szakmában. Tudósított már Jemenből, Líbiából,…..
Mindennapi gondjaink Sport csoki 2013.09.19 19:45:19
Talán van, akinek új: a most 60 éves Sport csokin látható diszkoszvető Széchenyi Ferenc, többszörös magyar bajnok, az 1960-as Római olimpia 4.helyezettje. Üdvözlettel Cipiapi..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..