Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladybird83

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis Blog!   Újfent rákényszerültem - a tervezettnél jóval hamarabb -, hogy írjak Önöknek.Az elmúlt nap folyamán ultrahangos vizsgálatra voltam hivatalos - kismamaként ez nem is annyira meglepő. Azonban annál inkább az, ami ott történt.  Egy héttel ezelőtt…..
ladybird83 2011.09.21 10:56:15
@ReignOfdark: Nem vagyok frusztrált, sőt teljesen kiegyensúlyozott az életem, sok más emberrel ellentétben akik ide írogatnak. Kicsit sajnálom is őket... Miért baj, ha leírom a véleményem? Az biztos, hogy több kommentet még véletlenül sem írok, mert a durva beszólásokhoz, sértegetésekhez nincs gyomron, azon már tényleg felhúzom magam.
ladybird83 2011.09.21 10:59:29
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Igen, ne haragudj, részben valóban igazad van. Bár párhuzamot még mindig nem tudok vonni magán orvos és pedagógus között, hiszen az órabérek egészen mások. Míg egy tanár átlagban 2000 Ft-ot kér el 60 percért, addig egy orvos pl. nőgyógyász, 10-20 percért kér 10.000 Ft-ot!
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..