Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arvainori

60 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Endoblog Búcsúbuli 2012.03.10 23:05:59
Sziasztok!                       Egy kis időre most búcsúzom az endomvolt.blog.hu-val Tőletek, leginkább kétoldali, súlyos és márt-már végzetesnek tűnő időhiány végett.…..
Sziasztok! Képzeljétek, új kedvencem van. Azt hiszem, már említettem, hogy a hétköznapok rendjébe nálam csak és kizárólag az itthoni testmozgás jöhet szóba. Az viszont kíméletlenül minden nap:-) Lassan két és fél éve van ez így, úgyhogy elképzelhetitek, mennyire unom…..
Sziasztok!Nagyon szomorú dolog történt. Emlékeztek a cicára, akit örökbe fogadtunk? Temperára, a kis trikolor lányzóra. Akit szerződéssel, állatorvosi vizsgálat után, hivatásos macskamentőktől hoztunk el.  Legalábbis úgy tudtuk...azt mondták, kicsit köhög, mert kinti cica…..
Endoblog FEHOVAkkancs 2012.02.19 12:48:00
Sziasztok! Jól éreztük magunkat tegnap a Fehován, Chloé kutyánk első kiállításán. Sok bonyodalom adódott a felkészülés során, azt hittem, csak felhívok egy kutyakozmetikust, és már viszem is az ebet, majd egy illatos, pihe-puha bundagombolyagot kapok vissza.  Az illatos…..
Endoblog Tragikomédia 2012.02.14 14:10:00
Sziasztok!Megmutatom, mivel foglalatoskodtam az elmúlt két napban. Átdesignoltam a honlapomat, Nektek hogy tetszik? Katt ide és nézd meg: www.endoblog.huTöbb okból is izgalmas napoknak nézek elébe. Egész héten különböző kiadókkal tárgyalok a könyvem  ügyében. Szerencsére…..
Endoblog Megint macska... 2012.02.10 13:47:00
Sziasztok! Még egy órája sincs, hogy megérkezett hozzán a második mentett macskánk, Tempera. Hat hónapos körüli, trikolor kislány házimacs. Benivel azonnal közös nevezőn voltak, a nagyobb falat a macskánk, Omnyah. Nem gondoltam, hogy különösebb baj lesz köztük, mert az…..
Endoblog Kedves Naplóm! 2012.02.06 14:13:00
Sziasztok! Régi szép idők, amikor még eszünkbe sem jutott blogolni...Amikor még kézzel írtunk, tollal-ceruzával véstük a titkos sorokat a lakattal védett, kincset érő naplónkba.Ha jól emlékszem, az én első naplóm abszolút nőcis volt, rózsaszín kívül-belül. Bár most…..
Endoblog Szabadság, szeretem:-) 2012.02.01 20:50:00
Tüdőgyulladásomból lábadozván végre egy kicsit több időm volt olvasni- minden rosszban van valami jó, ugyebár...:-)Coelho akadt a kezembe, egy már olvasott könyve, de akkor nem értékeltem valami sokra, emlékszem, sokszor erőltetettnek, túl soknak éreztem a stílusát. Ma azonban…..
Endoblog Akitől mind tanulhatunk 2012.01.28 12:36:00
Sziasztok! Bizonyára mindannyian hallottatok már Honti Kati történetéről. Ő az, aki egy rutin vérvételi vizsgálat után derül égből villámcsapásként szembesült a megmásíthatatlan ténnyel: akut leukémiában szenved. Azóta sok idő eltelt, Kati szinte ki sem jöhetett a…..
Endoblog Mégsem maradt el a tél 2012.01.23 14:13:00
Vérbeli huskysként így január végén bizony már komoly aggodalmak gyötörtek. Hol marad az igazi tél, a csikorgó fagyok, a szakadó  hóesés, a szentségelős kaszkadőr-esések a jégen megcsúszott bicikliről? Tudom-e majd húzni-vonni a  kisfiamat a karácsonyra kapott…..
Sziasztok!Hamarosan újra iskolás leszek:-) Február 3-án kezdődik a régóta várt pszichológus továbbképzés az ELTE-n, amire hihetetlen szorgalmas lévén már most olvasok, készülgetek. Olyan jó lesz végre újra tanulni! Biztosan van, aki ezért legszívesebben agyoncsapna, de én…..
Endoblog BolDOG születésnapot! 2012.01.17 14:07:00
Nagy nap a mai, kiskutyánk, Chloé ugyanis ma töltötte be élete első évét. Mesélhetne ő is erről az elmúlt évről, nem keveset, álljon itt most egy rövid összefoglaló Chloé blogjából.GOLDENBLOG  Soltvadketen születtem, a képen 7 hetes vagyok. Már ekkor tökéletesen…..
Endoblog Speciális vasárnap 2012.01.15 20:22:00
Sok éve nem volt ilyen vasárnapom. Egyedül voltam a lakásban egész álló nap. Terveztem, hogy kellene nekem egy ilyen nap, mert sok a tennivaló, tanulni kellene, csinálni egy alapos nagytakarítást, megírni a határidős dolgokat. Nos hát, a szabadnapot megkaptam, de a fent említettek…..
Sziasztok! Sokan kérdezik tőlem, hogy mégis honnan az ihlet, hogyan tudok ennyi mindenről írni, egyáltalán, hogy létezik, hogy nem fogynak el a témák? Mielőtt belekezdtem volna  a blogírásba, bennem is felmerültek hasonló gondolatok. Fog ez nekem menni? Lesz erre időm? Lesz…..
Endoblog A név kötelez:-) 2012.01.10 19:44:00
Sziasztok! Ma azt a tanácsot olvastam, hogy érdemes rákeresni a saját nevünkre, mielőtt céget alapítunk/vállalkozást indítunk, hogy lássuk, milyen embernek ismerhetnek meg bennünket azok, akik majdani ügyfeleink, vevőink lesznek. Jó ötletnek tartottam, hirtelen felbuzdulásból…..
Endoblog Potyautas 2. 2012.01.09 19:55:15
Sziasztok!Többen írtátok, hogy tetszett a Potyautas című novella, amelyet előző alkalommal tettem fel. Akkor most következzen a ráadás, ugyanerre a témára: a Potyautas, csapó 2.:-) Szintén az egyik Pennás összeülés alkalmával született. Fogadjátok szeretettel! A Potyautas…..
Endoblog Potyautas 2012.01.07 11:55:31
Sziasztok! A mai bejegyzésemben egy novellámmal szeretnék kedveskedni Nektek. Ezt hallhattátok, ha ott voltatok a Penna Alternatív Irodalmi Stúdió nemrégiben megrendezett felolvasóestjén. Fogadjátok szeretettel!  A potyautas Körbe-körbe járatta a szemét a…..
Endoblog Hová tartunk?!?! 2012.01.04 16:31:00
Sziasztok! Borongós ez a mai bejegyzés, mint az időjárás. Vészjósló, de azért még reménnyel teli.Nem tagadom, alig nézek híreket. Utálom. És valahol annyira szánalmas, amikor  a híradó legvégén bevágják a hihetetlenül cuki édi-bédi állatkölykök fotóját…..
Endoblog Szürke hétköznapok? 2012.01.03 13:26:00
Sziasztok! Elmúltak az ünnepek, beköszöntött az új év, ki-ki visszatér megszokott szürke hétköznapjaihoz. A vekker újra hatkor ébreszt, a férj fanyalogva indul munkába, a feleség ugyanilyen lelkiállapotban tekint végig a romokban heverő lakáson. A gyermek szomorúan kérdezi…..
Endoblog B.U.É.K! 2011.12.31 08:27:00
Kedves Olvasóm!Ezúton szeretnék Neked Nagyon boldog, sikeres, egészséges új évet kívánni, amiben minden álmod valóra válik!            Köszönöm, hogy velem tartottál 2011-ben. Remélem, hogy 2012-ben is találkozunk!..
Endoblog Fogadalmak ideje 2011.12.27 12:45:00
Sziasztok! Remélem, szeretetben, boldogságban telt a karácsonyi ünneplés. Ahelyett, hogy az ünnep lemúltával visszasüppednék a hétköznapok szürkeségébe, idén más terveim vannak. Az év vége, a számvetések időszaka megérintett engem is. Tavaly ilyenkor, alig két héttel a…..
Endoblog Last minute 2011.12.23 20:28:00
Emlékeztek, amikor már novemberben azzal kérkedtem, hogy minden készen áll a sok év óta első egészséges karácsonyomra? Nos hát, tévedtem. Ahogy azt a mai nap megmutatta, korántsem volt átgondolt ez a könnyelmű kijelentésem. Most nem csak a szinte unalomig ismételt, minden…..
Kedves Olvasóim! Köszönöm, hogy velem tartottál a blogomon és az új  honlapomon is. (www.endoblog.hu)Remélem, jövőre is találkozunk. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy teljes szívemből kívánjak Mindannyiótoknak Szeretetteli, Békés, Boldog Karácsonyt, és…..
Bizony, szinte hihetetlen. Kezem-lábam remeg, ahogy írom ezeket a sorokat. Úgy érzem, nem volt hiába a rengeteg idő, a rengeteg energia,mert most végre olyan hírekkel szolgálhatok, amelyekkel már nagyon rég szerettem volna. Egy endometriózis elleni gyógyszerről van szó, amely végre…..
Endoblog Ajándék e-book 2011.12.19 16:42:06
Sziasztok! Ha szeretnéd megkaparintani a Mit (t)egyél hogy jól legyél - Speciális táplálkozási irányzatok endometriózissal élőknek című ajándék e-bookomat, nincs más dolgod, mint csatlakozni a facebook közösségünkhöz, amely Endometriózis- Összefogás a gyógyulásért…..