Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ForrestGump

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A témáról szóló első bejegyzésünkben megtárgyaltuk azt az alapvető igazságot, hogy 1. az angol szórend kötött, hogy 2. az alapsorrend: Alany + Ige + Tárgy, és hogy 3. az igei rész milyen részekből állhat a segédigéktől kezdve az igék közé furakodó módosítószókig. Mára…..
LifeTILT Laura Route 66 2011.09.29 21:20:00
  66.nap 54,8 kg 0.nap 60,3 kg Laura legutóbbi hétösszegzéses posztja alatt kialakult állapotok miatt, csak nekem ugrott be a 2006-os tévéostromot idéző hangulat, vagy a nők között ez a fajta komminkáció teljesen átlagosnak és megszokottnak számit a csajvilágban? Érthetetlen…..
ForrestGump 2011.09.30 00:19:28
LifeTILT A Halál Business 2011.09.19 03:32:00
   A pusztítás színházának első sorában ülünk, és rólunk szól a színdarab. 2005 karácsonyán, amikor is rendszerint összegyűlik a család egy jelentős része, természetesen kimondatlanul szőnyeg alá söpörve az összes addig felgyülemlett feszültséget, a szokásos…..
ForrestGump 2011.09.20 00:43:59
@Schrödinger'sCat: sok sikert az inzulin-misszióhoz...

és ha már ezt a "rendelő szagú" témát boncolgatjuk...és tudom hogy csak egy szélsőséges példa akart lenni a torokfájásra antibiotikum, és inkább a mondanivaló a lényeg. De egy gyógyszeres reklámtollakkal, reklámnaptárakkal körbebástyázott orvostól (azt hiszem előttünk van a kép) szinte nevetséges elvárni, hogy egy hidegvizes borogatással küld ágyba. Erre ott van a temészetgyógyászat, meg a kineziológus, meg Müller Péter. Persze/szerencsére lelkes, életigenlő kivételek mindig vannak az orvosszakmában.

Örülök, hogy van egy két ilyen élharcos Benedekbence és David Fincher (gyengébbek kedvéért a Harcosok klubjának rendezője...igazából nem is értem, hogy miért fiktív szereplőit istenítjük egy filmnek a rendező helyett) akik rávilágítanak a fogyasztói társadalom, nyereség orientáltság, blah blah kórképre. Valóban egy kis irónia szorult belém, de amíg az aszpirinről beszélgetünk, ami helyett elég lenne akár pár pohár víz is, hogy oxigén jusson az agyba..bár tudom h van az a fájdalom ami csillapítóért kiált. De az orvostudomány akkor is megérdemel némi köszönetet az antibiotikumokért. Az antibiotikum fasza!

És ha már az aszpirinos reklámot feszegettük, legyen szó egy ma elég divatos és közhelyes jelenségről a médiahatásról. Tipikus reklámblokkból szemezgetve: "IKEA anyu" a hófehér ruhájában nutellás fehérkenyér nélkül nem engedi el az iskolába a csemetéket, különben összeesnének. Tovább: Ha nem eszel danon csontritkulás joghurtot idós korodra legalább összetörsz, lehet h egy világ omlik össze most sok mindenkiben de a tejnek és termékeinek semmi köze nincsen a csontritkulás megelőzésében. Tovább: fogkrémek, mint tudjuk ha már nincs ráírva hogy flour hozzáadásával, visszateszed a polcra (fluor= alumínium melléktermék, elvégre vmi szarban el kell adni) és még sorolhatnánk. Így válunk szépen lassan megbetegített társadalommá, és ebben tudjuk kik látnak hasznot. Persze ezen még sokat lehet rágódni, de amíg vannak olyanok akik génmanipulált helyett megveszik a termelőit, amíg vki elolvassa az összetevők utáni részt is stb stb, addig van egy kis remény, h 65 évesen nem abból áll egy átlag ember mindennapja hogy kistányéron vagdossa fel és osztja el melyik órában melyik pirulát kell bevennie a 6 féle közül... azt hiszem ez a kép is előttünk van...