Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazszóló Magyar

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
sörfigyelő Hansegold búza 2014.10.06 19:11:29
Illat: ínycsiklandóan édes búzaillat, barátom kétéves fia többször odaszaladt megszagolni a korsóba kitöltött sört, majd odavitte az apjának, mert jószívű a lurkó :) Hab: jól tartja magát, finom :) Szín: narancsos  Ha azt próbálom figyelni mennyire édes, akkor száraznak…..
Magát filozófusra szipuzó, óriásgyíkkal és véres nyakú hullával szembesülő párocskával nyitunk. De vajon tényleg azt látták, amit láttak? Mulder nem biztos benne, mert amióta Scullyval kiestek a melóból, jó pár hasonló esetre akadt magyarázat, és jelen állás szerint úgy tűnik, még a Nagyláb sem…..
Derült égből villámcsapás... senki sem számított arra, hogy XVI. Benedek pápa ma bejelenti, hogy február 28-án lemond a pápai trónról. A Szentatya rendkívül idősen, 78 évesen vált pápává még 2005-ben, így élemedett kora és ezzel együtt megromló egészsége miatt hagyja ott…..
A nagyszerű bemutatkozó kislemez (Triumph, 2004) és a jól sikerült, széles (megérdemelt) közönségsikert eredményező két nagylemez (Ars Militaria, 2005; Piece Heroique, 2006) után a harmadik nagylemezzel (Muse in Arms, 2008) kezdett kicsit halványulni a Triarii csillaga, az a lemez…..