Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szimoni

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban találkoztam egy ilyen mondattal: "3 éve munkanélküli vagyok". Az illető egy hölgy volt, aki ráadásul azt is megírta magáról, hogy viszonylag iskolázott.Ezen fennakadtam. Én ugyan nem vagyok egyáltalán iskolázott, sőt, az érettségimet is így 25 év felett…..
szimoni 2012.08.16 23:26:01
@Balog Ildikó (Dina): "Ha pedig asszisztensi állásra jelentkezem, hiába a munkatapasztalat, látják, hogy diplomás vagyok, nekik azonban csak középfokú végzettségű munkaerő kell."
Hol-hol-hoool? Nekem pont az ellenkezője a tapasztalatom, szinte az összes asszisztensi munkakörhöz egyetemi végzettség kell. Volt amelyiknél ennek ellenére bepróbálkoztam (egyetemen tanulok, de már levelezőn és 1évem van még hátra), mert teljesen el tudtam volna látni a feladatköröket (a cv-mben részletesen szerepelnek a több éves tapasztalataim is!) és 1 visszaírta, hogy nem felelek meg a felsorolt elvárásoknak. A többinél vissza sem jeleztek. Már átírt önéletrajzot küldözgetek, nagyobb az érdeklődés, a telefonban viszont miután megmondom, hgy még folyamatban van, a válasz: a munkakör elengedhetetlen feltétele a diploma. Szóval érdekes tényleg...
szimoni 2012.08.16 23:36:28
@irodalom: ha 22 éves lenne, az Ön által kínált szolgáltatásra akkor sem lenne kereslet. Viszont én rengeteg megváltozott munkaképességűeket keresünk hirdetésbe botlok, amire szívesen jelentkeznék mert adminisztrátori munkakörök, de itt szintén nem felelek meg az elvárásoknak:) A másik kedvencem, mikor aktív nappali tagozatos diákot keresnek asszisztensi munkára. Direkt azért mentem át levelezőre, hgy főállásban tudjak dolgozni. Mondjuk előtte is ezt tettem, csak diákként, ezért úsztam el a tárgyakkal a suliban, amivel megnyertem még +1évet:)