Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyulkamokus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
nyulkamokus 2011.05.28 11:39:58
Talán egy hónapja olvastam egy igen felemelő cikket a borotválkozásról. Az írás Orosz Péter szerzeménye, ajánlom mindenkinek:http://kispad.hu/blog/200607/a-borotvalkozas-jobarat.htmlMár régen sejtettem, hogy valami baj van ezzel a modern szőrtelenítéssel. Kipattog az ember bőre,…..
A kragujevaci autógyárban legyártották az utolsó "szerb autót". Egy piros Zastava 101-es gördült le utolsóként a futószalagról 1 273 532 sorszámmal. A virággal, dallal, verssel - és bizony könnyekkel is - búcsúztatott Yugo után a dolgozók nagy részének munkája itt…..
nyulkamokus 2008.11.23 08:50:01
Eszter egy ismert női lap művészeti vezetője. Talán emiatt, talán szuicid gondolatai logikus következményeként Norbi ananászcsipszet vásárolt. Ez így, idáig is postra érdemes, kétmondatos horrorsztori lenne, de Eszter azt állítja, az alapterméknél is rosszabb ropogtatnivaló,…..
A pénztárzárás a naív ügyfél egyetlen lehetősége, ha rosszul ad vissza a pénztáros. Na de mi van, ha ezt a vevőnek kell külön kérnie egy távoli irodában és végül még jegyzőkönyvet sem kap róla? Írhat a MÁV-nak és elvágyódhat messzi tájakra, ahogy MM is tette.Kedves…..
nyulkamokus 2008.07.28 09:35:31