Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manfanatics

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2001. szeptember 11-e után a Bush kormányzat totális háborút indított a terrorizmus ellen. Előbb Afganisztán, majd Irak került a palettára. Ebben a sorozatban az iraki háborúval, s annak rejtélyes dolgaival fogunk foglalkozni. Csapjunk hát bele. Bevezető rész. Kezdjük az…..
Holnap érkezik Az iraki "felszabadító" háború sorozat 1. része. Bemutatjuk az iraki háború kirobbantásának valódi okát, valamint a 2003 óta tartó háborúban résztvevők és élők valós helyzetét...
A leleplezés folytatódik. Szót ejtünk a másik két repülőgép sorsáról is. És felfedjük az igazságot, hogy mi is volt 9/11 igazi célja. Befejező rész. A Carlyle Group a világ egyik legnagyobb hadiipari szállítmányozó cége, és máig jól profitál 9/11 után és az afgán,…..
Holnap jön a 2001. szeptember 11. 9/11 sorozat 4-ik része!..
Drága bloggerek!Szeretnénk megkönnyíteni, de egyúttal egységesíteni is a sokatok által használt Google Analytics mérőkódjának beillesztését a blogokba. A jövőben nincs más dolgotok, mint a mérőkód azonosítóját beillesztenetek az admin Beállítások/Google Analytics…..
Manfanatics 2011.09.22 19:06:56
@apogany: Akkor hogy működik ez? Hol találom meg? Mert az admin oldalon sem látom sehol sem.....
Az eddigiek során mélyen beástuk magunkat 9/11 mítoszába.  Osama bin Laden és a terroristák is terítékre kerülnek. A leleplezés folytatódik....    Hogy miért a 7-es épület?   A 7-es épület több kormányhivatalnak, CIA, FBI irodáknak adott otthont. 6 és fél…..
Az előző részben körbejártuk 9/11 mítoszát és az ikertornyok szerkezeti, statikus tulajdonságait. Ebből következtettünk arra, hogy az ikertornyoknak nem lett volna szabad így összecsuklaniuk. A 2. részben a 9/11 kivesézését folytatjuk... var _gaq = _gaq || [];…..
A 2001. szeptember 11-én történtek még 10 év után is lázban tartják a világ közéletét. 2001 óta rengeteg összeesküvés-elmélet látott napvilágot ezzel az esettel kapcsolatban. Azonban az igazságot azóta is elhallgatják... var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount',…..
A társadalom jelentős százaléka félrevezetett, félreinformált. Próbálom a teljesség igényét mellőzve bemutatni, hogy mely szituációkban, hogyan manipulálták bizonyos emberek, kormányok az egyén tudatát. S így a maguk javára billentve a mérleg nyelvét. Amatőr vagyok…..