Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lolabexe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ANNENN Angyali balerinák 2012.04.14 14:58:00
Nemrégiben posztoltam egy fotót a lent látható cipellőkről a facebook oldalunkra. A poszt hatalmas sikert aratott. Adidas balerinákról van szó, melyeket Jeremy Scott tervezett. Klassz ötlet és  valószínűleg még kényelmes is. Minden esetre hamarosan felpróbálom, de egyelőre…..
lolabexe 2012.04.14 15:09:00
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2011.12.22 20:29:00
    Tégy, amit akarsz. De mindig tudni fogod, mitől féltél. Félni annyi, mint meghalni. Annyi, mint mulasztani. Annyi, mint soha. Soha többé. Értsd meg, soha, soha többé. Életed parancsa nem az, hogy kell. Mert nem kell semmi. Nincs kényszer. De tudd meg, hogy ezt itt…..
  Dallasban járunk, nem máshol. A cowboyok maradtak, de Jockey már nem trendi. Ez van, az élet néha kegyetlen...Most nyílt meg Gaultiere kiállítása a museum of art-ban. From the Sidewalk to the Catwalk - ez a kis alcíme. A rövidnek nem nevezhető 30 esztendős pályát…..
  Nincs ember, akinek a Ashley és (főleg) Mary-Kate Olsen hallatán, ne az anorexia és a kábítószer botrány jutna az eszébe a huszonévesek közül.. pedig annak már hét éve! A harmincas korosztály inkább gyerekkori filmjeikből emlékszik rájuk.  Aki nem követi…..
Remek alkalom egy Star Wars játékra, hogy a héten adták ki a filmsorozat Blu-ray változatát. Hallottunk mindenféle rémhírt, hogy új szereplőket hoztak be, Darth Vader kétségbeesetten üvölt és Yoda is megváltozott, de a régi emlékeket semmi nem veheti el. Szóval, a megjelenés…..