Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the radical

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Muddy újra, a tökéletes fesztiválajánló és a táncházas után - és még ezeknél is lehetett jobbat csinálni - itt van. A modoros magyar rocklegenda Hogy állt össze a zenekar, hogyan ismerkedtetek meg?A Feldmayer Tibi vörösmartys volt, mi meg ketten a Kovácsovics…..
the radical 2011.09.21 22:53:50
@neccharisnyás útonálló: Nem vitatkozom. A Királylánnyal Top11-re módosult a fekete slágerlista.
the radical 2011.09.22 11:40:26
@altoid: Ez a lista nem sorrend alapú. Amúgy meg: KÖSZÖNÖM! Nem tudtam annak a borzadálynak a címét. Tényleg, I will survive! Rettenetes! Tegyük fel, sorrend alapú lista, és akkor ez a szar biztos dobogós !
the radical 2011.09.22 23:48:39
@sorica123: Szélsőséges véleményeim miatt kevés követőm van, úgyhogy már pusztán azzal, hogy ezt írtad, "ezeket én is utálom", örömöt okoztál nekem. Köszönöm! A Királylány is bekerülhetett volna, de hát mégse töltsünk meg tíz huligensszel egy listát, van még FINOMSÁG. De ha élőben hallanám, ahogy el****ott hangon elkezdi az "énekes", hogy "mint egy bohóc a színpadooooon", akkor nehéz lenne megállni, hogy rájuk gyújtsam a színpadot, közönségestül, menedzserestül együtt.
Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal egyszerre megmosolyogtatónak és kerülendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni. Senki ne lepődjön meg, ha saját maga által is használt frázisokat olvas, nehéz ezzel szembesülni :)…..
the radical 2011.09.21 19:19:17
@solness: Hm, nem tudom, szerintem inkább az a modoros, aki nem tesz névelőt elé. De ez olyan téma, amiben nehéz tovább érvelni. "Zoli mondta, hogy szóljak Annának is." Brrrr! Idegenkedem ettől a formától! Egyébként például a németek is sokszor kiteszik (der Jochen, die Jutta).