Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZazA

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotóválogatás a Szellemvárosok Magyarországon által kiírt fotópályázatra érkezett képekből. Mint akkor, most is remek képek érkeztek, amikből természetesen készítettünk egy válogatást. A nyitóképen Stéger Barbara "Mézeskalács házikó" című képe látható. Attól,…..
Rég játszottunk már olyat, hogy mutatok egy képet, és ti kitaláljátok, hol járunk, mi van rajta - persze a "villamos valami utcán" szintnél komolyabb válaszokat várok :) Hogy ne legyen túlságosan könnyű, kitakartam a villamosok tábláit; de ezzel együtt meg kell kérjem a téma…..
Furcsán hangzik, igaz? Modellvasúton azonban minden lehetséges, főleg ha figyelembe vesszük a britek, amcsik és ausszik által oly' gyakran használt Rule #1-t, azaz az egyes számú szabályt: ez az én modellvasutam. (A kettes számú szabály nyilván ennek a folytatása: ha bármi gondod…..
A mostani poszt úgy született, hogy Írtam a ROCO 2012-es újdonságlapjáról, és megemlítettem benne a 310-es gőzös modelljét.Modelleztem volna is egy kicsit még aznap, de mivel elpakoltam a vizesmatrica-pakkom, a program lakásfeltúrás lett. A matricák utáni keresgélés közben a…..