Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyervi (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bye Alex a következő terjedelmesebb posztot osztotta meg Facebookon: Netán én írtam SMS-t Matolcsy Györgynek, hogy küldjön már nekem valami elismerést, mert lassan két hónapja hazajöttem, és hivatalosan senki nem mondta odaföntről, hogy 'jaaa, amúgy tökjól szerepeltél töki."…..
Megalázó körülmények között kellett fellépnie a Neotonnak az ígéretesnek hangzó csabai Sörfesztiválon, írja a Bors. A Neotonnak egy, a napon álló, forró sátorban kellett öltöznie, nem kaptak sem vizet, sem ventilátort, Csepregi Éva énekes pedig a kukászsákok takarásában…..
nyervi (törölt) 2013.06.19 16:27:02
Ennyit erről. Mindenki választja ki melyik nyilatkozata az igaz:
Sajtóközlemény

Ezúton kívánjuk tájékoztatni a közvéleményt és a sajtó munkatársait a 2013. június 19-én szerdán a Bors napilapban megjelent megtévesztő cikkel kapcsolatosan, mely szerint a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé szervezői nem megfelelő körülményeket biztosítottak a szervezők a Neoton Família Sztárjai együttes tagjainak.

A cikket szerző újságíró Hölgy, Földvári Zsófia részére az alábbi reagálást adta ki Bora Imre és Csanálosi László főszervezők a tegnapi délután folyamán, aki azonban ezt figyelmen kívül hagyta:

„A XIII. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé főszervezőjeként az alábbiakat kívánom nyilatkozni a „Neoton Família sztárjai” élő koncerttel kapcsolatban.

A nevezett koncert „Vállalkozási szerződés élő koncert megszervezésére” szerződés keretében valósult meg.

A szerződés tartalmazza a megbízott jogait és kötelezettségeit, a koncert, az élő zene biztosítása érdekében, valamint tartalmazz a megbízott jogait és kötelezettségeit.

E fejezetben a megbízó kötelezettségei közé tartozott a helyszín biztosítása, melyet a megbízó teljesített.

2. alpontba tartozott a technikai feltételek biztosítása a mellékelt rider alapján, mely előre egyeztetett módon teljesítésre került.

E fejezett 3. pontja tartalmazza az öltözők biztosítását, melyet a megbízó vagyonőrrel megerősítve teljesített.

Nevezett szerződés 4. alpontja az ellátásra vonatkozott, melyet megbízó az időjárási és koncert körülményeket figyelembe véve a HACCP szabályai szerint teljesített.

E fejezet 5. alpontja tartalmazz a munkavégzéshez zavartalan részvételt, melyet a szervezők vagyonőrrel biztosítva tettek lehetővé.

A nevezett vállalkozási szerződés teljesítését a két fél, egyrészt számla kibocsátásával, másrészt a számla kiegyenlítésével teljesnek nyilvánította.

A hozzánk eljutatott „panaszkodók szövegét” valós okok hiánya miatt, -mint a rendezvény főszervezője- alaptalannak és a közvéleményt megtévesztőnek tekintjük.

A nevezett zenekarral hosszú évek óta kitűnő üzleti kapcsolatban állunk, partneri együttműködésükre a későbbiekben is számítunk!

Tájékoztatom, hogy mivel szerződésszegést egyik fél sem követett el, így a „panaszkodók szövegét” tárgytalannak tekinteni szíveskedjék! „

A Neoton Sztárjai nevében Csepregi Éva, a zenekar énekesnője az alábbiakat kívánja közölni:

„Sokadik meghívásunknak tettünk eleget a múlt héten a békéscsabai fesztiválon, ahol ismét lelkes tömeg fogadott Bennünket. A fesztiválon nagyszerű produkciók mellett léptünk színpadra. A szervezők mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat a rekkenő hőség ellenére is. Hűtött italokkal, szendvicsekkel vártak Bennünket, mindenki a kedvünket kereste. A verőfényes napsütésben megtartott koncert alatt a világítást valóban csökkentették, de ez semmilyen problémát nem jelentett Számunkra. Bízunk benne, hogy az eddigi, sok év alatt kialakított jó viszony a szervezőkkel továbbra is megmarad és sok rendezvényen léphetünk még fel Békéscsabán!”

Ezek után az Ön „ügyükkel” kapcsolatban mást elmondani nem kívánunk. Kérjük a cikkel azonos mértékű, méretű helyreigazító cikk megjelenését.

Ezt követően az ügyet lezártnak tekintjük.

Békéscsaba, 2013. június 19.

Tisztelettel:

Csepregi Éva, énekesnő- Neoton Família Sztárjai

Bora Imre, főszervező – Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé

Csanálosi László, főszervező – Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé
nyervi (törölt) 2013.06.20 16:26:53
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: a riderben van leírva (rajzolva) hogy mi hol helyezkedik el a színpadon, mi milyen csatlakozást, beállítást igényel stb., gondolom minden zenekarnak van. a neotonét nem ösmerem :)amit igen,az meg ilyen:

kepfeltoltes.hu/130620/_r_ks_g_www.kepfeltoltes.hu_.png
nyervi (törölt) 2013.06.20 16:28:42
@embertelen brambertalan: hja, van az a pénz, amiért érdemes kétfelé nyilatkozni....az egyik jó reklámnak, a másik meg egy esetleges újabb hakni felkérésre :D
Egy film akkor lesz igazán emlékezetes számunkra, ha találunk benne olyan szerepeket, eseményeket, helyzeteket, amikkel könnyedén tudunk azonosulni nézőként. Legyen ez a karakter jó vagy gonosz, gyenge vagy erős, jellegzetes vagy jellemtelen, valós vagy kitalált, a lényeg, hogy…..
Erősen Sons of Anarchy-beütésű főcímmel nyitunk, női seggekről és izmos férfi hátakról (legalábbis remélem, hogy nem fordítva) lépnek le a karakterek arcai és nevei, azt az érzést, ami akkor fogja el az embert, amikor Lorenzo vagy Frenki arca animált tetoválásban jelenik meg a…..
Egyre több blog és online szakújság vizionálja a Samsung Galaxy S4 februárra-márciusra tehető bejelentését (ekkor lesz ugyanis az MWC - Mobile World Congress, az egyik legalkalmasabb bejelentő-helyszín) és megjelent az első kép is a részben várt és részben egyáltalán nem…..
nyervi (törölt) 2013.01.07 16:46:06
@solesz: én is az sII-őt választottam inkább. nem bántam meg, tudja amit kell és azt jól is végzi. az SIII nekem már túl nagynak tűnik :)

viszont, ez az állítólagot s4 durván ronda, szerintem.
Ismét kitettek magukért a britek, akik közül rengetegen búcsúztatták magukon kívül a 2012-es évet. Newcastle-től Birminghamen át Liverpoolig rengetegen itták szinte öntudatlanra magukat. Elgondolkodtató képek következnek. A briteknél meglehetős kultúrája (már ha ez a…..
hogyvolt X-faktor 3x17 - 9. döntő 2012.12.15 19:00:00
Négy tehetségünk van már csak, ebből egytől még megszabadulunk, és ki is alakul a döntős hármas, akik közül egyetlen hétvége alatt eldöntjük, melyikben van a legtöbb X, és csókolom. Nem kell már sokat szenvedni. Nóri valami általam és talán általa is ismeretlen okból a…..
hogyvolt X-faktor 3x15 - 7. döntő 2012.11.29 16:00:00
Lezárult egy korszak a magyar X-faktor történetében, a harmadik széria már sosem lesz ugyanaz, ami eddig volt. Kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy ezentúl más aspektusait kell felfedeznünk a műsornak, amin szórakozni tudunk, mert Junior hangokkal vívott sziszifuszi küzdelme…..
nyervi (törölt) 2012.11.30 07:15:15
@orgyen: :DDDDDDDDDDDDDD
Fásynak kb. olyan a fülehallása, mint az énekhangja. sebaj, majd mennek együtt haknizni oda, ahol tényleg zabálja őket a nép (kár h nem szó szerint) :D
Ez az első bejegyzésem a Blog.hu-n. Mivel a Blogter bizonytalan lábakon áll, ezért költöztem ide - is :)Ez a blog még nem végleges kinézete, ha lesz időm megcsinálom a designt. Elsőként az akváriumi díszhalaimat teszem ide, mivel megígértem valakinek, hogy lefotózom és megmutatom…..
nyervi (törölt) 2012.06.13 07:21:27
micsodaútjaim Folti 2011.12.09 11:06:00
    Kimegyek reggel, kapargatom a jeget a szélvédőről, egyszer csak látom,ahogy közeledik a járdán egy pici beagle kutyus, nézem, nincs rajta nyakörv, várom,hogy felbukkanjon a gazdi az utcasarkon, de senki, hát hogy is engedhetném tovább, naná,hogy megszólítom, ő pedig…..
Minden bizonnyal..)))))) Átteszem "székhelyem" Majd meglátjuk, mi lesz..)))))   ezt csak azért raktam ide... hogy--- folyt. köv..))))..
micsodaútjaim Kisütötte:) 2011.11.19 13:34:00
nyervi (törölt) 2011.11.24 19:17:53