Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hohorp

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelet hozott a posta. Ahogyan az MNASZ határozatát, úgy Asi fellebbezését is kommentár, változtatás és kiegészítés nélkül közöljük. "Az MNASZ szabályellenesen, a megkérdezésünk nélkül  nyilvánosságra hozta az elsőfokú határozatot. Úgy gondolom, hogy ezek után az…..
Hohorp 2011.10.07 18:11:25
@Lackó325: Igaz, egyetértek, ASI II-es golfos sokszoros pályabejárásai valóban legendásak. Asi csal, és ez alól nem menti fel az sem, hogy sokan teszik ezt rajta kívül.

Nyilván irgalmatlanul jó pilóta, de csalárd és abszolúte sportszerűtlen. Szerény véleményem szerint mint ilyennek nincs helye az autósportban.
Nem újdonság, hogy a Fidesz minden hullámhosszon folyamatosan hazudik, vagy ha éppen nem, akkor félrevezet és/vagy mellébeszél. Legújabban Páva Zsolt fideszes pécsi polgármester fosott bele a ventilátorba azzal a szöveggel, hogy most aztán tessék végre jól megnézni, milyen…..
Hohorp 2011.09.30 17:26:10
@Lázár te igazi szarjankó!:

Hogy megbuktak-e olyannyira, hogy előrehozott választás legyen, azért nem vennék mérget. Ezen az alapon Orbán Wiki és brigádja is rég megbukott, oszt' mégis ott vannak még...