Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aragorc

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antonio Contét annyira megdöbbentette, hogy sportszerűtlenséggel vádolták Bolognában -és valószínűleg az egyéb meghurcoltatások is-, hogy elmondta, lehet nem is akar sokáig Olaszországban edzősködni: "Ez arra késztet, hogy elhagyjam Olaszországot. Ez sport, nem háború." A…..
Aragorc 2013.03.17 17:14:24
@forzajuve123: Nem hinném hogy bevallotta hogy elmegy. Így érzékeltette hogy nem tetszik neki a dolog. vagy pedig hogyha netán elmegy annak ez is oka lesz azon kívül hogy szeretné később magát kipróbálni külföldön is. Sztem még pár évet marad. De tényleg szánalmas hogy mindenki minket savaz, holott kb mi adjuk az olasz válogatott 90%-át, mi maradtunk talpon a BL-ben, az ifiakadémiánk, stadionunk példaértékű stb. Ha ennyire b@szakodnak velünk, akkor ne adjunk válogatottat és el van intézve...csak felejtsenek el minket, és hagyjanak megnyerni mindent....
Egyik kedves olvasónk eredeti szurkolói mezek értékesítésével foglalkozik, gondoltuk megosztjuk veletek a lehetőséget egy Nike Juve mez beszerzésére. 2013/14-as hazai és idegenbeli darabok is rendelhetők, amik mellé Csaba a nadrágot is be tudja szerezni. A mezek feliratozhatók, a…..
Aragorc 2013.03.12 06:00:26
@SoloLaJuve: Oké rendben, köszi! :)
Aragorc 2013.03.15 08:38:47
@SoloLaJuve: Mi a probléma vele?