Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exptd

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
exptd 2016.03.04 09:57:08
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: rájuk azért elég merész építeni
exptd 2016.03.04 09:59:14
@netrion: rájuk építeni, nem egy jó taktikai húzás
Elkövette a Blikk, jár a faszkorbács.  ..
exptd 2014.12.04 10:39:45
Dávid bácsi hetven felé ballagó ősz apóka már. Végigdolgozta az életét, közben letett egy-két dolgot az asztalra, és most jól megérdemelt nyugdíjas éveit töltve a rózsáit metszegeti a hátsó kertben. Mivel fiatalabb korában egész jó gitárosként tartották számon,…..
Ma jelent meg az új Pink Floyd. Meg lehet már hallgatni mindenhol, akár itt alább is, de előtt tessék megnézni a lemez egyetlen nem instrumentális dalához készült klipet. Ebben egyrészt mozgásban láthatjuk a borítóról ismert felhőn csónakázó embert, fekete-fehér, a kilencvenes…..
exptd 2014.11.11 22:04:26
@Dr Gregory House: nem csak neked sajnos....
exptd 2014.11.11 22:07:53
@bollokcs: pénz? azzal törlik a seggüket is, ne viccelj, más oka lesz annak
Nem vagyunk egyedül a világegyetemben. Túl nagy az univerzum, mi pedig túl kicsik vagyunk hozzá képest, a nagy számok törvénye alapján biztosan van még intelligens élet a Földön kívül is. Jó ideje kutatjuk a földönkívüliek nyomát, pedig nem biztos, hogy igazából találkozni…..
exptd 2014.09.08 11:28:05
A 10 legjobb akciófilm a 80-as évekből A 90-es évekre már leáldozott az egyszemélyes gyilkológépeknek, a humor és a látvány került előtérbe.  Arnie és Sly továbbra is műfaj istenei maradtak, köszönhetően annak, hogy felismerték a változtatás szükségességét, a mordályok…..
Na ne, ugye? Pedig na de, Majoros Péter, azaz Majka, a magyar valóságshow-k történetének egyetlen olyan szereplője, aki értelmezhető karriert futott be, és hogy úgy mondjuk, forintosította a neki kiszabott 15 perc hírnevet, egy olyan műsorba fogott tegnap este a Super TV2-n, aminek a…..
exptd 2014.03.01 20:00:27
@sixx: árpáról igen?
Hát eljött ez is. Néhány órája Kijevben Klicsko a Majdan színpadán állva megkérte a nőket és a gyerekeket, hogy hagyják el a teret. Az utolsó nagy csata következik. A térről közvetítők szerint a rendőrség gépfegyverekkel és páncélozott járművekkel érkezik a térre,…..
A rendező, aki a Cápával robbantott először, majd sikereket ért el sci-fi filmek terén, emellett letette a névjegyét a kaland, és az életrajzi műfajban is. Steven Spielberg nevét az is ismeri, aki nem látott tőle filmeket, hiszen az egyik legnagyobb rendező, aki valaha…..
exptd 2013.12.09 14:22:18
@REMY: vagy a munchen, dehat valljuk ezek eleg nyalas cuccok, foleg a schindler... a maga szereny eszkozeivel megprobalt mindent dehat...azert egy fight clubba beletort volna a bicskaja
exptd 2013.12.09 14:39:45
@REMY: kubrickrol meg el is tudnam kepzelni, hogy osszerittyent egy sulyos batmant. de hat azert idaig ne degradaljuk a mestert
Az Ivan and the Parazol-tagokról mindig volt egy olyan benyomásunk, hogy itt van egy rakás jóképű budai fiatal, akiknek mindenük megvan ahhoz, hogy hobbiból Mick Jaggert és Keith Richardsot játszanak a pincében. Közben itthon a népszerűségük töretlenül növekszik, idén majdnem az…..
Egy paparazzi addig hergelte Kanyet, hogy az meg felbaszta az agyát és megrángatta egy kicsit. Egyéb dolgai miatt Jézus2 is egy címeres fasz alapból, de azért az is jó nagy szánalom, hogy a színitanodás földre vetődése után még mentőt is hívott magára a nyomorult kamerás…..
exptd 2013.07.21 11:02:37
@magyar vagyok gatyábo fingok:
"és azt sem értik miért van magyarországon oligarchauralom, miért kaki és kutyapornózik sok nő, miért lop mindenki,miért korrupt egész kelet európa"

szted ott nem ezt csinálják? ott barátom erre külön iparágak jelentek meg legálisan. okosabban csinálják!
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
Az idei Rockmaraton egyik külföldi vendége lesz a svéd Marduk, akik már a kilencvenes évek elejétől nyomják a sátánista, militáns black metaljukat. A csapat gitáros-főnöke, Morgan "Evil" Steinmeyer Håkansson sem egy egyszerű figura, be is bizonyította ezt az alábbi…..
Fluor zokog!! Nekem már ez a csengőhangom, a cucc annyira jó, hogy pár napja képtelen vagyok felvenni a telefonomat időben. Ha bárki kedvet érez újabb remix elkészítéséhez (itt az acapella verzió), tegye meg, küldje be, ha nagyon jó, ki is rakjuk. (via hb)I need the air, to play…..
A port.hu-n és a mi postaládánkban is landolt pár üzenet az RTL Klubon tegnap este 20:00-kor bemutatott Sherlock Holmes miatt, amit, legalábbis a felháborodás szintjéből kiindulva, minden további és szívfájdalom nélkül csonkított meg a kertévé. Mutatunk pár szalonképes…..
Black Flag címmel nemrég jelent meg a mezőkovácsházi Ektomorf új nagylemeze, amit egy nagyobb, főként Németországot bejáró Európa turné is követ, köztük két magyar állomással Budapesten az A38-on november 1-én, előtte pedig Debrecenben október 30-án. Az új lemezről, a…..
A rendőrségen és a médiahatóságnál is feljelentették Bochkor Gáborékat, mert a Bumerángban a teknőcök agyonverésével viccelődtek, illetve arról beszéltek, milyen állatok pusztulhatnak még ki, írja a Blikk.A Bumeráng csapata a február 7-i adásban azért kezdett el a teknősök…..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
exptd 2012.01.04 13:09:01
exptd 2012.01.04 15:23:21
Ha nem lett volna az a sok nyűglődés a kiszivárgott információkkal és elszólásokkal, akkor sokkal nagyobb hatása lenne annak az most már hivatalos hírnek, hogy 2012-ben ismét összeáll az eredeti Black Sabbath, azaz Ozzy Osbourne énekes, Tony Iommi gitáros, Geezer Butler…..
Ahogy azt már ma egyszer leírtuk, idén októberben volt harmincéves a Metallica. Az a zenekar, amiről posztot amolyan jolly joker feltenni ide a Lángoló Gitárokra, mert biztos, hogy sokan nézik, illetve, hogy hatalmas veszekedés alakul ki a kommentekben. Leegyszerűsítve így néz ki a…..
A Guns N" Roses hosszú évek óta Axl Rose különcködésével egyenlő, amit még a tizenakárhány év szünet után kiadott Chinese Democracy sem volt képes tompítani. Pedig különcködésben jó volt a zenekar régebben is, hiszen már a második sorlemezre (a Liest nem számoljuk…..