Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virgács elvtárs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Emléktöredékek 2011.09.17 09:01:00
Szombat reggeli válogatás kommentár nélkül. Csak úgy, mementónak.   Fónagy János: "Ha az üzemanyag ára emelkedik, akkor minden szolgáltatás és áru ára is emelkedni fog ennek következtében - jegyezte meg a fideszes honatya, kiemelve: ez pedig kevesebb fogyasztással jár,…..
Holnap 18:30-kor valamennyi televízió és rádiócsatornán, a nyomtatott sajtóban, bannereken és a közterületi reklámfelületeken is fehér villanás lesz látható, hogy az emberek elfelejtsék a Kormány valamennyi ígéretét.  Egy informátorunk szerint villantással már…..
Virgács elvtárs 2011.09.17 15:46:05
@Lotterfeld Boholy:

Rosszul tudod: azt a villantót "Az A Feri Akinek A Nevét Nem Mondjuk Eleget" szereltette be szabotázsként Vitya feje fölé.

Az volt az utolsó ármánya, le is csaptak rá :))
Eldőlt, hogy Selmeczi Gabriella lesz a Fidesz szóvivője, írja értesüléseire hivatkozva a Magyar Nemzet. A lapnak egy kormánypárti politikus azt mondta, hogy az ősszel esedékes kétharmados döntések miatt esetleg felmerülő, párton belüli "széthúzó szólamokat"…..
Virgács elvtárs 2011.09.17 15:34:10
@hungarisztan:

Igen, és lassan az adókat/elvonásokat is átnevezhetnék végre az igazi nevükre: védelmi pénzre.

Mostanában úgyis mindennek új neve lesz, ebben is tarthatnák a trendet :)
Virgács elvtárs 2011.09.17 15:38:13
@chipanddale74:

nekem csak annyi lenne hozzá, hogy a hihetetlen szakmai tapasztalatával a Fidesznél most mit kell védeni?

Az tényleg érdekes, hogy a bevallott jövedelmük az éhenhaláshoz is kevés legtöbbször, az elmúlt 20 évben mégis ilyen csili-vili ingatlanokat szedtek össze.

Mo-on a zemeberek legtöbbje vmit nagyon nem jól csinál, szenátorasszony igazán megoszthatná a gazdasági tapasztalatait, hogyan csináljuk mi is ezt utána...