Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Insulator

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fish&Dirt blog reális képet próbál festeni a valóságról. A horgász nem mindig sztár néha inkább lúzer. Velem legalábbis megesik néha. Amikor meg nem bánunk kellő tisztelettel Gandalffal, akkor nincs min csodálkozni.Úgy esett, hogy végre volt megint egy fél napunk pecázni…..
Insulator 2012.06.08 07:06:22
Fish&Dirt Retro 2. rész 2012.05.16 18:45:00
Na akkor folytassuk!Szóval rákanyarodnék a ragadozókra. Tény, hogy a balinokat leszámítva eleinte főleg különböző élőhalas módszerekkel kergettem eleinte őket.18 éves koromban nem voltam egy olyan nagyon jó gyerek. Édesanyám úgy gondolta, hogy jót tenne nekem egy kis…..
Fish&Dirt Retro 1. rész 2012.05.15 11:07:00
Lomtalanításra készülve előkerült a padlásról egy doboz, tele régi fényképekkel. Ebben a dobozban lapult az összes olyan horgászfotóm, amit még múltszázadi módszerekkel, hagyományos filmes géppel rögzítettem.Na és akkor felszakadtak az emlékek. Annyira jó volt újra…..
A múlt héten nagy pofást kaptunk Pistikével, amikor mi hitehagyottan pontyozgattunk a balatonmáriafürdői kőgáton és reggel 8 magasságában egy öreg csóka egy elgyepált sárga twisterrel kiharcolt egy másfeles fogast mellettünk. Uhhh...mekkora blama. Süllőszezon elején nekünk nem…..
Szép víz a Balaton, meg messze is van mindentől, meg az időjárás is eléggé kiszámíthatatlan, de kocsiba ülsz, és mégis lejössz, az idő csodás, és az a hír járja, hogy még a hal is megy, már fened is a fogad, hogy elsüss egy jó kis pr-t - "ingyé" (azaz jegyet akartam…..
Fish&Dirt Botavató Délegyházán 2012.04.09 13:07:00
Úgy adódott, hogy Pistivel mindketten ráértünk most szombaton. - Hova menjünk? - kérdeztem Pistitől a telefonban. - Nem tudom vazz, találd ki - jött a válasz. Gondolkodtam kicsit, aztán eszembe jutott a sok szép kép, amiket Z-től és a többi megszállott multistól láttam a…..
Fish&Dirt Botokról... 2012.02.14 17:28:00
Na jó, akkor legyen.Leírom, hogy mit gondolok a botokról úgy általában aztán akkor ki lehet bontakoztatni az érveket ellenérveket és jöhetnek a tuti tippek, hogy aztán mindenki kimehessen a hétvégén a Fehovára, hogy ott verje el a kosztpénzt fontosabbnál fontosabb új botokra,…..
Fish&Dirt Orsókról... 2012.02.14 20:08:01
Őrült termékeny vagyok ma. Szóval az orsókkal már merőben más a helyzet, mint a botokkal. Őszintén szólva, addig, ameddig azt gondolom, hogy a botokkal megvagyok, addig a multis quantum-om és a workhorse 40-es shimano nexave-e kivételével az összes pergető orsómat ki kellene…..
A blogger rémálma, mikor élete egyik legjobb pecája után, a vendéglátója megkéri, hogy 2 hónapig kussoljon az élményről. Pontosan ez történt, mikor Vass Csabával kifelé motoroztunk úgy éjfél körül a Dunáról.Ma végre megjelent a Magyar Horgász és benne a közös kalandunk,…..
Fish&Dirt na végre 2011.12.16 22:11:50
Hellobelló! kissé beszippantott a munka, picit meg is haltam, de most újra itt. Na nem azért, mert halat fogtam. Illetve, lehet, hogy fogtam, nem is akármit, de erről csak később írhatok. ;-) Szóval tél van. A naptár szerint. Az időjárás olyan, mintha az októbernél elakadt volna a…..
Azért ha nehezen is de kibújt néha, hogy végül is azért pergető horgászok volnánk mind a hárman.Azért írom, hogy nehezen, mert az utolsó napig tényleg minden a harcsázásnak volt alárendelve. Miután minden napszakban benne volt a kapás esélye így csak rövid időkre léptünk le…..
Na akkor folytassuk...Szóval 3 óra zötykölődés után sikeresen megérkeztünk RibarRoja de Ebro településre.                         Fontos, hogy ha valaki arról…..
Fish&Dirt 3 - 15 g 2011.09.26 01:16:00
Ma este egymástól több száz kilométerre, két 3-15g bot kapott főszerepet. De haladjunk időrendi sorrendben:Zsocc az előző napi bebaszás hatása alatt úgy döntött, hogy megveszi a vacsoráját és a brátvurszttal lemegy a legközelebbi helyére a Ruhr-ra kicsit dobálni. A 3-15g Daiwa…..
Hát én sem gondoltam, hogy én ennyit. Így utólag nem volt teljesen kockázatmentes.Szóval a Hart wobblereimről már sokat meséltem, de talán nem említettem, hogy az általam valaha látott legszebb popper is Hart. Ő az:  Nos ezen a hétvégén hívtam le a kreditemet, amit…..