Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Pudlipötty

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
Az alábbi sztorikat minden valószínűség szerint már többen is ismerik a Lángoló Gitárok olvasói közül, de "az újszülöttnek minden vicc új" alapon talán érdemes időről időre elővenni ezeket. Merthogy biztos akad olyan is, aki eddig nem tudott…..
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
Szombat este a pécsi Est Caféban, koncertezés közben ütötték meg a Kolin nevű buzi-popcsapat frontemberét, Linczényi Márkot. A zenekar egyik önsztároló látványeleme, hogy előadás közben felhívnak egy lányt a közönség soraiból a színpadra, akit az énekes az éppen aktuális…..
Idén nyáron, július 29-én hazánkban, a Budapest Sportarénában ad koncertet Bryan Adams. A kanadai énekes több mint három évtizede tartó karrierje során a világ egyik legismertebb zenei előadójává vált, 80 millió lemezt adott el és 6 kontinensen koncertezett, első nyugati…..
Miss Pudlipötty 2012.04.11 18:04:16
@ddrum77:

Köszi, gondolkodtam azon, hogy mi lenne a legtalálóbb jelző a stílusra, ezidáig.
Új albumot ad ki a nyár elején Patti Smith. A legendás énekesnő 2004-es Trampin' című legutóbbi albumát követi az új nagylemez, ami Banga címmel jelenik meg, és az Electric Lady Studiosban rögzítették Lenny Kaye, Jay Dee Daugherty, valamint Tony Shanahan közreműködésével. Az…..
Miss Pudlipötty 2012.04.02 12:05:01
A szombaton elhunyt hatszoros Grammy-nyertes Whitney Houston előtt tisztelegnek a ma esti 54. Grammy-díjátadón a Los Angeles-i Staples Centerben. Houston slágereit a szintén díjnyertes Jennifer Hudson adja majd elő. A néhai énekesnő első Grammyjét 1985-ben nyerte a Saving…..
Ameddig lesz zene, addig fogják keresni minden idők legszomorúbb dalát, persze mindenféle obskúrus módszerekkel, amikre túl sokat ugye nem érdemes adni, az azonban már elgondolkodtató, hogy alig másfél év alatt a második olyan kutatásnak mondott valamiről jelennek meg hírek, ami a…..
Felhasználási terület: esküvői, legénybúcsú powerpoint, ballagás, esküvői bevonulózene; egyénieskedő, nem tánctanár, hanem valami jazzbalettező osztálytárs által betanított szalagavató táncok; szegény dalai láma gondolatait páracseppes vörös rózsás háttéren YouTube…..
A független rockzene talán legemblematikusabb házaspárja, Kim Gordon és Thurston Moore hivatalosan is bejelentették válásukat. Házasságuk 1984 óta tartott, van egy közös lányuk is, a 17 éves Coco. A kiváltó okokról nem tudni, ugyanis a pár szeretné, ha tiszteletben tartanák a…..
Miss Pudlipötty 2011.10.16 11:18:25
Aki akár egy kicsit is megtanult gitározni, az szinte biztos, hogy játszotta a Smells Like Teen Spiritet párszor. Meg is volt az ok, hiszen nem nehéz, akusztikuson is jól szól, ráadásul nagyszerűen lehet vele a haverok előtt vagizni, mert még a legbunkóbbak is ismerik. A dal mellesleg a…..
Miss Pudlipötty 2011.09.24 23:21:07
@kéne 1 nick:

Hallottam mindkettőt és elég jól ismerem is, és az én punkról alkotott elképzelésembe (ami nem szigorúan csak a zenei stílusjegyekre vonatkozik, sőt, elsősorban nem arra, de mondom, ez csak az én véleményem)belefér Patti Smith, hidd el, hogy nem véletlenül hívják őt( mert tényleg így hívják)a punk keresztanyjának, ha jól tudom Iggy a büszke keresztapa, és így van ez jól.
Miss Pudlipötty 2011.09.25 09:50:05
@kéne egy nick:

Ja, a Rock & Roll Nigger( hogy csak az egyik legismertebb dalát vegyük) is milyen kifinomult és lágy már...:) Sztem eléggé punk.Mondjuk lehet hogy ő nem annak szánta, de ahogy itt prokee írta, a punk nem lenne olyan amilyen nélküle...,
na de bocs az offért.
Miss Pudlipötty 2011.09.25 13:41:39
@szorokin:
Igen, azt írtam én is, mármint Iggy-ről.
1991. szeptember 24-én, ezen a napon jelent meg a Nirvana második, Nevermind című nagylemeze, amiről a korabeli sajtó először alig vett tudomást. Azóta viszont nem csak, hogy az akkori fiatal generáció meghatározó anyaga lett az album, hanem az igazi klasszikusok közé emelkedett a…..
Miss Pudlipötty 2011.09.25 00:14:39
@kéne 1 nick:

Ok,hát nem tudom, de valahogy én érzem hogy egy belemagyarázás az csak belemagyarázás, ezért teljes mértékben ignorálom is ezeket. Irreleváns egy adott ember(pl.művész)megítélésében, hogy ki mit magyaráz bele(főleg)a halálába,ezért is voltam óvatos, nem szeretném analizálni Kurt Cobain-t, csupán annyit tettem hozzá, hogy valószínűleg labilis lelki/ideg állapota,ill. az abból fakadó szenvedélybetegségei is csúnya véget vetítettek elő...Lehet hogy már messzire merészkedtem így is.
Miss Pudlipötty 2011.09.25 10:51:03
@kicsigee:

Igen, én is írtam hogy elkerülhetetlenné vált a divattá válás,elindult a lavina, tény, de azért az alaphelyzet nem ez volt, és szerintem ez az ami számít. Azért az underground és az ismertté válás szintje között van különbség, sőt, nem is zárja ki egymást a kettő, szerintem ők ezt célozták meg, kicsit megszaladt velük a ló, az biztos, de mégegyszer, ami itt számít az az, hogy maga az együttes nézhetett a legnagyobbat amikor listavezető lett a lemezük..ez a nem mindegy.Ennek valószínűleg így kellett történnie.
Egyébként nem értem, hogy miért baj az, hogy annó valaki divatból hallgatta őket, márt csak azért is, mert gondolom ők azok akik ha ma meghallják mondjuk a SMTS-et,nosztalgián kívűl mondjuk semmi mást nem éreznek.