Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savanyukaposzta

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Függetlenség napja poénjai, A hazafi hazafiassága és a Holnapután meg a Godzilla látványvilága keveredik egy csúcs-akcióba, ami így, pár nap távlatából már inkább fáj, mint jólesik, de vasárnap déli szórakozásnak megfelelt. Ahogy Miss P. mondta: 'Jó ebédhez szól a Fehér…..
Erről csak öt percben. Mert A sötét lovag: Felemelkedésen még mindig ülök. Kiöregedhet-e néhány animációs figura? Neeeem. Főleg, ha Alex tökéletlen brigádjáról, a pedáns pingvinekről, vagy a narcisztikus Julien-ről van szó. Ráadásul a jól ismert csapat új bandával…..
Misztikus és hátborzongató. Egy ablak az ismeretlenbe, a múlt titkait fürkészve. Egy sor különleges fotó, egy történet.Kíváncsiak lettetek? Én igen. És ez még csak a könyv. November nyolcadikától már magyarul is olvashatjuk.Ransom Riggs könyve angolul Miss Peregrine's Home for…..
savanyukaposzta 2011.10.23 20:52:07
Május óta várom. Ryan Gosling nagyot nőtt a szememben az elmúlt pár hónapban, mert igazán remek színész lett belőle. És aztán itt a Drive, amiben meg is mutatja - tehetségének kb 15 százalékát. A Drive egy olyan film, amiben van minden, és közben mégsincs. Ki is fejtem, nyugi.…..