Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aszoszem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilvi a blogban kért segítséget egy már meglévő kandúr cica, és egy új, kölyökkandúr összeszoktatásához. Mivel olvasta a blogot, sok mindent már tudott, mégis elakadt. Most a segítségkérését és a problémákat írom le, illetve az azokra javasolt megoldásaim. Ez hosszabb sorozat lesz, mert lesz benne…..
Az alábbi videón látható amerikai nő anyja hét és fél hónapos várandós volt, amikor úgy döntött: megöleti kislányát. Ilyen előrehaladott állapotban már az úgynevezett vegyszeres feltöltést alkalmazzák, ami abból áll, hogy az anya méhébe sós oldatot fecskendeznek, amit…..
aszoszem 2011.09.25 17:05:20
@Eleonóra83: Elobb tájékozodj és olvass vissza mielott elitélsz másokat.
"Vagy védekezzen vagy ne éljen nemi életet aki nem hisz a védekezésben"
Ez a legostobább szoveg. Kikészulok tolle. Mint már rengetegszer leírtuk ide 1 védekezési tipus sem 100százalékos megoldás. De utálom mikor valaki ezzel jon. Azt hiszitek h van akinek a hobbija az abortusz. Nekem családon belul is van oan aki gyógyszer melett (jelzem az a legbiztosabb módszer, Ja és nem volt 16 éves sot házas volt csak még nem szerettek volna gyereket) maradt terhes ( nyugi megtartotta). Gondolkozzatok már emberek mielott hulyeséget írtok és másokat szidalmaztok.