Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sillyrabbit

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A barátnőnek le van tiltva a srác, de ő újra és újra összefut vele. Végül bevallja, hogy megszegte a tilalmat, és átlátszó indokokkal próbálja menteni magát. Tényleg csak azért találkozik azzal a sráccal, mert lelki gondjai vannak és segíteni akar rajta? Arra a kérdésre,…..
Sillyrabbit 2014.08.05 05:57:17
@Sillyrabbit: tényleg, nem tenger. Bocs
Levélírónk igazságtalannak tartja, hogy neki egy gyerek sem jut, míg más méltatlannak négy is. A szomszédjában egy nagycsalád él, elég hangosan. A sok gyerek megváltoztat?   Sziasztok, Nem lesz nagy sztori, inkább egy megfigyelést osztanék meg. Nem értek valamit. Tavaly…..
Az osztrákok büszke népek. 1955-ös függetlenségüket máig nem hajlandók magukkal szemben feladni. Nyugati szomszédaink népszavazást tartottak a sorkatonaság kérdéséről, a szociáldemokraták észérvei azonban kevésbé hatották meg a lakosság nemzettudatos kicsi szívét, mint a…..
Van ez a kiváló és fontos kampány, melynek a lényege, hogy sportolj naponta háromszor egy órát, de ezt is sikerült meglőni egy kis Varga István-i ízzel. Az egyik videó, ami az anyákat serkenti sportolásra, és kéri őket, hogy a gyereküket is vigyék el, nem úgy kezdődik, hogy…..
  Tisztelt Praxis Blog!   A kisfiamnak egy szép hétfői napon egy kis bogárka mászott a fülébe Szegeden egy kerti pancsolóban. Mi a szülei épp nem voltunk vele, mert a szomszédban volt a pancsoló. Fiunk barátainak szülei látván gyermekem sínylődését ( komoly fájdalmai…..
„Nem akarom húzni a barátnőm idejét. Túlságosan szeretem ahhoz, hogy olcsó hazugságokkal szédítsem” – 9 év után a pasi hajlandó lenne elhagyni a barátnőjét, mivel ő képtelen teljesíteni a nő gyerektervezéssel kapcsolatos vágyait. Döntését még egy dühös…..
Sillyrabbit 2011.12.21 12:39:27
@Father Justice: szerintem nem. Ugyanis egy 32 éves pasi az egy fiatal srác, egy 32 éves nő pedig egy középkor fele ballagó nő. A nőnek van még 3 jó éve, a pasinak 10. A pasi simán újrakezdheti (mondjuk egy most 23 évessel), a nő már nehezebben, főleg ha két gyereket akar.
Sillyrabbit 2011.12.21 13:22:40
@Father Justice: nem kell sajnálni a nőket. De túlságosan általánosítasz, vannak még "rendes lányok" is. Azt, hogy a posztoló csaja miért maradt vele ennyi ideig nem tudjuk. lehet, hogy nem volt jobb. de az is lehet, hogy szerette és vele képzelte el a rossz éveket is. Azt totál gáznak tartom, hogy 9 évig nem került szóba a gyerek. de nekem ne mondja egy hapsi se, hogy 9 év után, 30 év felett erre nem lehet számítani. Minden nő gyereket akar előbb utóbb, aki azt monja nem az vagy hazudik vagy még 30 alatt van. Ha pedig 9 év után ez a lapát oka, az gáz. Ez az "annyira szeretem, hogy nem akarok neki hazudni" duma pedig egy olcsó szar. Ha valakit annyira szeretek, akkor 9 év után ez nem lehet kérdés. Csak visszacsatolok a korábbi kommentemre; 32 évesen a srác még egy fiatal srác. Persze, hogy nem akar gyereket és ezt a csajnak kellett volona időben látni. Csak aztán tisztelt férfiak ne tessék csodálkozni, ha a barátnő lelép és egy kopaszodó, kövér idősebb hapsinak szül két gyereket.
Mint azt korábban már említettem talán, nem vagyok konzummajom alkat; például teljesen hidegen hagy, hány Michelin-csillagos étterem van Budapesten, nem szoktam füstölt galambot fine dining-olni zöldséghabbal és zöldalma kocsonyába ágyazott libamájjal, illetve Starbucks Coffee…..
Sillyrabbit 2011.12.20 08:27:05
@shitgun: hol van pontosan a Manowaros pub?
Hétfő kora este olyat láthatott a hazai műértő közönség, ami utoljára a Gyurcsány kormány végnapjaiban fordult elő: 317,72 forintot kellett fizetni egy euróért. Illetve nem egészen, mert ilyet még akkor sem láttunk. A kormány gyorsnaszádja unortodox módon búvárharanggá…..
Sillyrabbit 2011.11.15 13:35:12
@Secnir: Tévedsz. Van jelenleg hatályos jogszabályi lehetőség arra, hogy a bíróság a felek szerződését annak megkötése után az egyik fél kérésére módosítsa bizonyos feltételek esetén.
Az APEH tényleg tud cifra dolgokat produkálni, az alábbi ügy is józan ésszel egyértelműnek látszik, mégis formai okok miatt támadható. Tisztelt Zugügyvéd, Azén esetem nagyon cifra ha nem tudtok segíteni, legalább tanúságos másoknak. 2006-ban vásároltam telket a…..