Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zedtheant

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...mármint online körökben, ugyanis a Fórum Hungary-nek köszönhetően mifelénk debütál A hobbit: Smaug pusztasága második előzetese, melyben immáron a másik címszereplő is szót kér. A könyvet meglehetősen szabadon értelmező, a LotR-függelékekből serényen dolgozó…..
zedtheant 2013.10.29 15:53:18
couch potato The X Factor AU - 4x26 2012.10.30 13:53:20
Nah, eljutottunk a felezéshez, már csak hatan vannak versenyben a legjobb jelenleg futó X Factorban. A műsor felemásra sikeredett, három jó, két közepes és egy elég gyenge produkcióval, a zsűri viszont megint csak állati volt, a kémia még mindig hihetetlen jó köztük és kevésbé…..
Now, you're not allowed to have a beer over here until you're 21 but you allowed to go to a camp and be molded and be taught different ways to change yourself. That just doesn't sit comfy with me. Na, itt a második rész is a BBC Three jó kis dokumentumsorozatából és a női elítéltek után…..
couch potato The Xtra Factor - 9x19 2012.10.30 02:58:16
Mit is mondhatnék a vasárnapi Xtra Factorról? Nem volt a legszórakoztatóbb a rész, itt van a pro meg a kontra: Pluszok: Nicole beszólása: Do not boo my Rylan! - Imádom Rylant, nem tudom, miért kell annyira bántani és így vagyok Nicole-lal is. Továbbra is szuper a kémia Carolyn…..
Please, spirits, leave her alone today. Már csak két rész van a harmadik évadból. Valahol az évad elején robbant fel a Theresa-bomba, akkor vált ugyanis igazán ismertté a műsor főszereplője. Theresa médium és gyakorlatilag a túlvilágról közvetít üzeneteket. Hogy most ezt…..
couch potato Treme - 3x06 2012.10.29 23:44:43
Megvolt az eheti kiruccanás is New Orleansba és mint mindig, most is hangulatosra, harmonikusra és megnyugtatóra sikerült, mert hát ugye ez nem tévé, ez HBO. Minőség keményen és bár a történések lassan folynak előre, ahogy azt már megszokhattuk; minden szépen ki van…..
storyline Itt kezdődik... 2012.07.13 02:28:00
Máté az ablaknál ült, még a bátyjától rámaradt, elnyűtt íróasztalnál, ami a tetőtéri szoba falának volt nyomva. Gondolta befejezi a matekházit, mielőtt megjön, mert tudta, miután beszéltek, úgysem bír már csinálni semmit. Ez a legtöbbször így volt, amikor találkoztak, de…..