Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milliardos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A. elkövette azt a klasszikusnak mondható hibát, hogy nem olvasta végig pontról pontra a 15 oldalas lízingszerződését, mielőtt aláírta volna. Azóta meglepő módon mindenféle címen levont már tőle pénzt az MKB Euroleasing.Elkövettem azt a súlyos hibát, hogy kiemelt…..
Milliardos 2011.09.17 17:00:39
@Tomasz_a_gozmozdony: Csoportos beszedési megbízást céges bankszámlára nem igazán szokás adni. (Bizonyára részletes ismereteid vannak a nagy cégek pénzügyi működéséről, azért fikázódsz ilyen magabiztosan.)
Milliardos 2011.09.17 17:03:06
@Brigi \"B. A.\" főnöke: Megyek mindjárt panelház aljába boltot nyitni, köszi az ingyenes befektetési tanácsot. Még annyit árulj már el, hogy a fenti postban melyik rész is volt az arcoskodás?
Milliardos 2011.09.18 17:45:27
@Tomasz_a_gozmozdony: Ebben tökéletesen igazad van. Ugyanakkor nekünk van kb. 200 céges ügyfelünk. Ebből kb. 5 van, aki napra pontosan fizet. Az összes többi úgy fizet, ahogy kedve és/vagy lehetősége van rá. Ha én hasonló stílusban küldözgetnék nekik fizetési felszólításokat mint ahogy az MKB teszi, akkor nagyjából egy éven belül lehúzhatnám a rolót - elmennének a versenytársaimhoz vásárolni. Persze, hogy be kell fizetni időben. OK, hogy fizetni kell méltányos mértékű késedelmi kamatot (bár hozzáteszem, a mi ügyfeleink azt se hajlandóak kifizetni). Számomra viszont nagyon úgy tűnik, hogy a banki üzletmenetbe már bele van kalkulálva annak a haszna, hogyha hibázol, akkor durván lehúznak. Ennek ideális terepe pedig az ÁSZF!