Regisztráció Blogot indítok
Adatok
#audreyfoody

92 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
audrey.nagy készítette ezt a képet...
audrey.nagy készítette ezt a képet...
Ahogy közeledik az év vége, az ember elkezd számot vetni, hogy mi is történt az elmúlt hónapokban. Na meg így, hogy a napok is rövidebbek és hűvösebbek (és éppen nem tudok aludni), jó visszagondolni a nyárra, a kirándulásokra, az utazásokra. Azt hiszem, hogy talán az indonéziai…..
#audreyfoody Vulkánok - Emberek 2018.08.01 06:24:50
Még nincs is egy éve, hogy az indonéziai Rinjani vulkánon túráztam, ami a napokban elég nagy port kavart, a szó szoros értelmében is. Egy földrengés miatt több százan a hegyen rekedtek, megsérültek és néhány ember életét is vesztette. No de nem azért ragadtam billentyűzetet, hogy a hírportálok…..
#audreyfoody Az elengedésről 2. 2018.05.07 22:55:45
Jönnek, mennek az emberek egymás életében. Van olyan, aki egy rövid kis epizód fő- vagy mellékszereplője lesz, vannak akik egy egész estés thriller vagy épp romkom szereplői és vannak akik egy sorozatban sok-sok epizódon keresztül elkísérnek vagy épp vissza-visszatérnek. De ami előbb-utóbb…..
Az elmúlt pár napban kaptam már a reklamációkat, hogy mikor jön már új bejegyzés, új recept. Viszont nem szeretem félbehagyni a dolgokat, amikbe belekezdek, így mielőtt visszatérnék a konyhai ihletésű írásokhoz, gyorsan elmesélem, hogy is végződött az ázsiai kaland :) Aztán ígérem, hogy hamarosan…..
Bevallom nőiesen, az előző bejegyzéssel együtt ez is a repülőn született Londonból hazafelé. Már nem szikrázik a szemem az éhségtől (hogy egy nagyon kedves ismerősömet idézzem :)), megkaptam a baguettem :DSzóval utolsó nap Balin nem kellett túl korán kelni, dél tájt indult a…..