Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gál V. Attila

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két bejegyzésem volt eddig, elég régen, de mentségemre szolgáljon, a könyv végére érve újra át és átolvasom, javítgatom a kéziratot, hogy elégedett lehessek a végeredménnyel.Most valami újat, valami eredetit kellene írnom, de gondban vagyok: szeretnék beszélni a könyvről,…..
Elöljáróban: csak ma csöppentem ide, ne várjatok nagy dolgokat, a számítógép amúgy is állandó harcban áll velem (vagy fordítva), szóval még gőzöm sincs, mit miért és hogyan, képek nyista, hogy finom legyek, mert még elszúrom a végén és kezdhetem elölről az egészet.(Egy…..
Gál V. Attila 2011.09.21 22:32:28
@slusszpassz: A regény kb. 99 százalékban kész, még néhány oldal, majd egy alapos átfésülés (már közben, vagy háromszor megtörtént), aztán elküldöm 4 kiadónak, akiket úgy gondolom, esetleg érdekelhet, mert beleillik a profilukba.
Gál V. Attila 2011.09.21 22:54:09
@bocsa24: Helló Bocsa, jó hogy megnézel. Amúgy erre a franciás névre én is gondoltam, de ez a Guillaume olyan szörnyű írású, pedig a hangzása szuper (Gíjom, ami ugye Vilmos a galloknál). A Gallen viszont jól hangzik. Esetleg a Guillaume becézése kellen, de a fene se tudja, hogy ezek hogy becézik. Talán Gil, vagy Guy??? Valaki tudja???
   Elöljáróban megköszönöm, hogy már egy csomóan küldtek javaslatot az írói álnevemre vonatkozóan. Várom a további ötleteket! Anno 2008-ban kezdtem el adatokat gyűjteni az Antantmisszióhoz és már abban az évben neki is kezdtem a melónak. Minthogy…..