Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunlover

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi ez a drámázás? Az verte ki a biztosítékot, hogy egy fél generációra való fiatalt akart megbélyegezni a kormány. A lébecoló diák bélyegét sütötték mindenkire, aki nem fejezte be időben a tanulmányait, tekintet nélkül a körülményekre. Mindegy, hogy egy gyermek születése,…..
Sunlover 2012.12.19 22:31:35
@tankaranka: Akkor ők fogorvosin vannak ? Az általános orvosi ( osztatlan) 12 félév és 14 félév ingyenes.

A nyelvvizsga megszerzésével abszolút egyetértek, én is angol felsőfokú + német középfok kombinációval kerültem be az egyetemre (már csak a pluszpontok miatt is kellett ) , nem lehetetlen teljesíteni .
Sunlover 2012.12.19 22:36:44
@Szegényember felesége: Én orvosin kicsúsztam a 14 fizetett félévből , 15 alatt fogom elvégezni . Az utolsó félévem 921 000 Ft-jába fog kerülni a szüleimnek.Ezt az összeget saját erőből szinte lehetetlen kifizetni . Hozzá tenném lébecolásról szó nem volt .
Emlékeznek? Azt mondta Orbán Viktor valamikor nem is olyan régen, hogy fontos, hogy „minden szegény sorsba született tehetséges gyermek eljuthasson egyetemre”. Azt elfelejtette hozzátenni, hogy vajon milyen szerepben. A Fidesz tervei alapján a társadalomtudományi területeken…..
Sunlover 2011.09.21 18:56:47
@Dzsenilla: Kedves Dzsenilla , csak úgy süt a szavaidból a gyűlölet az "orvos palánták " iránt.Miért?? Az orvosok 80%-a nem azért megy külföldre , mert "kezét-lábát törve igyekszik a beléje fektetett energiát és pénzt kivinni".
Egy kezdő rezidens 93.300 Ft-ot kap kézhez.Írd és mondd KILENCVEN HÁROMEZER.Átlagosan 6-8 év tanulás után, diplomásként egy Tesco - pénztáros fizetésért dolgozik . És ugye 26-28 évesen végeztél ideje lenne kocsit-lakást venni ,családot alapítani . Ha itthon marad, 40 éves korára talán sikerül egzisztenciát kialakítania ,miközben szidják a k.vaanyját hogy miért fogad el hálapénzt . Miért ne menne külföldre,ahol 5-6 év alatt megszerezheti mindezt??Járhat a szád hogy te nem ezt tennéd,te maradnál itthon,de nem vagy a helyünkben,nem tudhatod.
Én szívesen visszafizetem a tandíjamat (részét vagy egészét),kintről ezt nevetve megteszem,csak ne egy összegben kérjék azt a fél évenként 925000-1100000 Ft-ot,mert ember nincs aki frissdiplomásként ennyi pénzt le tud rakni.