Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mester Aba

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Londonban kerékpárral közlekedő fiatal felnőttek tüdejébe kétszer több korom jut, mint a gyalogosokéba. A bartsi Jonathan Grigg professzor és a London School of Medicine nemrég publikált tanulmánya szerint igaz, amit azért eddig is lehetett sejteni: bringázás közben sokkal…..
Mester Aba 2011.10.03 18:58:30
@Icarus_:

BRRRR - Rossz válasz.

A tömegközlekedés aztán miért növelné a szennyezést? A tömegközlekedés attól függetlenül van, volt, lesz, hogy Kovács Józsi épp bringával indul-e el reggel vagy sem. A busz nem fog jobban füstölni attól, ha egyel többen ülnek rajta, a villamos, metró meg pláne nem, így aki a tömegközlekedés helyett választja a bringát, az épp ezért semmivel nem óvja jobban annál aki tömegközlekedik.
Mester Aba 2011.10.03 19:01:46
@Icarus_:

Én BKV-zok, nekem mindegy, hogy ki mivel jár. Ettől függetlenül károsnak tartom, hogy tévhitben tartott embereket felelőtlenül próbálnak rászoktatni egyesek egy veszélyes és egészségtelen közlekedési módra, miközben lenne értelmes alternatíva is.
Mester Aba 2011.10.03 19:05:04
@tatabike:

Az unokámnak jó lesz az is, ha szépen felszállsz a villamosra ahogy mindenki más, miatta aztán igazán nem kell kínozod magad.

Sőt, az unokám annak is örülni fog, ha TB kasszában lévő amúgyse túl sok pénzt, nem kell olyan betegségek kezelésére költeni, amik könnyedén megelőzhetőek lettek volna.
Cseke Eszter és S. Takács András filmjeit eddig csak azok nézhették meg, akik előfizettek a Spektrumra, októbertől viszont az On The Spot első két évadát leadja az MTV is. A hirado.hu "értesülései szerint" a 18 riportfilmet személyes élményekkel kiegészítve adják le…..
Mester Aba 2011.09.20 16:34:50
@nakiazaki: nekik viszont a legrosszabb döntésük volt aláírni egy párt TV-hez.