Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andor333

11 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sörgeek A "Csíki sör" effektus 2017.01.30 12:41:13
Megint napok óta téma a neten az Igazi Csíki Sör, ugyanis kiírták a Facebook oldalukra, hogy bezár a bazár, mert a csúnya gonosz Heineken elérte a célját és be kell zárniuk. Ismerősen hangzik? Nem véletlenül. Egy cikk formájában fakadok ki és próbálom arra bíztatni az embereket, hogy próbálják meg…..
Andor333 2017.01.31 10:10:59
Elolvastam a cikket, és próbálok visszafogottan nyilatkozni. Ha maga a Csíki sör csak annyit is tett, tesz le az asztalra, hogy romániában (szándékosan kis betűvel) magyar néven, székely szimbólumokkal jelenik meg, már akkor is többet tesz az autonómiára törekvésért, mint a Heineken, vagy bármelyik sör valaha a világon. Az hogy a szerző belinkel ide egy román nyelvű bírósági döntést, nekem azt mutatja, hogy ez az autonómiára való törekvés része neki nem nagyon jött át. Az meg hogy középszerű sör, az a szerző véleménye. Szépen mutatja az elfogultságát, hogy a Heinekent például nem méltatja a cikkben. Pedig ha valami húgyfos ehhez a Csíkihez képest, akkor az az. Az hogy túl van árazva megint csak csúsztatás. 250 forint egy üveggel. Ha ez egy ilyen sörért sok, akkor meg kell nézni a felsorolt kézműves söröket. 5-600 forintos áron. Azok tényleg finomak, ebben az egyben igaza volt a bloggernek. És végül a nagy kapacitás, hogy nagy üzemben termelik. A lényeg az alapanyagokban van, az pedig ott van. Mikor a lagzimra venni akartam, a világon nem lehetett kapni, így a lagzi előtt 2 nappal sikerült beszereznem az elosztó raktárból 5 rekesszel. Ennyire van nagyüzemben gyártva. Azóta bővítettek, pont ezért. Jaaaa, és még egy agyatmenő nagy faszságra szeretném felhívni a figyelmet. Csak romániában tiltják be a nevet :D Azt hittem ezen behugyozok. Ez nem egy Heineken, nem egy világcég, hogy minden országban van 12 söre. Ennek ez a neve ott is, itt is. És mivel CSAK ott gyártják, így nem lehet csak ott betiltani a nevet. Vagy majd legyártják a sört, áthozzák a határon, és ott átcímkézik? :) Tudom, hogy ez marketing, viszont jobban felhívta a figyelmet az egész problémára, mint évek óta semmi. És bizony nem a Csíki kereste a bajt, a Heineken perelte be őket, ő kezdte, és most is ő folytatja. A románok meg persze hogy melléjük állnak, mert pont azt nem akarják, hogy az ott élő magyarok bármilyen formában is kitűnjenek. Pont az ott élők, a magyar nyelv elnyomását támogatjuk, ha kiállunk az ügy mögé, és ilyen bloggerek mögé állunk be!
Andor333 2017.01.31 15:41:10
@wkker: Soha nem volt a Heinekennek Csíki sör nevezetű terméke. De még az üvege sem hasonlít. Szóval ez a része természetesen nem igaz. Az meg hogy kik szeretnének autonómiára törekedni számomra nem kérdés. Aki egyik napról a másikra romániában ébredt fel, magyarul beszél, napról napra él, mert románia nem támogatja úgy mint a románokat, az igenis szeretne autonómiát. Ja hogy itt sok ember nem ismer ilyen székelyeket? Ja hogy sok embert pont nem érdekel mások szenvedése? Hát ez már mindenki más lelkiismeretére bízom. Ahogy láttam, sok hozzászólónak elég ha van a hűtőben hideg sör, meg asszony, vagy az ura megpöcögteti néha, és amúgy meg szarik a világra. Hát ezért is tartunk itt ahol.
Andor333 2017.01.31 16:56:05
@Könyveslány: Én is. És azt gondolom 250 forintért igenis jó sör. Innen kezdve lehet vitatkozni, kinek mi ízlik. Én nem fogok.
A Hazatérés templomában (Budapest,  Szabadság tér) vasárnap szobrot avattak, Horthy Miklós szobrát. A rendezvény szervezése leginkább a Jobbikhoz köthető. A helyszín a Magyarországi Református Egyházhoz. Számos református hívő áll értetlenül előtte, hogy az egyház…..
Andor333 2013.11.04 15:28:21
1.

"betiltott fasiszta alakulatok szabadon létezhetnek, masírozhatnak, félelmet kelthetnek szabadon, sőt újabbak alakulhatnak hatósági bejegyzéssel, etnikai, rasszista megnyilvánulások kormányszinten valamint egyes bíróságokon zöld utat kapnak – ezek mind a fasiszta ideológia hűséges megnyilvánulásai."

Kérem a kedves Magyar Fruzsinát hogy költözzön le Kelet-Magyrországra, és éljen együtt az ott élő kisebbséggel. Ugyanis amit ő állít hogy félelmet kelt, az pont azért jött létre hogy azokat az embereket megnyugtassa akik eddig félelemben élnek. Édesanyám nem mer az utcán hazamenni este munkából mert retteg a cigány hordáktól. Innen Pestről könnyű osztani az észt, de vidéken szendvednek a becsületes emberek. És ők állandó félelemben élnek, nem úgy mint az egy-egy felvonuláskor magát megmutató gárdától "rettegő" romák.

2.

"Azt mutatja, hogy a jelenlegi kormányzat az antiszemita és tegyük hozzá a rasszista ideológiát nemcsak elfogadottá, de példává, sőt kötelezővé is teszi"

Az antiszemita szót többet használják már mint a kérem, vagy köszönömöt. Divat lett. Mondja meg nekem valaki, ha olyan antiszemita Magyarország, akkor miért van minden évben zsidó fesztivál? Miért itt volt a konferencia? Miért állítanak 6 milliárdért émlékművet? Ki van itt üldözve? Előszeretettel hangoztatják hogy antiszemituzmus, de nekem sok zsidó ismerősöm van, és ebből már nekik is elegük van. Ugyanúgy mint a rendes cigány embernek is a koszos bűnöző romákból. Nem kéne minden dologért obégatni. Lásd: listázás.
Ismeritek a viccet, ugye? - Julcsi, elkísérhetlek a választásra?! - Meg hát! *** Ami a bajai választás kapcsán történt, az tényleg az egész ország baja: rendkívül sok ismert probléma jelent meg, és beteges jelenségek harapóztak el. Haboztam, hogy erről írjak, de most már…..
Andor333 2013.10.18 13:57:13
Andor333 2013.10.18 14:02:40
@rabelais: Ha nem haragszol nem fogok itt ülni a gép előtt egész nap és válaszolgatni mindekinek. Úgyis pusztába kiáltott szó minden. A lényegen úgysem változtat, egyáltalán nem is tudom minek szóltam bele. "A virágnak megtiltani nem lehet hogy nyíljon ha jő a szép kikelet" Aki elvakult Fideszes az soha nem fogja beismerni a hibáját aki elvakult MSZP-s az sem, és stb stb. Ezért fog ez az ország szépen lassan teljesen elhülyülni, a képviselők meggazdagodni, az élni akaró gondolkodó magyar kimenekülni, és a földek külföldi kézre kerülni. Magyarország : Game Over!
Andor333 2013.10.18 14:04:34
@Republic Forever!: Igazad van, de ne essünk át a ló túloldalára. Ha valaki beismeri a hibáját azt fogadjuk el. Így nem jutunk előre soha. Ő legalább kiállt és elmondta többször a véleményét a földtörvényről. Na de ahogy érzed!
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
Andor333 2012.10.02 07:10:23
@ekszvájzed: Egy pillanatig nem húztam fel magam, nagyon jól szórakozom ezen az agyatlan seggfejen. Nem is értem honnan veszed hogy ideges lennék. Azt meg nem tudom cigó ügyben mire gondolod hogy céloztam. Tudod vannak emberek, többen. Több ezren Magyarországon. A cigányok 90%-a lop csal hazudik, erőszakos. Én, mint korábban említettem, olyan helyen nőttem fel ahol rengetegen vannak, és kaptam is eleget gyerekkoromban.Ettől nem utálok minden cigányt, mert sokkal közülük együtt fociztunk, és nekik normális, dolgozó szüleik voltak, akik nevelték is őket. Ez a kisebb hányad. A kretének akkor is kretének. Mint ez a király vagyok lófaszjancsi. És bizony akár cigány, akér faszomtudjami, akkor is egy szánalmas véglény, mert értelmes ember nem posztolgat ilyeneket ki. Én csak egy értelmes mondatot próbáltam kiszedni belőle, de sajnos ez mission impossible. Egyébként vágom hogy burkoltan lerasszisáztál, de így remélem megértem hogy miről beszéltem korábban. Nem minden cigány szar ember, csak a 90 %-uk. A maradék 10 meg szégyenli a fajtáját a többi miatt.
Andor333 2012.10.02 07:11:19
@király vagyok: Mi van? Nem tudsz aludni? :) Ja, aki nem dolgozik, annak éjjel könnyű írogatni. Ezért kell eltartani...
Andor333 2012.10.03 08:01:30
@ekszvájzed: Megkuksiztam. :) Én nem fogok Veled vitázni, mert egyetértek mindazzal amiket írtál. Emlékeztetnek a szavaid egy zenész ismerősömre. Bár teljesen nem értem miért is mutattad meg nekem ezt (ha saját magad bemutatására akkor sikerült), de minden esetre jó és tartalmas olvasmány volt. Sajna nem sok időm van rá, mert dolgoznom is kell...üdv
 Sok szeretettel minden Steve Jobs rajongónak.Ez az ember tényleg igazi példakép volt, csak az emberek kínzásában....Hogy a világ egyik legnagyobb elektronikai gyártójának számító Foxconn üzemeiben nyugati szemmel nézve embertelen körülmények között dolgoznak éhbérért…..
Költekezésben és vagyonban még mindig a Brunei örökösök vezetnek, de azért Paris Hiltonnak is van még mit herdálnia, ahogy a leggazdagabb brit tinédzsernek is. Bemutatunk 4 fiatalt, akiknek van mit a tejbe aprítaniuk.A Brunei-klán pénzszóróiAz 1982-es születésű Azim herceg a…..
Gondolkodó Gratulálok Amerika!!! 2011.10.20 07:58:00
 Bengáli tigrist, feketemedvét, farkast és oroszlánt is lelőttek, egy majmot még keresnek. Az állatok tulajdonosa valószínüleg öngyilkos lett.Közel ötven vadállatot lőttek le a hatóságok Ohio államban az Egyesült Államokban, melyek egy helyi vadasparkból szabadultak ki,…..
Subba Fanka: RIP Steve Jobs! 2011.10.07 13:11:00
Nem Fanka, nem az a tragikomikus, hogy egy Jobs által megálmodott (és kurva jó marketinggal az emberek - köztük akár egy magadfajta szellemi vezető- torkán lenyomott) 10dekás fisifosi papírgépről szidod Jobs-t, hanem az egész lényed!! :-DDe itt egy rövid számolás is, hogy…..
Andor333 2011.10.14 10:17:51
@Animus26: Szerintem árral szemben úszol sajnos. Vannak emberek aki nem fogják, de nem is akarnak mást látni, csak azt amit a szemellenzőjük enged. A minap próbáltam beszélgetni egy sráccal aki magyar gárdázott meg nácizott fankával kapcsolatban, megbeszéltük, látszólag igazat adott nekem (abban a pillanatban) másnap megint gárdázott ugyanabban a kommentben. Ehhez nincs mit hozzátenni. Robotok..akik szajkózzák a gyűlöletet és a mocskolódást.Én nem tudok elítélni senkit a számomra igaznak hitt véleményem miatt, hiszen benne van a pakliban hogy tévedek. Ezért vizsgálok meg minden eshetőséget és nem kezdek el anyázni egyből. Mindenki tarthatna egy kis önvizsgálatot és megnézni mindkét oldalt. Ja és ami még érdekes volt. A srác akivel beszéltem azt mondta: Fanka azért is szar mert nincsenek rímek a számaiban. Bezzeg az ő kedvenc együttese szuper (szándékosan nem mondok nevet), mert azokban milyen jó rímek vannak. Kérdeztem hogy az nem zavar hogy a b..szásról, meg a p..nákról regélnek, és hogy milyen módon? A válasz: Az nem számít!! Na erre nincs is mit mondani...:(
Andor333 2011.10.20 07:34:39
Tessék az Istenetek!:

index.hu/tech/2011/10/19/steve_jobs_nem_volt_szent/

Gratulálok!!Imádjátok, lehet miért...példakép a javából...
Több mint 150 madártetemet találtak egy olasz köcsög kocsijában.A szombati ellenőrzés során a sofőr azt mondta a pénzügyőröknek, hogy bejelenteni való jövedéki terméket nem hozott magával, de a gépjármű vizsgálatakor az utastérben lévő hűtőtáskából 156 madártetem…..
Gondolkodó Az igazi Nő 2011.10.03 20:49:02
Ma reggel munkába menet a buszon ülve elgondolkodtam. Régi Eddát hallgattam, a Lírák albumot, ami a történet szempontjából azért érdekes, mert amikor azt hallgattuk akkor kb 16-18 évesek lehettünk és meglepően más volt a világ. Hiába voltak akkor is bulik, és miegymás, azért…..
Mindenki által kedvelt játék, ahol szinte mindenkinek a rajzolás a achilles sarka... de nem Danikának. Rendkívül kreatív, kitalálja és megcsinálja. Felrakok ide két rajzot, alá írom a megoldást háttérszínnel, ha kijelölöd megtudhatod. Nagyobb méret! És a…..
Andor333 2011.10.02 14:58:53
Gondolkodó Mossák az agyad! 2011.09.27 08:27:00
Azt hiszem mindenki gondolhatja itt miről szeretnék írni, aki meg nem gondolja az bele sem fog abba mit itt megosztok. Gondolkodtatok azon miket csináltok mikor hazaértek munkából, vagy este leültök a kanapéra? Nagyon sokan bekapcsoljátok a tv-t, megy a Való Világnak csúfolt valami,…..
Nézelődtem a mai napomon, és megint szemem elé került pár olyan ember aki látszatként körülveszi magát a vagányság álcájával. Kemény zenét hallgatnak, és mindenkivel úgy bánnak mint a kutyával. Ők lennének az erős emberek? Hmm. Egy jelmez mögé bújni a világ elől, otthon…..
Gondolkodó A bolygó a miénk? 2011.09.24 22:08:49
Az emberi kapcsolatokról kissé eltérve megér egy témát a Föld problémája is, ami véleményem szerint az ember. Sokat olvasunk ugyebár olyan dolgokat hogy őz ugrott a kocsi elé balesetet okozva, cápa támadt emberre valahol,aligátor ragadta el xy kutyáját Amerikában. Na ugye…..
Most nagyon elkapott a gépszíj ezért ez a téma is eszembe jutott az előbb feldobott hozzászólásom után. A mai gondolkodásmód ami jellemzi az embereket elég gyakran elkeserít. Természetesen szinglikről beszélek. Akik kapcsolatban megcsinálják mindezt amit leírok azt nem is…..
Gondolkodó Divat, életmód? 2011.09.24 19:38:17
Sziasztok!Láttam ma egy műsort amiben egy nő arról mesél hogy miként alakítja át a 10 éves lányát hogy Ő legyen a "legjobb". Elmesélte hogy már kiskorában nem tetszett neki a gyermeke, mert nem tudta elképzelni hogy lesz belőle "szépség". 7 évesen műttette…..
Gondolkodó A kezdet 2011.09.22 22:57:00
Sziasztok!Ez a blog amit elkezdtem írni nem arról fog szólni hogy minél többen olvassák, csak azoknak szánom akik érdemben hozzá tudnak és akarnak szólni. Tudja az hogy kinek szánom. A mai szánalmas és mégis gyönyörű világunkról szólna a dolog.Mégiscsak bemutatkoznék ha már…..