Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szales

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eltelt egy hónapot arra szántuk, hogy a kurzusban megjelenő sok új hallgató kicsit fel tudjon zárkózni. (Nem mertük bevállalni, de az igazi felzárkózás az lett vona, ha a sztenderd első előadásos laborkártyát is élesítjük: ami szerint fel lett volna adva a prog1 összes…..
Fort Minor - Remember The Name (OFFICIAL Video) HD Prog2 Mivel a hallgatóság legalább fele nem nálam volt, így a klasszikus kezdést eltoltuk eggyel, s helyette az alábbi labormunka volt/lesz: Milyen Java van a gépen? $ java -version JDK letöltése $ cd Downloads $ tar xvzf…..
szales 2012.09.23 14:50:15
@nb: Igen az alapján. De sikerült ma délelőtt belőni. Az volt a baj, hogy a pdfből nem másoltam ki a createItem metódust és amikor az IDE sírt érte akkor beírtam sajátot és az okozta a crasht... Kipróbáltam autóban is tiszta vicces volt. Csak bizonyos távolságokban mutatta a hangyákat aztán így nem volt olyan érdekes. Ezért az ujReteg metódus ezen része a felelős?:
if (retegek.size() < 200){
retegek.add(overlay);
}
else {
retegek.poll();
retegek.offer(overlay);
}

populate();
szales 2012.09.23 20:53:55
@nb: A buszon tesztelést már néztem az is tök jó, mondjuk a kocsival kicsit gyorsabban mentem :D .

Azért gondoltam az ujReteg-re mert ott van a 200-as limit de akkor majd megpróbálom a requestLocationUpdates-t módosítani.
Ez volt a tizenharmadik hét (labor és előadás) posztja. A laborokra az utolsó három hétre már nem írtam ki kötelező törzsanyagot, mert a főtéma a laborgyakorlat védése volt! A poszt funkciója immár a szóbeli és írásbeli vizsgák szervezése.  Megtalálod itt a…..
szales 2011.12.13 08:18:15