Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lenabella

46 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 7-én Szombaton egy pörgős ritmusú rockabilly zenekar lépett fel a kalocsai motoros kocsmában.Majdnem százan jelentek meg a koncerten.Sokan táncoltak rock'n'rollt.Az öreg motorosok is szívélyesen,,nagy öleléssel fogadták egymást. Remélhetőleg legközelebb is ilyen sokan lesznek és felszabadult…..
  Izgulva ültek a Snassz bár vendégei március 12.-én pénteken, mivel X faktor meghallgatást tartottak. Néhányan magyar dalokkal, páran pedig külföldi zenékkel is készültek, illetve volt, aki saját dalt vitt a castingra. A stáb tájékoztatta a szereplőket, arról, hogy a továbbjutókat e-mailben,…..
  A hétvégén megszállt az ihlet és írtam egy új dalt Ladynsax- For you (Neked) című zenére. A romantikus hangulatú mű dalszövegét leírtam a blogomba: Egyszer, Álmomban láttalak már talán, Egyszer, álmomban Rád köszöntem ma már. R: Ha még szeretsz, akkor mondd el nekem. Ha még emlékszel…..
Bemutatkoztak az online Akusztik Dalverseny zenészei. A közönség március 9-ig szavazhatott A Dal 2022 élő show-jába került 40 produkció áthangszerelt változatára a mediaklikk.hu/adal2022/akusztik oldalon. A versenydalok a Petőfi TV Akusztik című műsorában is szerepeltek március 7-én 21:15-től. "A…..
A mai TopGear műsorban a Viasat6-os tévécsatonán, az elektromos Volkswagen Golf autómodell volt a fő téma.Természetesen a hagyományos ferdehátú prototípusok bővelkednek mindenféle praktikumban,és kivételesen ésszerű vásárlást tesznek lehetővé. Az autó azon kevés lehetőség egyike, amikor olyasmit…..
    A kiváló tehetségű szaxofonos Herold Peti atmoszferikus hangulatú, synthwave smooth jazz-t játszik és számos új albumot oszt meg a Youtube videócsatornán nap mint nap. A The Biebers zenekar előadója, illetve a Vasovski Symphonic tagja is. Műveiben sok feldolgozás hangzik el, ilyen például a…..
A Nu Skin egy világszerte működő, testápolással és wellness megoldásokkal foglalkozó vállalat, amely a tudományt, a természetet és a technológiát ötvöző, prémiumkategóriás, díjnyertes termékeinek széles választékával segíti az embereket abban, hogy fiatalos megjelenésük mellett fiatalosan is…..
Megérkezett a Fury Weekend régóta várt teljes albuma!A zenei producer, és filmzeneszerző Megan McDuff újra zseniális művet alkotott.Az Escape From Neon City mindent megad,amit a rajongók szerettek a korábbi kiadásokkapcsán, miközben nagyobb dalválasztékot és izgalmas új énekes együttműködéseket…..
    Ariana Grande (Have yourself a merry little Xmas című dal), Dukai Regina és még sok más híresség, énekes is újra az Ombre hajstílust választotta frizurának. Nem is csoda, hiszen ez a legelőnyösebb stílus, ami a sötét hajú hölgyeknek is jól áll. Nehéz elkészíteni,ezért javasolt…..
                                                             New York Fashion Week, vogue.com Tavaly óta a divatipar részben digitális formátumra tért át, így mindenki számára elérhetővé téve az ipart. Ennek ellenére semmi sem győzhet le egy jó, régimódi divathetet, amely tele van számos fizikai…..
Érdekes, forradalmian új módszerrel készíti ez a Youtube videófeltöltő a  gluténmentes csokitortát. Oreos kekszet összetörve, tejjel, cukor nélkül, kávéval, olvasztott csokival leöntve varázsol tortát az alapanyagokból pár perc alatt. A Sütimester című műsorba is bekerülhetne a srác ezzel az új…..
Az Orosz- Ukrán konfliktus cselekvési lépések megkezdődtek a Twino website-on."Az orosz és ukrán konfliktus közelmúltbeli fejleményeire reagálva keressük meg a kapcsolatot. Nagyon figyelmesen követtük a régióban kialakult helyzetet, és ma szeretnénk tájékoztatást adni a megkezdett lépésekről: A…..
    Összesen csaknem 11,5 milliárd forintos fejlesztés van folyamatbanaz egynapos sebészeti részlegek országos hálózatában – közölte az OrszágosKórházi Főigazgatóság (Okfő) az MTI-vel. Bővebben kifejtették, hogy, 17 fekvőbeteg-ellátó intézmény 19 helyszínén önálló,multidiszciplináris, legalább…..
Justin Bieber, a Grammy-díjas, kanadai pop-és R&B-énekes a Justice World tour keretében 20 országba utazik, így 2023.március 11-én 20 órától a magyar közönség is találkozhat vele a Papp László Budapest Sportarénában. Idén viszont, 2022 nyarán (augusztus 10-15 között) a Sziget fesztiválon is…..
Snoop Dogg a Pepsi Halftime Show-t egy hőn áhított paisley-féle melegítőruhában rázta meg a szülővárosában, LA Rams színeiben. Most a nyugati parti rappert – és a Death Row Records új tulajdonosát – láthatjuk a Gucci legújabb „Love Parade”kampányában smaragdzöld, fényes öltönyben. A kampányban Miley…..
Az Egyesült Államok női válogatottja elérte a 24 millió dolláros elszámolást a történelmi egyenlő bérharcban. A SheBelieves Kupa folyamatban van, és az amerikai női válogatott egy másik csapatot állít pályára az idei nemzetközi versenyre. A női futball játékosok következő generációja most magasabb…..
 A hastáncverseny után, most elindult az év táncosa című verseny a Youtube zenei, videóportálon. Maximum 3 perces rövid, táncos videóval lehet benevezni, és aki a legtöbb like-ot kapja a nézőközönségtől, az nyer. Többféle kategóriában lehet indulni: hip-hop, hastánc, breakdance, locking, popping,…..
  Február 19 -én szombaton került megrendezésre a VII. KistérségiBorverseny Szakmáron. Mintegy 40 bormintát kóstoltak végig a zsűritagjai, hogy aztán kihirdessék a település legkiválóbb minőségű fehérborát,rozé borát és vörösborát. Marosvári Gábor szervezővel beszélgettünk aborkóstolón. „2015-re…..
    A Szigeti farm, a Kalocsai Kézműves Kör és az Agrármarketing Centrum szervezése által tartottak II.Termelői és kézműves vásárt Kalocsán február 19-én, szombaton és 20-án, vasárnap a Sétáló utcában.Többféle kézműves termék közül válogathattak a vásárlók: levendulaszappan, házi füstölt…..
    Mint ahogyan, a hvg.hu hírportálon is olvasható, Németh Alajost (Lojzit) választotta az Egyesület vezetősége az Artisjus új elnökének. A Bikiniből ismert dalszerző-előadó az Egyesület tizenötödik elnöke, a korábban nyolc éven át az Artisjust vezető Madarász Ivánt váltja a poszton. Az Artisjus…..
Lenabella 2022.02.15 19:17:21
A nemzetközileg elismert hastáncos előadó Alla Kushnir most az Ukrán Kupa Hastánc Gála Show (Ukrainian Festival Oriental Dance) megnyitó táncát mutatja be a lent látható videóban. A keleti tánc világszerte ismert előadója. Négyszeres döntős a moszkvai világbajnokságon. A berlini Oriental Bazar…..
A Mókusok és Mókucik állandó kísérőjük, Dave Seville társaságában egy óceánjárón vakációznak. Alvin persze most sem képes parancsolni az ösztöneinek. Megpróbálja kormányozni a hajót, átveszi az uralmat a turbinák felett, aztán szmokingba öltözve bukkan fel a szerencsejáték-asztaloknál. A…..
3D amerikai rajzfilm 2009 Alvin, Simon és Theodore, a híres rocktrió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz (Zachary Levi) költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei. Ezért mindhárman beiratkoznak a helyi suliba, ami csupa új kihívást jelent. Kosaraznak, rosszalkodnak, apróbb csínytevésekből…..
  Alvin!!! and the chipmunks amerikai rajzfilmsorozat,92perc, bemutató 2007 december 14. zene: Christopher Lennertz Ki ne ismerné a három mókust: Alvint, Theodore-t és Simont? Az amerikai rajzfilmsorozat 3 dimenziós verziója nagyon élethűre sikeredett. A három főszereplő mókust számítógépes…..
  Február 14-én hétfőn tartják a Valentin napot, a szerelmesekünnepét, ilyenkor a párok megajándékozzák a társukat és szerelmesüzenetekkel kedveskednek egymásnak. A keresztény szokás szerint Szent Bálint, Terni püspöke a 14.században vált a jegyesek és fiatal házasok védőszentjévéAngliában és…..