Regisztráció Blogot indítok
Adatok
godspid

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
Szánalmasan vánszorgó, ütött-kopott fekete robogó hajtott fel néhány napja a négyes számú főút Üllőt elkerülő szakaszára. Vezetője nem törődött azzal, hogy kismotorral nem közlekedhet autóúton. Vajon azt képzelte, megúszhatja a budapesti irodából egy gyömrői garázsig…..
Hajónapló Vasárnap. 2011.11.20 19:02:00
 Hát...nem kötött meg a gyanta reggelre se. Pedig egész éjjel langyosította a hősugárzó. Abból indultam ki, hogy legvalószínűbb, hogy nem kevertem eléggé össze a gyantát az edzővel, így ezen a néhány tenyérnyi helyen ezért maradt ragacsos a laminálás. Ezért első…..
Hajónapló Hétfő. 2011.09.12 22:06:00
 Hát...jobbra számítottam. Elrobogóztam a délelőttöt, körbejártam a neten felkutatott VW bontókat, de sehol nem volt a Derbyhez való kilincs.  Az az igazság, hogy ha rászánnám magam (meg egy jó napi munkát) valahogy szét tudnám szedni és a törött spiáter kengyelt ami…..