Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemzeti vélemény

189 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az összes pornográf és gusztustalan képet törölte a felhasználók hírfolyamaiból a Facebook. A közösségi oldalnak egy napra volt szüksége, hogy a hackerek által indított pornóáradatot megfékezze. Nemcsak a pornótámadást elhárító programozók, hanem a Facebook nyomozói is…..
Jóri András adatvédelmi biztos kezdeményezi a médiatörvény módosítását, a mostani szabályozás szerint ugyanis a nyomozóhatóság megítélésén múlik, hogy indokolt-e az újságírók forrásainak felfedése. Az ombudsman szerint viszont az alkotmányos alapjogot érintő ügyekben -…..
Folytatódik a kamatverseny az éven belüli forint lekötések piacán. Míg két héttel ezelőtt 8,48 százalék ebkm volt a legjobb ajánlat, addig ma már akár 8,72 százalékos ebkm-mel is leköthetjük a pénzünket 4 hónapra. A 8 százalék felettiek klubjába a kisebb bankok és…..
Tauzin Krisztina, a tavaly kilakoltatott ötgyermekes családanya megpróbálta visszafoglalni az otthonát: Házat, hazát - még nem látott, 3 részes dokumentumfilm a botrányos kilakoltatásról eredeti felvételekkel: I. rész II. rész III. rész (forrás: kuruc.info)..
Gyengült a forint szerda reggelre: hét óra után az eurót 316,42 forinton jegyezték a nemzetközi deviza kereskedelemben, szemben a kedd 18 óra körüli 315,14 forinttal. A svájci frank árfolyama szerda reggel 255,83 forint a kedd esti 254,10 forint után. A dollár 235,53 forint 233,18…..
Magyarország vagy Amerika egyre megy – mindkettőt a globális túlkínálat sújtja. Magyarországnak hagynia kell valutája és egész gazdasága leértékelődését. Az amerikai és a nyugat-európai nagy pénzintézetek már az euróövezet széthullására „játszanak”, páratlan és…..
A Fővárosi Közgyűlés rendelete szerint díszkivilágítást kap a budai Várban lévő Görgey-szobor és a belvárosi Reagan-szobor is, viszont a Jobbik javaslatára megszűnik a Károlyi Mihály-szobor díszkivilágítása. Újabb szobrok és emlékművek kapnak díszkivilágítást…..
Megszúrta két társát egy fiú a Borsod megyei Tiszaújváros egyik középiskolájában - erősítette meg az MTI információját szerdán a megyei rendőr-főkapitányság. A fiú az iskola mosdójában szúrt meg egy 13 éves és egy 14 éves diákot. A 13 éves fiú súlyosan megsérült,…..
Nem vezetik be a közlekedési adót, a népegészségügyi adónak pedig nem változik sem a köre, sem a mértéke a kormánypárti frakciók döntése értelmében. Az önkormányzatoknak nem lesz lehetőségük új adófajták bevezetésére. Elvetette a Fidesz-KDNP-frakció a hétfői…..
Jöjjön a pornóadó, minimum a felére csökkenjen a regisztrációs adó, és a dolgozók könnyebben kapjanak a munkaadójuktól kölcsön a végtörlesztéshez, így gondolja a kormány az általa támogatott adómódosító indítványok alapján. Szűnjön meg az eva, jöjjön a 25…..
Az aktív szavazók 58 százaléka támogatja a kormányzó pártszövetséget, és miközben az MSZP (13 százalék) és Gyurcsány Ferenc új pártja (3 százalék) együttesen nem érik el a szocialisták októberi 24 százalékos támogatottságát, a Jobbik 19 százalékkal a második…..
Sok a munka - ezzel indokolja Lázár János az országgyűlési frakciók működési kiadásainak, pontosabban támogatásának emelését. Az emelés elmaradása az alkotmányos rendet veszélyeztetné a Fidesz frakcióvezetője szerint - írja szerdai számában a Napi Gazdaság. A parlamenti…..
Egy nem fix alapú szolgáltatási díj csődközelbe viheti a betegszállítókat január elsejétől, a Mentők és Betegszállítók Országos Egyesülete szerint. A betegszállítás irányítása 2012-től az az Országos Mentőszolgálat hatáskörébe tartozik. A Mentők és…..
Külföldön gyakran emlegetik, hogy nem tetszik a magyar gazdaságpolitika Parragh László kamaraelnök szerint, aki arra számít, hogy a hitelminősítők le fogják rontani a magyar adósbesorolást. Parragh a Magyar Televízióban arról is beszélt, hogy örül az eva megtartásának, de…..
Ötszáz munkahelyet létrehozva építene Győr mellett áruházat az Auchan, amely nem törődik a kormány plázastop-terveivel. Az áruházlánc arra hivatkozik, hogy még nincs meg a jogszabály. A kormány plázastop tervei ellenére megépítené Győr melletti áruházát az Auchan.…..
Egyre kevesebb épület épül, miközben a megrendelések mértéke arra utal, hogy a következő időszak sem lesz jobb az ágazatban. A KSH szerint szeptemberben 12 százalékos volt az építőipar visszaesése, több mint 10 százalék az első kilenc hónapban, a szerződésállomány pedig…..
Tovább folytatódik a Lidl szigetszentmiklósi logisztikai központjának blokádja, miután éjszaka a blokádot szervező Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének tájokaztatása szerint az áruházlánc megbontotta a központ kerítését, hogy új kijáratot létesítsen. A szervezet…..
A kormány felkészült az eurózóna válságának elhúzódásából fakadó kockázatok kivédésére: kidolgozott alternatív makrogazdasági előrejelzéseket, és az eltérések kezelésére a 2012. évi költségvetési törvényjavaslatban szereplő, összesen háromszázmilliárd forintot…..
Nincs szöges ellentét a szocialista országgyűlési képviselők által mondott megszorítás és a kormány által hangoztatott újjászervezés, átépítés, megújulás között - mondta Miskolcon Pokorni Zoltán, az oktatási bizottság fideszes elnöke. A Fidesz alelnöke Miskolcon…..
Veszélyes kutya esetében akár évi húszezer forintot is fizetnie kell az állat gazdájának a hétfőn elfogadott törvénymódosítás értelmében. Veszélyesnek azok az ebek minősülnek majd, amelyek a múltban már okoztak, vagy a jövőben okozhatnak fizikai sérülést. Az új szabályok…..
A Wall Street Journal amerikai üzleti lap hétfő után kedden is egy internetes oldalának címlapjáról elérhető cikkben foglalkozott Magyarország sérülékenységével. Ezúttal a jegybank kedden kiadott közleményét ismerteti az újság, az MNB helyzetértékeléséből egyebek mellett…..
A francia, a spanyol és a belga kötvények hozama is nőtt, a befektetők attól tartanak, hogy a megszorító intézkedések ellehetetlenítik a gazdasági növekedést. Kedden újabb nyomás alá kerültek az eladósodott eurózóna-tagországok által kibocsátott államkötvények, miután a…..
Tovább lassult a görög gazdaság zsugorodása, de még így is 5,2 százalékkal esett vissza a harmadik negyedévben az előző évhez képest a görög GDP. Az év elején még 8,3 százalékos volt a visszaesés üteme. Az előrejelzések szerint jövőre 2,8 százalékos visszaesés jöhet,…..
Alacsonyabb tranzitárat akar kiharcolni Magyarországtól az országon keresztül érkező orosz földgázra Szerbia, jelentette be Dušan Bajatović, a Srbijagas szerb állami gázipari cég vezetője. Állítása szerint az ezer köbméterenként 30 dolláros tranzitár a hatszorosa a…..
Szóban támogatja, de szerepet nem vállal Mario Monti megbízott olasz kormányfő szakértői kormányában a két legnagyobb olasz parlamenti párt. Döntésük nehezítheti Monti helyzetét, akinek komoly reformokat kell végrehajtania, és ehhez feltétlenül szüksége van a parlament…..