Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LAclow

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keveseknek van ideje és pénze a fogorvosra, azonban mindenki csillogó fehér fogakra vágyik. Nekik érdemes lehet otthoni fogfehérítési módszerrel próbálkozni, amihez nem kell más, csak 1 evőkanál szódabikarbóna, fél teáskanál só, fél bögre (1-3 százalékos)…..
„A boldogság forrása nem rajtunk kívül, hanem bennünk van.” /Lev Tolsztoj/ Sokunk számára a körülöttünk zajló események és a minket érő ingerek határozzák meg, hogy érezzük magunkat a bőrünkben. Ha esik az eső, lehangolódunk, ha kisüt a nap, felvidulunk. Ám a pszichológiai kutatások szerint a rossz…..
A mi Caminónk Hatodik nap 2016.07.23 23:13:26
Torres del Rio-Navarette A tegnapi nap estéjén végre jól aludtunk,köszönhetően annak,hogy csak ketten aludtunk egy négyágyas szobában.(Jó távol egymástól :)) Reggel 7 körül keltünk,szokás szerint rajtunk kívül mindenki már úton volt. Mire összeszedtük magunkat,8 is elmúlott. Az egy óra szükséges…..
Eszem, f...fantáziám megáll, már több mint 20 éves ez a filmművészet csúcsait alulról verdeső alkotás! Pedig mintha tegnap lett volna, hogy VHS kazettán, iszonyatos hangminőségben ezredszer néztem meg és visítva nevettem rajta, ahelyett, hogy a középiskolás házimat írtam…..
LAclow 2014.04.29 15:19:21
@LAclow:
Ford Fairlane: Na és ti kik vagytok? Fasz és Szopó, ugye? Melyikőtök melyik, mi? Vezettek még ma este? Igen? Akkor ajánlom a szerpentint, főleg a kanyarokat!