Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bella ragazza

189 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Személyiségfejlesztő tréningsorozatunk első része indul!    Vidámság…             Fejlődés…        …..
Drága olvasó.Ahogy már közösségi oldalamon beharangoztam, megújulásra vágytam. Ezért blogomat átköltöztettem egy másik rendszerbe, egy új dizájnnal, új formával. A váltástól nemcsak új külsőt, hanem belső megújulást is várhattok... :)Ugyanis, az új oldal küldetése…..
Ha már a természet is sárguló színekbe öltözött, miért ne idomuljunk mi is az öltözékünkkel? Első fotók közt jöjjenek a meleg, érett, őszi színek... Meleg színek után jöhetnek a meleg anyagok, kalapok... Ha jól megnézzük a szép fotókat, ismét be kell…..
Ti mivel töltitek a megérdemelt hosszú víkendet? Bevallom, nekem az első nap mozgékonyan telt... Rövid bevásárlás, intézkedés, jóval hosszabb takarítás, rendezkedés...Az otthonomat őszi színekbe öltöztettem, hisz röpke pár hét, és már a telet üdvözölhetjük! Persze…..
Pár napot itt töltöttünk. Erről az országról megmaradt régi, vegyes véleményem... Isten áldja a tengerpartjukat. Ezen kívül túl sok szépséggel, szerintem nem dicsekedhetnek. Legyen az szervezőkézség, turistákkal kapcsolatos bánásmód, van mit fejlődniük... Nem elítélem…..
Barbi is VS Angyal, ezt ugye tudtuk. :) Mivel tegnap a készülő Divatsóu-ról jegyzeteltem, ez a hír is a témához kapcsolódik. Palvin Barbi saját közösségi oldalán közölte a fotókat, amelyek ékes bizonyítékai, hogy a decemberi Show-ban ő is tündökölni fog! Ennek igazán…..
Nyugalom, egyensúly, harmónia, spiritualitás...Zen, jin-jang, feng-shui, ezo... Manapság hétköznapi, divatos dolgok. Valaki utálja, van aki szereti, beépíti mindennapjaiba. Igen, nekem is a részemmé vált, sok-sok olvasás, ismerkedés után. Mára elmondhatom, hogy jó kis pozitív…..
Victoria's Secret rajongásomat sokan ismerik.... Minden évben, karácsony közeledtével alkotnak egy nagyot, s bemutatják a nagyközönségnek. Idén ez december 4-én lesz, amire nagy erőkkel gyakorolnak. Ha neked is tetszenek, a tavalyi Fashion Show pillanatait újraélheted 11…..
Egy hete egy különleges napot töltöttem a férjemmel és barátunkkal. A helyszínt az MTVA székháza adta... Igen, bejutottunk magyarország közszolgálati TV-jéhez! És nem is akárhová, egyenesen a DTK show felvételére. Amolyan különleges bánásmódban részesültünk, benézhettünk…..
Mostanában egyre jobban tetszenek az órák. Gyönyörűeket találtam az Árkádóra honlapján, s ezeket most meg is mutatom... Hogy tetszenek? Igazi szépségek... Michael Kors, Fossil, Rolex... Fotók: Árkádóra, Rolex..
Nem mind arany. (all that glitters)... ezt a részét néztem épp a Szex és New York-nak. Ez az a rész, mikor Miranda lebukik titkolt terhességével a munkahelyén, mikor Samantha beleszerelmesedik Richardba, holott tiltakozik bevallani magának, Charlotte és Tray a House and Garden patinás…..
Ebergényi Réka, a klasszikus szépség „23 évesen már úgy éreztem, öreg vagyok a modellszakmában” – meséli az egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar szépség. Kevesen tudják róla, hogy arisztokrata származású, a felmenői között van például az az Ebergényi gróf, aki…..
"Ne külső szépségeddel tündökölj, hanem a tetteid legyenek szépek!" Fotó: délmagyar..
Ismét fellapoztam Karen Homer mini stíluskalauzát, ebből szemezgetek... "Azzedine Alaia divattervező, akit egészen testhez tapadó ruhái miatt Fóliakirálnyak is neveznek, valószínűleg tökéletes alakot vár el kreációi viselőjétől. Mi viszont fellélegezhetünk: a stílus nem…..
"A szépség mindenütt ott van,nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg." Fotó: celebrityphotos..
Szeptember első hétvégéjére kitűztük célul, hogy pihenünk egy nagyot férjemmel. A nyár igen pörgősre sikerült, így a hétvége igazán megérdemelt volt...Több wellness hotelt átnéztünk, végül a Greenfield Hotel Golf & Spa***** mellett voksoltunk, ami Bükfürdőn…..
Úton hazafelé a bükfürdői Greenfield Hotelből készültek a következő vidám fotók. Bár mobillal fotóztam, szerintem megmaradt a hangulatuk... Ezt a picit trabantot látva, a pályán vágtatva még a nap is elnevette magát. :D A fantasztikus Greenfield hétvégéről…..
Hatalmas rózsacsokor egy szép alkalomból... Otthon - illat - melegség - szeretet. Színek, fények játéka...
Szeptember második hétvégéjén még javában tarolt a jó idő. Nem véletlen, hisz a főtéren megrendezték a Főiskolai Gálafutamot. Az Elektromobil versenyről, s az ide épült járgányokról már írtam egy májusi bejegyzésemben, azóta a kecskeméti csapatok egy Szikszói Gálafutamot…..
Nesze!szer Őszi gyertyázás 2012.09.18 08:14:34
Na, mit szóltok? Egyszerű kis okosságok ezek, ha már beköszöntött ilyen gyorsan az ősz, hát dekorálás célzattal használjuk ki az estéket! Avagy gyártsunk az estérke...Mindig meghitt egy gyertya a háznál, a több pedig a sőt kifejezést vonja maga után... Na, ki kezdi el a…..
Talán utoljára kelt fel nap az idén, felidézve a meleg, nyári napsütést... ...igen, tudatosítanom kell, ez már tényleg ősz... A fotók egy múlt heti hajnalon készültek, próbáltam elfogni a nap felkelését...  Lina már hajnalban is fotogén... :) Fotók: PhotoFox..
Ezt a fotót még júliusban készítettem, egy nagy szabadságról visszatérős, hűtő-töltés után. :D Hát nem bombasztikus? Ezt nem tudtam nem lefotózni. :)Ijedtségre semmi ok, ezen kívül volt azért finom husi is, meg más egyéb bőven, ezzel az adaggal jó ideig…..
A mai napunk egy abszolút SPONTÁN NAP. Ébredés után tervezgetjük férjemmel a harmadik, üresen álló vendégszobát. Talán eljött az ideje, hogy őt is berendezzük. Reggeli után körülnézünk a helyi bútorboltokban, melyik lenne a megfelelő kanapé/heverő oda. A második boltban…..
Gyönyörű szép, boldog reggelt Neked, kedves olvasó. Szereted a friss, reggeli ébredéseket?Én nagyon. Imádok a páromhoz bújni, érezni az álmos illatát, ettől indul szépen a reggel. Hányan vagyunk, akik egyetértenek velem? Netán nincs kihez hozzábújnod? Jobb híján nincs egy…..