Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bot23

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 6-án a Klubrádióban kb. 40 perces beszélgetés volt Majercsik Vilmossal, az OSA magyar irodájának vezetőjével és dr. Szikinger Istvánnal, az egyház ügyvédjével. Itt lehet meghallgatni: 1. rész (9. perctől…..
bot23 2013.03.17 09:22:26
@Orbánviktor: Sajna igen, mindent megmagyaráznak, főleg arra hivatkoznak, hogy miért baj az, hogy gazdag emberek társadalmi munkában segítik a rászorulókat. Gyermekem régi párja a hét minden napján hétfőtől péntekig benn volt a misszióban, mondván az ingyen elvégzett tanfolyamok árát dolgozza le!!! Mindennap munka után még legalább 6-8 órát dolgozott ill. szórólapot szórt stb., mikor rákérdeztem, hogy nem hagy nektek az egyházatok magánéletet azt láttam, hogy talán az nem is fontos, ez engem nagyon elszomorított, most ő Dániában folytatja a missziós munkát, de drukkolok neki, hogy egyszer minél előbb, felszálljon a lila köd náluk!!
bot23 2013.03.19 23:17:29
@Orbánviktor:" Ha majd mellé állsz, ami nem lesz könnyű, akkor el fogja mondani." Mellé állnék, de nem tudom, mikor és hogyan tegyem??? Próbálok mellé állni, de a szcit. nem tudom elfogadni és ezt elmondtam neki már többször!Ennek ellenére a világ végére is elmennék és megcsinálnék mindent, hogy kijöjjön!!
Kasza Tamás szcientológus tréner, a jedi képzés szellemi atyja, ezúttal az "egyházon" belül tart szemináriumot. A meghívóról nem maradhatott le Yoda mester sem (kíváncsi vagyok, hogy a Lucasfilm mit szól ezekhez, mert az "egyház" külföldi szervezetei is erőszeretettel…..
bot23 2013.03.17 09:31:38
@Rózsabogár: Igen , én is osztom a fentieket és nem értem, hogy értelmes emberek, hogy dőlnek be ennek az öntelt, bunkó, nagyképű "zseninek" és a család és szeretteik véleményére pedig nagy ívben to...-nak .Lehet, hogy ez már a génjeiben van a fickónak, mert állítólag apuka egy befolyásos orvos ???
bot23 2013.03.19 23:21:13
@Rózsabogár: Huhh, de óóó magyarosra sikeredett, de egyetértek vele max.-an! Kár , hogy kevesen vagyunk ellenük!!::((
Előzmények: CCHR-témájú bejegyzések Dobos János a ma reggeli Mokkában: http://tv2.hu/musoraink/mokka/120054_pszichiater_kezelte_a_gyilkos_anyat.html Ezúton is szeretnék gratulálni a műsor szerkesztőinek és a műsort vezető riporternek, hogy sikerült ezt a viszonylag összetett…..
bot23 2012.12.30 23:16:59
@Nemazalényeg: Tudod olyan embert kritizálsz, aki sok éven keresztül volt szci, és rengeteget tett az akkori biznisz egyházért, majd sok megaláztatás után felszállt nála a lila köd és elmeséli könyvében, meg itt a blogon az ott tapasztaltakat, tanácsokat add és elviseli az ilyen emberek sok negatív véleményét, mint amilyen te is vagy! Nekem van szcis . családtagom, nem kell bemutatni a rendszert és bár nem vagyok rosszindulatú, de ezt a jó pár év viszontagságait szívesen megosztanám veletek, akik csak támadni tudjátok azt az embert aki segíteni próbál !!
A szcientológus Facebook-csoport oldalán megjelent, hogy párkapcsolati szeminárium lesz Hubbard okosságai alapján hamarosan (a második dinamika = párkapcsolat, szex). Már elemeztem Hubbard nézeteit a szexről (itt), de úgy tűnik, hogy a hölgy még rátesz egy lapáttal. A…..
bot23 2012.11.21 23:02:20
@Ammónia73: Mit szól ehhez a párod? Nektek is plüss macitok lesz?? Lehet , hogy unoka helyett én is valami plüss figurát kapok !::))/ Van előnye nem beszél vissza! /
bot23 2012.11.22 22:47:15
@bot23: Nem válaszoltál a kérdésemre! Egyébként veled, úgy látom nem lehet viccelődni, csak te mondhatod meg a tutit. Lehet, hogy a szci-nek mondott párodnak is Te dirigálsz és addig minden rendbe, de mi lesz , ha ő is megunja, mint ahogy én is, hogy állandóan bugyuta , hü..-nek nézel. Nem vagyok értelmiségi , mint te, de azért nem ezt vártam tőled előzetes beszélgetéseink után, kicsit a hozzászólásaid alapján én meg egy okoskodó , öntelt libának tartalak. Így hát egyenlítettem veled kapcsolatban!
Ismét sikerült öngólt lőni az egyház PR-osainak: Kitették az OSA oldalára, hogy L. Ron Hubbard istenbizony Ph.D. tudományos fokozatot szerzett: http://www.tuddmegazigazsagot.hu/m%C3%A9dia-%C3%A9s-val%C3%B3s%C3%A1g/item/58-l-ron-hubbard-doktor%C3%A1tusi-fokozata.html (Figyelem!…..
MTI-hír MTI 2012. szeptember 25., kedd 17:15 Saját élményeiből táplálkozó, "leleplező" könyvet készül írni az amerikai szcientológiai egyházról a sokat vitatott szekta vezetőjének unokahúga, aki már nem tagja a gyülekezetnek. Jenna Miscavige Hill élesen bírálja a vallási…..
bot23 2012.10.09 10:53:44
@Valerijov: Miért ítélsz meg másokat úgy, hogy nem is ismered. Középfokú tanulmányaim vannak,/sajna akkoriban több mint 30 éve nem futotta a családomnak többre/ de ha egyszer személyesen beszélhetnénk megváltozna a véleményed. Nem siránkozom, csak elmondtam az általam tapasztaltakat. Felneveltem a gyerekeimet, sokak szerint nem is rosszul, soha nem állítottam , hogy jó szülő vagyok van önkritikám, amikor én tanultam az életet a nagy szoc.-ban nem voltak ilyen lehetőségek főleg az akkori községünkben. Az iskolában se volt az életre felkészítő tantárgy, a szüleim meg állandóan a megélhetésért küzdöttek! Gyerekeimet tisztességre neveltem, amire nagyon büszke vagyok. Ők többre vitték , mint én, bár én is folyamatosan képeztem magam. Valóban kétségbe estem amikor jó pár éve szci. lett a gyermekem és ezerrel kerestem a megoldást és kértem a tanácsokat a mai napig.Nem mondtam egy szóval se, hogy nem vagyok hibás, de úgy gondoltam , hogy ha taníttatom, támogatom, szeretettel veszem körül az elég, aztán még se. Hosszú lenne leírni, de a végeredmény a lényeg szci. lett sajna!!::((A suvenir jogod , meg javítottam szuvenérre, de a vakon gépelésnél előfordul a hiba és akkor megf különben is nagyon siettem !Bocsi!
bot23 2012.10.20 08:18:33
@TellVilmos: Köszi! A fiam nagyon "ügy" buzgó, nem régiben hosszan beszéltem vele, de jelenleg eltántoríthatatlan a szci-től sajna. A másik dolog, pedig talán sínen van, a gyermek rehabra. egy farmra került valami spec. kezelésre!
Újabb remekmű a szcientológia PR-géniuszaitól! ..
bot23 2012.09.25 13:27:51
@titkoscyrano: Bár csak már az én gyermekem csalódna a szci tudományokban? Már 5 éve tart a rémálom, azt gondoltam előbb vége lesz, mondták, hogy nem egyszerű kijönni, de nem gondoltam, hogy eddig és még meddig tart??::((
Elérkezett 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 ősze! Újabb vízválasztóhoz/mérföldkőhöz/fordulóponthoz érkezett a magyar szcientológia, már csak 1-2 hónapot kell várni! Volt egy titkos megbeszélés egy rejtélyes személy között, aki minden…..
bot23 2012.09.18 23:20:18
@Ammónia73: Ezeket én se értem. Nem néz utána senki , hogy mi áll a háttérben. Mennyi embert kell még beszervezniük , hogy valaki már tegyen lépéseket a teljes beszüntetésre. Már valami menő politikus gyereket szervezhetnének be, akkor talán kidölne a bi... és érdemben intézkedne valaki.
Tavaly júniusban nyílt meg Garáb községben a magyar Narconon "drogrehabilitációs" központ, még egy KDNP-s országgyűlési képviselő is jelen volt a megnyitón. A három halott nem zavarja őket abban, hogy lelkesen nyomuljanak; a honlapjukról a következőt tudhattuk…..
bot23 2012.08.23 15:36:43
@SektaLeaks: Ezt ne mond , hogy dögöljön meg, mert nagyon sok jó ember van benn köztük az én gyermekem is. Aki egy szorgalmas, segítőkész aranyos, csak nagyon hiszékeny ember, ezért is van ott sajna.A te hozzászólásaid viszont elég alpáriak és egyáltalán nem hiányzik senkinek itt a blogon!!::((
bot23 2012.08.23 15:45:31
@SektaLeaks: Sajna igaz és sok mindent bevállaltam és bevállalnék, hogy ne így lenne, akár hiszed akár nem, ha tudnám , hogy segítek gyermekem megvilágosodásában. Ha bukok, azt is felvállalom, mindent csak történjen már valami pozitív! A történet is igaz neveket nem említenék, mert akkor valóban bukós lenne!
bot23 2012.08.23 20:18:07
@SektaLeaks: Sajnos nem lett jobb, de rosszabb se egyenlőre. Nem akarom sokadszor is leírni, de egy szülő minden megpróbál én is így vagyok ezzel. Hátha egyszer??? Sok éve sok mindennel találkoztam, próbálkoztam, de hiába eddig, a kapcsolatunk aránylag jó, addig amíg nem kerül a szci szóba, ha meg érvelek valamivel ami szci ellenes , na akkor szabadul csak igazán el a pokol, de hát én csak egy elkeseredett szülő vagyok . Röviden ennyi, ha hihető, ha nem . Én mindenesetre nem ilyen sorsot szántam a gyerekemnek és ez a lényeg!
Hát kell ennél több bizonyíték arra, hogy egy valódi egyházzal állunk szemben? :) Videó: ..
bot23 2012.08.23 15:29:41
Nagy a mellény szcientológuséknál (ld. mellékelt Facebookos hozzászólások), de azt gyanítom, hogy megint csak hamis reményeket keltenek, hogy nőjön az adományozási hajlandóság. Munkakapcsolat Szabó Máté ombudsmannal (vajon tud róla?)... tervük van az egyházi státusz…..
bot23 2012.08.16 22:48:04
@Johnny Joker: Hát ezt várom én is sok éve, mert a gyermekem is ennek a szektának a búvöletében él és már félig belehaltam én is a bánatba. Hiába várom a megvilágosodást csak nem akar jönni. Meddig tart még a rémálom??::((
Már tudják a tutit, úgy néz ki. (Jellemző egyébként, hogy a Rosenhan-kísérlet nevét sem sikerült helyesen leírni...) ..
bot23 2012.08.07 23:17:19
@glezmen: Bár csak elmondanád mindezt az én szci gyermekemnek is, mert ő iszonyú fanatikus lett az utóbbi jó pár évben és mi hiába érvelünk neki a szci-ról
bot23 2012.08.08 21:37:46
@glezmen: Köszi, hát :((( A HVG mostani számában riport, LRH életéről, a cikket nem olvastam,csak a cikk beharangozóját láttam, amiben megemlíti, hogy LRH milyen aktív volt életében és persze megkérdőjelezi a cikk is, mikor volt minderre ideje, ezt már én is meséltem a szcis gyermekemnek, de meg is volt rögtön a válasz, mert hogy rendkivüli tehetséggel megáldott /gaz/ ember volt!
Egy kis magyarázat: a "HCO" a szcientológia szervezetek személyzeti, kommunikációs és "etikai" (=fegyelmezési) ügyekkel foglalkozó osztálya. Az "enthéta" elvileg rossz hírt jelent, de gyakorlatilag az "egyházat" / Hubbardot / a szcientológiát kritizáló megnyilvánulások…..
bot23 2012.08.07 22:58:41
@hadingking: Sajna mindenhol ott vannak, minden kisvárosban is, valamint pl. nálunk a Kirakodó vásáron is szóró lapoztak és ajánlották az ingyenes IQ mérést.
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, így a magyar szcientológusok valamelyik PR-géniusza elérkezett látta az időt arra, hogy ezzel az újsággal próbálja meg felvenni a harcot a rossz hírek áradata ellen. Ezzel a kísérőlevéllel ment ki ez a rendkívül színvonalas magazin az…..
bot23 2012.07.26 22:29:03
@Ammónia73: Náluk is terítékre került a már lerágott csont Katie és Cruz vállása több részletben. Semmi különös , csak , hogy Katie nem akarja a kis Surit szci. elveken tanítatni elválnak, megegyeztek stb. Uncsi már a vízcsapból is ez folyik!
Íme: http://velvet.hu/celeb/2012/07/05/szci/ Én is megszólalok benne...
bot23 2012.07.13 23:30:05
@Ammónia73: Látom nem vagyunk egy hullámhosszon veled! Írtam korábbi /07.13/ A Sztori újság beharangozójában vagy reklámjában naponta 20-szor megy a TV-ben. A képen Katei és Tom háttérben egy épületen szcientolog felirat és annyit mondanak, hogy az újság részletesen foglalkozik a válásukkal ami a szci miatt kerül nagy valószínüséggel válságba, részletek az újságban! A cikket magát nem láttam, de talán a blikk is 5 cikk sorozatban hozta le a témát, az egyik ismerősöm mondta!
bot23 2012.07.14 22:38:37
@Gatto Negro: Köszi az infót amit megosztottál velünk. Kiderült mit írt a Story.
... elé néz a szcientológia is a jelek szerint (a hírek forrása: Village Voice).  Az utóbbi időben szinte semmi hírértékű dolog nem történt az álegyház házatáján, most pedig csak kapkodom a fejem. 1. Több amerikai híroldal is tényként közli, hogy Tom Cruise és Katie Holmes…..
bot23 2012.07.10 17:31:37
@fajanka:t. Én minden szcit sajnálok, az elv miatt annyi jó dolog kimarad az életükből, az én gyermekemnek is, pedig dolgozik ezerrel, de hát az elv!::(( Hajrá, Katie és Surie!!
bot23 2012.07.13 23:39:20
@fajanka: Igen tudod sok mindenben igazad van. Nem tudom van e gyereked? Ha van akkor próbáld meg ebből a szemszögből nézni a dolgot, egy kicsit. Persze nem szeretek siránkozni, de ezt mondták már, hogy hagyjam ne foglalkozzak vele , másik szóba se álljak vele addig amíg szci. és jött a "jobbnál jobb" tanácsok áradata. Volt amikor én is ezt tettem, mondtam ismerősnek aki a drogos vagy alkoholista gyerekéről beszélt. Aztán derült égből ... jött ez a szekta a mi békés családi életünkbe és felborított mindent.Ezek után senki ne mondja azt, hogy ne vegyek tudomást a gyermekem problémájáról , mert ezt egy jó szülő sajnos nem tudja megcsinálni vagy, ha igen a lelke egy kicsit belehal!!
bot23 2012.07.15 20:51:41
@fajanka: Köszi!
Vö. a szcientológusok PR-oldalán található (tuddmegazigazsagot.hu LOL) vetítéssel a vallásszabadságról, a toleranciáról stb.Ha jól értem, L. Ron Hubbard egy űrtechnológia nagy F-je (Forrás), és MINDEN (csupa nagybetűvel) földi jobbító mozgalom hozzá vezethető vissza. Biztos…..
bot23 2012.06.29 23:44:52
@Reformer: Bocsi, de lehet, hogy valamit bekevertem , kicsit el vagyok havazva mostanság és csak átfutom a blogot éjjel, de mintha a Tom C. filmje lett volna az utolsó blog bejegyzés, de tévedtem.
bot23 2012.06.29 23:54:27
@keng: Ez a Kathy csaj , már sokadszor válik a Tomtól, de valami mindig visszatartja ettől, talán éppen a szcik esetleges zsarolásától fél ??? Vagy ez a téma jól jön ennek a nagyképű Tomnak akinek leköszönőben van a csillaga és a válás kapcsán újra és újra rivaldafénybe kerülhet az újságok címlapjain.Találgatunk mi az oka, de ha okos lenne a csaj, már régen nem vele élne! Lehet, hogy az elkényeztetett kislányuk elhelyezése a tét, ami miatt nem mer lépni !
bot23 2012.07.04 09:02:32
@Ammónia73: Bízzunk benne, hogy nem tántorítják el a válástól, valami megfélemlítéssel!
A szcientológusok hétvégi "retró" partijára eljön Walter Kotric, a szcientológia híres-hírhedt első embere.   Aki ismeri, annak valószínűleg örök "élmény" maradt az emberrel való találkozás (ha pozitív, ha negatív volt). Tud kedves és…..
Szombathelyi hír:http://www.alon.hu/szcientologusok-mar-az-iskolakban-vannak..
bot23 2012.05.31 06:19:11
@Valerijov: Hát sajnos nem jók a meglátásaid e téren. Valóban csak pár éve szólok hozzá a bloghoz és keresem a kiutat , hogy hogyan nyithatnám fel a gyermekem szemét, hogy ébresztő mit keresel közöttük és a kevés sajnálaton kivül , még valóban kevés használható ötletet kaptam e téren , De az a kis vigasztalás amit itt kapok az valóban jól esik. Már nem vagyok mai gyerek és nem olvastam a Dianetikát , mert nincs rá időm és energiám, de Ref. könyvét elolvastam meg itt -ott blog mellett még tájékozódom, nem beszélek angolul. Az általam tanul nyelv, meg nem szerepel itt a blogon., Röviden ennyi nem kell mindig rosszra gondolni, nem vagyok senkinek az elő követe. Csak azt szeretném, ha végre vége lenne családunkban a "rémálomnak" sok év után és felébredhetnénk, de ahogy látom a bejátszásokat stb. a gyermekem nevével több ízben és a képével is találkozom és ez engem nagyon is elkeserít!
bot23 2012.06.01 13:28:42
@Valerijov: Köszi az ellenőrzést,de igazad van.Előtte 2 évig más néven blogoltam /béla 23/, de furcsa dolgok történtek ezért váltottam. A bánat, a tapasztalatlanság, a korom, a körülöttem levő sok beteg rokonon, gyermekem hülyeségei, kevés számítógépes ismeretem és sorolhatnám tovább ami miatt nem vagyok naprakész a szci témában, nincs energiám elolvasni több ezer oldalas szci könyveket , bár kaptam ilyeneket, de állandó elfoglaltságom sem engedi. Olvastam Reformer könyvét és évek óta elolvasok szinte mindent itt a blogon! Ennyi! Amit leírtál valóban igaz . Tudod azt keresem, amit sok hasonló sorstársam miért? miért mivelünk történik mindez, mikor lesz vége, minek kell történnie ahhoz ,hogy rájöjjön? ezen jár az agyam, de bocsásd meg szülő vagyok aki imádja a gyerekeit, de úgy érzem a sors kibabrált velem is!Bocsi a helytelen ? használatért! :(( De nem fogok fecsegni, de jó ha az ember elmondhatja valakinek a bánatát és nem gondol arra, hogy az majd visszaél az adatokkal. Elővigyázatosabb leszek! Köszi a nevelést, idős korban is jól jön!
A hétvégén megkezdődött "Magyarország legnagyobb drogellenes rendezvénye", a Drogmentes Maraton. A jeles eseményről profi videó is készült a YouTube-ra, és a kommunikáció mestereivel sajnos továbbra sem lehet interakciót folytatni (=le vannak tiltva a kommentek).A…..
bot23 2012.04.26 20:14:06
@dubai_tennis: Nem tudom miért gondolod, hogy ingyen reklám nekik. Azért , mert elmondjuk, hogy kit, mikor, hol tesznek ki a listáikra az illető engedély nélkül !
bot23 2012.05.25 21:53:32
@Baj van?: Mi történt? A Vitaking nem mozgósította a hadseregét, se egy celeb,egy emberke futkos csak a sok ezer magyar szcientológusból?? :))) Csak így tovább!!
Újabb pénzbehajtási módot eszeltek ki az egyház nemzetközi központjában.Most már csoportos beszedési megbízással is lehet havi rendszerességgel adományozni. A naiv "hívők" persze azt gondolhatják, hogy így, a védelmi pénz megfizetésével egyszeri megkeresések nem…..
bot23 2012.04.29 22:35:19
@Muster Mark: Hát ez nem ilyen egyszerű sajnos a mi családunkban , mert a gyermekem kb 4-5 éve a párja több , mint 10 éve szci. Valaki onnan fentről szórja rám az átkot !
bot23 2012.05.06 23:20:34
@Muster Mark: A gyermekem egy iszonyatosan szorgalmas gyerek, sok pénzt elköltött a szci-re szerintem, mivel már sok éve nagykorú, ezért nem számol be az anyagiakról. Albérletben él,az éppen aktuális szci párjával. Most indított nem régen saját vállalkozást, de a pénzt, eddig mindig előteremtette a dolgokra és soha nem kért tőlem.Barátjától kért pár éve, de ő állítólag lerázta, legalábbis nekem ezt mondta!A szci rendezvényeken részt vesz itt a blogon feltett képeken is ott látom. Havonta hazajár, de a szci-ről már nem szől egy szót sem, ha mégis szóba kerül a dolog túzokádó sárkánnyá válik a békés emberke!
Nem tudom mit csináljak, fenn van időnként a neten is, de általában szcik szólnak hozzá a feltett anyagaihoz .
bot23 2012.05.15 22:09:59
@alex_ss: Mi akik szintén szenvedői vagyunk e dolognak és nem értjük miért velünk történik hasonló mint amit leírtál, együtt érzünk veled, de segíteni sajna nem tudunk.
Meglepő fordulat állt be két ügyben is április 24-én: mindkettő érdemi, a szcientológiára nézve súlyos következmények nélkül lezárult.1. Debbie Cook kontra Nemzetközi Szcientológia EgyházErről az ügyről volt már szó korábban itt. Röviden a következő történt:…..
bot23 2012.05.01 20:03:36
@Muster Mark: Hát ez sajnos nem így van, mert a társa / aki 8 évvel idősebb, már kb 15 éve szci, és a körülvevő világ is és a barátok sajna mindenki szci.Hogy szabadulhatna, ha egyáltalán akarna, de hát nem is akar super jól érzi magát köztük! HM.... ez ám a mókuskerék!De ..és én ebben bízom, hátha egyszer csak valami isteni sugallat hatására változik az élet. Amíg élünk remélünk!!
bot23 2012.05.07 23:17:57
@patkó78000: Szerintem, egy sok éves müsort sugároznak most, mert nem lépett ki az biztos!
bot23 2012.05.09 21:59:11
@dubai_tennis: Bár válaszoltam a kérdésre , de eltünt az éterben. Mindenesetre Ammónia már megválaszolta helyettem !
Tovább folytatódott a spártai játék (lényege: mindenki adjon egy [vagy több] milliót)...Ld. bővebben itt: Cilinderes spártai kommandóval a Clear MagyarországértEgy ismeretlen olvasónk beküldte az összefoglalót, ami a rendezvényről készült. A vágatlan verzió (csak a téma…..
bot23 2012.04.14 23:34:10
@dubai_tennis: Arra gondoltam pl. mikor kilépett Fazekas Zs, a szcis azt adta be a tagoknak, hogy milyen sz...t volt mert milliárdos lett a szci-ben tanultakkal , most meg semmi nem elég neki és mindent magának akar emiatt nem támogatja az egyházat. Én meg pont úgy tudom, hogy sok milliós támogatást adott évekig az egyháznak és már a vállalkozása bánta pénzhiány miatt,de nekik semmi nem volt elég!! Ez olyan mikor az ember nyújtja a kezét, de még a karod is kellene, aztán meg az egész ember!
bot23 2012.04.23 21:59:45
@Ammónia73: Írd meg neki légy szi az elérhetőségemet, mármint dubai tennisnek! Vagy Te tudsz valamit a párjáról? Próbáljunk meg segíteni neki valahogy. Reformernek nincs ötlete ez ügyben?
bot23 2012.04.24 11:33:09
@dubai_tennis: Írj a botos2317@gmail.com címre nyugodtan, ha tudok valamiben akkor segítek!
Kampány a Sikeres Vállalkozásokért - jól hangzik, ugye? Nehéz ma úgy hírműsort nézni a TV-ben, hogy legalább egyszer szóba ne kerülne "a kis- és középvállalkozások támogatása"...
bot23 2012.04.22 19:04:17
@Geriapu: Na ja, majd ingyen bérmentve!!!:)) Hova gondoltál ez nem lenne a rabló szci. hez méltó viselkedés emiatt késik már sok éve az oldal! De kinek hiányzik, ezek szerint senkinek , mert rajtad kivül még senki nem reklamált!
Sok szeretettel küldeném a Borsnak a Debbie Cook-ról szóló előző bejegyzéseket, valamint Jeff Hawkins "Hamis álmok" könyvét. Abból kiderül, hogy a szcientológia mennyire épül a szeretetre és mások megbecsülésére.Ez a pozitív hangvételű cikk jelent meg a Bors Online…..
bot23 2012.03.08 22:21:51
@keng: Nem kicsit vagyok készen, hanem nagyon! Telis-tele van a hócipőm, az egész szci-vel, de most feladtam, olvasgatom a blogot, de a gyermekem és az új sok éve szcis társa sajnos meggyőzhetetlen és pedig azokat a dolgokat tapasztalom, amiket mások is leírtak már? Én nem várom a világ végét, csak, hogy a szcis lila köd felszálljon a fejükből!! :(