Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ergemex

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lovasberényben, indult a party, A parasztnak holnap, ki fog enni adni? A színpadon, három majom. Hülyének néznek minket, azt gondolom. Csak a spórolás meg az országmentés! - mondta Orbán és Beszélő Jobbja Lovasberényben alig egy hónapja. Kedves Vezetőnk a wikileaks iratokra…..
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
ergemex 2011.09.20 14:48:37
@rekszem: megint prolistyleban nyomod? ez az igazi közeged, úgy tűnik.
Ha jobban jártál, a párod meg rosszabbul és a párod juszt se akar jobban járni, mert kényszeres, akkor vagy te kompenzáld, vagy hisztizzetek együtt.
Hol olvastad, h biztonságos az életem?
Annyi a különbség, hogy rájöttem már a 90-es években, ha valamit akarsz, akkor ne az államra számits és ne hisztizz. Én is elégedetlen voltam a lóvémmal, de nem lettem leninista, mint te és nem a gazdagnak gondoltaktól akartam elvenni és nem mentem le kocsmai proliba, hanem elhúztam külföldre. Amikor meg jobbnak tünt, akkor visszajöttem, majd, megint el, megint vissza.
Van egy csomó régi ismerősöm, aki ugyanilyen szánalmas hőzöngő bugris lett, mint te. Van amelyik a bankárokat, van amelyik a zsidókat, az ufókat, a kinaiakat, van amelyik a "gazdagokat" hibáztatja, mint te.Egy közös van bennük, mind ugyanolyan lúzer volt és maradt világéletében, ráadásul a saját hibájából.
Meghalt kádár elvtárs, a kommunizmusnak vége, fel kellene fogni, hogy többé-kevésbé már mindenki magáért felelős.
ergemex 2011.09.20 15:05:12
@rekszem: Ha meg nem aggódsz, akkor miért görcsölsz és miért zavar, h párod 10 ezret bukik, ha ugyis a hobbijának él? Ha meg ilyen terézanyás hajlamaid vannak, akkor senki nem tart vissza, hogy pénzt is osztogass a kökin a csöveseknek, hálás közönség lesz, te leszel a reinkarnálodott lenin arrafelé.
Mi az, h bevándorló? ezt hol olvastad? kevés volt a lvé, kimentem külföldre pár évre, hazajöttem, kint kinálkozott meló megint ki, megint vissza, mi ebben a bevándorlás?
Ha meg voltál kint melózni, akkor mit sir a szád, kint is hatalmas különbségek vannak és a 2-3 ezer eurós, általad burzsujnak tartott emberektől arrafelé a hozzád hasonló marxisták se akarják elvenni a fizujuk felét.
ergemex 2011.09.20 15:19:48
@rekszem: nem vagy te egy kicsit frusztrált?
Sokat elárul képzettségedről, kvalitásodról, hogy te a buditakaritáson kivül még melót se tudsz elképzelni külföldön:)
Az szintúgy, hogy rögtön "élősködő keleteurópai cigány" jelzővel illeted kint dolgozó honfitársaid, ne a saját külföldi tapasztalataidból indulj ki kérlek...
nem azért megy ki az ember, mert kényszeres, mint a párod, hanem, mert pénzt akar keresni, ennyi, a többi k mindegy. Mit gondolsz, London, Hannover, Brüsszel, de akár Prága is miért van tele magyarokkal? Jobban akarnak keresni, ennyi.
Bárki megteheti, hogy kimegy, aztán a esetleg hazajön és itthon is többet elér.
ja persze, akad egy csomó irigy proli, aki sehol sem vinné semmire, de tőlük sajnálja:)
Azt irtad, te jobban jártál, akkor meg mi a gond? A párod hobbiját finanszirozod belőle, ennyi, mindenki jól jár, a párod nyugisabb, mert a hobbijának élhet, te szintúgy mert boldogabban mehetsz haza:)