Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Responsible HR Staff

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A legutolsó bejegyzésben leírja, hogy milyen boldog, mert visszament az exéhez. Végre fotót is láthattam, amit korábban leszedhetett és most rakott vissza” – mai főhősünk sokáig azt hiszi, hogy az általa kiszemelt lány csak hárításként tolja elé a barátját,…..
Responsible HR Staff 2011.12.02 07:49:14
Responsible HR Staff 2011.12.02 08:15:42
@gernika:
Abszolút semmilyen.
De lehet, hogy csak én vártam túl sokat a dologtól.
„Plüsskutyák tűntek fel a lakásban, majd tűntek el: hát neki vette/vitte ajándékba, és azt hiszem le is feküdtek egymással”– ez az egy darab halloweenes sztori érkezett, úgyhogy be is dobom. A csaj és a pasija egy műcsetepatét követően megbeszélik, hogy nem…..
„Ha más mesélné, csak félig hinném el, vagy úgy sem. Sajnos akkor nem tudtam gondolkodni, és nagyon elvertem a pasast„ – igazi mintaférj mai posztolónk, aki apró meglepetésekkel kényezteti asszonyát. Egy szép nap újabb meglepetést készítene elő, de ő lepődik…..
Responsible HR Staff 2011.10.21 10:26:26
@Boris the Bullet dodger:
Dehogy vagyunk, a bizonyos leleplező telefon után szakítottam vele.
Később próbálkoztam barátkozni, hátha túl tudok lépni a sértettségemen (hiszen a megbocsájtás a megbocsájtónak jó), de nem ment. Egy gondolat köt hozzá: vajon jobb lett volna, ha izomból orrba vágom?
De már ez is csak nagyon ritkán merül fel bennem.
Responsible HR Staff 2011.10.21 10:48:13
@michaela77:
Hát, mivel megszakítottam a kapcsolatot, így csak nagyon távoltól láttam mi van velük. Eleinte sokat voltak együtt (de nem mint igazi pár), akkor ha jól tudom az exem nagyon sajnáltatta magát, hogy micsoda szemét vagyok, aki nem értette meg, és kidobtam.
Akkoriban a csajjal ha összefutottunk, elég diadalmas fejjel nézett rám, ez a tipikus "én nyertem, az enyém" fejjel. Csak akkor ő még nem tudta (akkor mondjuk még én sem), hogy itt csak én voltam az igazi nyertes.
Aztán ahogy ezek a "sajnáljuk magunkat, mi a helyzet áldozatai vagyunk" dugások általában, az ő kapcsolatuk is elhalványult.
Ha jól tudom, ímmel ámmal még most is kurogatja néha, de sosem voltak igazi párkapcsolatban, és igen, viszonylag hamar elszürkült.
Responsible HR Staff 2011.10.21 10:53:35
@michaela77:
Igen, én is pont így láttam - látom.
Amikor ezt kifejtettem az exnek, akkor kaptam meg, hogy önző alak vagyok, aki kisajátítja, és hogy nem bízom meg benne. Pedig igen is van fiú lány barátság, és nincs abban semmi ha ketten járnak el bulizni, és én vagyok korlátolt.

Mi a f.szért voltam én abban a kapcsolatban, azt nem tudom.
„Bevásárolok, udvarolok, fizetem a számláit, ha ő éppen meg van szorulva: nem tudok többet tenni, esetleg még azt, hogy erőszakosabb leszek, de valószínűleg az sem lenne elég” – a pasi szereti ezt a nőt, de nem szereti a vele járó bizonytalanságot. Kedveli a…..
„Egyre biztosabb voltam benne, hogy szed valamit, talán a haverjai kínálták meg valamivel. Megfogadtam, hogy többet nem járok Mérleggel” – mai levélírónk addig nem is aggódik, amíg pasija, bejelentés nélkül, 3 napra el nem tűnik. A pasi sorozatos hülyeségei…..
Responsible HR Staff 2011.10.03 08:58:54
@Ibrahim a tevehajcsár:
Igen, ez is eszembe jutott. Utálom az ilyen nőket, miattuk indulnak a normálisabbak is hátránnyal.
Responsible HR Staff 2011.10.03 09:05:46
@Ibrahim a tevehajcsár:
Na mert miért? :D
Responsible HR Staff 2011.10.03 09:20:27
„Amikor bemegyek a konyhába a két eszement nőstény rendesen egymás haját tépi és üvöltenek. Eddig is volt szócsata, de tettlegesség még soha” – nem mi választjuk a szüleinket, de ha anyánk nekiugrik a párunknak, akkor nem sokat tehetünk, hiszen a két szeretett…..
Responsible HR Staff 2011.09.29 10:15:56
A HR témához, aztán megyek a dolgomra:
Aláírom, hogy rengeteg olyan HR-es van a piacon, akik tenyérbemászó, öntelt, protekciós majmok, és az állásinterjút amolyan hatalmi harcként fogják fel, amit megnyerni az ő előjoguk. Én is utálnám ha ilyennel hozna össze a sors.
Viszont sok olyan szakember van, aki partnerként kezeli a jelölteket, és valóban az a célja, hogy "összehozza" a megfelelő jelöltet a megfelelő munkaadóval.
Részemről sosem várom el hogy "jópofizzanak" velem a jelöltek (igazából kimondottan zavar), sosem akarom azt hallani, hogy "legrosszabb tulajdonságom hogy maximalista vagyok és imádok túlórázni", hiszen aki ilyet mond, az eleve bolond, vagy komolytalan. Nem teszek fel olyan agyament kérdéseket, hogy "milyen gyümölcs lennél?" és nem kérem a jelöltet, hogy játssza el mit tenne földrengés esetén. Ez valóban komolytalan, és mit mondjak, görénység.
Viszont azt elvárom, hogy ne virágos sortban és feszülős atlétában jelenjen meg, hogy köszönjön, hogy tiszteljen meg annyival, hogy a szemembe néz ha beszél, és hogy ne azt sugározza magából, hogy "kiaf.sz vagy te háeres k.rva".
Valóban, ha önálló munkavégzésre keresek embert, akkor el fogom utasítani azt a jelöltet, aki saját bevallása szerint is csak úgy érzi biztonságban magát, ha van mellette valaki aki irányítja. Ebben az esetben pedig megadom a tiszteletet a jelöltnek azzal, hogy elmagyarázom neki, miért nem volt alkalmas arra a bizonyos pozícióra.
Szóval nem, nem tartom magam önkényes sz.rházinak, és a jelöltjeimet sem nézem le - kb ezt várom a másik oldalról is.
Responsible HR Staff 2011.09.29 10:35:33
@Ibrahim a tevehajcsár:
Küldj cv-t és meglátom mit tehetek, de nem ígérek semmit :D

Egyébként nem veszek magamra semmit. Megszoktam, hogy kapok hideget és meleget, de szeretem a munkám, sok öröm van benne.
Öröm pl, hogy ha felveszek egy raktárost (igen, a blogomból valószínűleg sejthető, hogy többségében fizikai munkára toborzok), és egy év múlva összefutok vele, és boldogan meséli, hogy szereti a munkáját, a főnöke javaslatára beiskolázták valami tanfolyamra, az állandó keresetnek háta elköltözhetett az alkoholista anyjától, és hogy belátható időn belül belekezdhetnek a családalapításba a barátnőjével.
Nekem az ilyen baromi jól tud esni, egy kicsit úgy érzem én is hozzátehettem a dologhoz.
Responsible HR Staff 2011.09.29 10:43:47
@Kovács Tomi:
Zuhanyzót sajnos nem tudnék biztosítani. De mit szólsz ahhoz, hogy 5 perccel korábban jössz, és a magaddal hozott inget és nyakkendőt a mosdóban lecseréled a bkv-n összeizzadott utcai ruhádra? Amíg öltözöl, én egy kv-t is főzök neked. Deal?