Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurvajo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irigylem azokat a megszállottakat, akik képesek egy húszéves, teljesen átlagos autóval hetekig vagy akár hónapokig foglalkozni, hogy azt többé senki ne keverhesse össze a több tízezer hasonlóval. Előre szólok, hogy az alábbiakban egy szó sem esik majd ízlésről, most az…..
Jajj,de csúnya! Kap(p)a 2012.05.16 08:07:00
Az olaszokra azt mondják, autót tudtak építeni. Valamilyen szinten igazuk van azoknak, akik ezt állítják. Elég csak a ralisikereket halmozó Delta Integralera gondolni, vagy a Ferrarik, Lamborghinik, Maseratik tömkelegére, a Fiat 500-asra, vagy akár a Pandára gondolni.…..
kurvajo 2012.05.16 09:59:08
Harminc darab húszezres melegíti jobb combunkat a farmer zsebén át. Hűha, mindjárt autónk lesz! Tekintetet hordozunk körbe a horizonton, tippek záporoznak, döntsünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nincs azzal baj, ha valaki sportosan vezet, mint teszi és vallja ezt Gab is, bizonyos határok között szerintem is belefér. De ez utóbbi ilyenkor a legfontosabb, tudni kell, hol van az igazi határ. Mert mások veszélyeztetése már túl van ezen és valahol átérzem a posztíró indulatát.…..
kurvajo 2012.03.08 10:02:12
@Emmett Brown: no akkor figyelj jól: (a zárójeles részek a te szövegértelmezésed sikerességét hivatottak szolgálni)
"További jó károgással, sírással és félelemmel teli napot kívánok nektek (ti álszent félszben élő kisemberek), hátha egy ilyen (általatok) jaszkarikirály kamikáze ámokfutó (nak titulált) eltalál titeket valahol mint a poszt író és akkor lesz tényleg miért sípolnotok."
Itt nézőpont váltás történik kérlek alásan, mégpediglen: A kritizáló tömegek, a posztolót "jaszkarikirály kamikáze ámokfutó"-nak vagy bármi más hasonló jelzőkből álló szószerkezetnek titulálják. Ebben a rendszerben, abból a nézőpontból ő a veszélyes, ezért ők félnek. Kicsit olyan érzésem van, mint amikor egy belül is szőke csajjal beszélgetek és minden második mondatomat el kell magyarázni, mert ha valami metaforikus, esetleg több tagmondatból álló, netalán-tán az átlagosnál árnyaltabb kifejezésket tartalmazó dolgot úgy kell elmagyarázni, hogy ő is megértse és amikor harmadszorra is látom az arcán a buta félmosolyt és az értetlen szemeket nincs kedvem negyedszer is megpróbálni. Ami 'on the other hand' (intellektuálisan angol kifejezéseket használunk) barátocskám vicces, hogy egy másik embercsoport viszont elsőre érti a belőlem feltörő akár random hasból-bullshit generátorral gyártott szövegfoszlányokat is.
kurvajo 2012.03.08 10:39:55
@Emmett Brown: Browniekám, örülök, hogy sikerült felülkerekedned a duplán cini-kuss! hurkon, kár, hogy elsőre nem ment és már-már szőke lányos mélységű leírásba kellett bocsájtkoznom, de úgytűnik es war doch Wert / nicht nur um sonnst (figyelem új álintelligens gyíkságot valósítunk itt ma meg: németül okoskodunk, mert az angol nem elég) :) és tudod mit, a tölgyfás tetszett! btw én sem szeretnék szembe jönni, jártam már így, nagyot kellett fékezni, utána volt remegés-szívdobogás minden, azóta már biztos valami fa törzsét imádja köré csavarodva.. Wixer!