Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mégsem én voltam?

0 bejegyzést írt és 300 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Nézd, Kati, ezt át kell gondolnom. Holnap repülök haza, addig eldöntöm. - Kimegyek eléd a reptérre. Mikor érkezel?- Ne, ne gyere ki, kijön elém valaki - hazudta Viki, mert nem volt kedve ahhoz, hogy Kati mindjárt érkezése estéjén elkísérje haza. - Pasi? - Igen.…..
Vagytok még itt néhányan, akik követitek az eseményeket. Tudom, hogy már rég megtört a lendületem, és arra gondoltam, hogy visszafejteném a történetet, mint a kötött kardigánt, bár még sose kötöttem kardigánt. Szóval, szerintetek hol van az a pont, ahol be lehetne fejezni?…..
mégsem én voltam? 2012.10.23 11:07:37
@Gloria Mundi:
Végül is, valamennyi "aránytalanság" az egész regényre jellemző, volt, amikor minden rezdülést, mozdulatot, gondolatfoszlányt "megírtál", aztán meg számomra fontos mozzanatokat intéztél el egy fél mondattal (vagy azzal sem). Az elmúlt évben nekem úgy tűnik, hogy sok, a történet szempontjából lényegtelen dolgokat hangsúlyoztál ki, pl. az a kis kaland a tengerparton, illetve az Otáviával történt beszélgetés, közben pl. a Carlossal való kapcsolatot egyáltalán nem részletezted (a prágai élmények után én azt vártam volna, hogy Carlos és Viki között újra nagyon működni fognak a dolgok az ágyban).

Az egész történetet tekintve, valahogy nekem addig kerek egész, amíg Viki haza nem ment a Diogoval való viharos pár hét után.

Az eredeti terveid szerint már egy jó ideje be kellett volna fejezned, nem?

A netes változat tényleg egy dolog, ha papírban is ki akarnád adni, kicsit jobban a "szakma szabályai szerint" kellene a történetet ívelni, persze ha azt akarod, hogy meg is vegyék :)

A történet bonyolítása is logikátlan néhol, ahogy Viki és Carlos összejön, hogy Carlos ajánlja az egy alkalmat, az nekem nagyon nem koherens azzal, amit Carlosról leírsz, nem is beszélve arról, mennyire valószínű, hogy ők ketten Prágában összefutnak. De ezek az írói szabadság kategóriái, Agatha Christienek is rengeteg ilyen véletlen egybeesése van, de attól még szeretjük.
mégsem én voltam? 2012.10.31 07:50:33
@Gloria Mundi: ...csaxólok, hogy ha hivatalos helyre csinálsz statisztikát, a kérdéseket ne ilyen "részrehajló" módon válogasd :-))

a lehetőségek közül 4 arról szól, hogy kell valami változtatás, és erre összesen a szavazatok közül 40% voks érkezett, arra az egy lehetőségre, hogy folytasd ahogy eddig, arra pedig kicsit több, mint 50 % :-)) (és én is csúsztatok... - egyébként meg a te blogod, a te regényed, azt csinálsz, amit akarsz)
Végre egy magányos éjszaka. Viki már nagyon vágyott rá, hogy egyedül lehessen, és Carlos nem is tett rá utalást, hogy szeretné vele tölteni az éjszakát, amiért a lány külön hálás volt. Nagyon elfáradt az algarvei kalandtól, és mindattól, amit azt megelőzte, jó volt végre…..
mégsem én voltam? 2012.07.06 17:29:39
@Gloria Mundi: tudod, jobban örültem volna, ha azt írod, hogy annyira nyaraltok, hogy elfelejtetted a blogodat :-((

mindenkinek jobbulást, remélem, nem az undokabbik fajta eü. gondból gyűjtöttetek be valamit...
mégsem én voltam? 2012.07.16 17:23:20
@Gloria Mundi: Remélem, rendeződnek a dolgok!
mégsem én voltam? 2012.07.17 17:53:08
@Gloria Mundi: Hát, ez nem hangzik jól. Jobbulást kívánok az érintettnek!
Az esküvő előtti napon Carlos Vikinél aludt. A lány érezte, hogy egyre több kibeszéletlen dolog van köztük, hogy Carlos egyrészt biztos kíváncsi arra, amit Viki a kiruccanáson művelt, másrészt attól tart, hogy túlságosan fájna neki az a tudás. Vagy csak nem akarja zavarba hozni…..
- Csak kicsit kettesben akartam lenni veled, itt, ahol senki se zavar minket.- Biztos, hogy senki nem fog zavarni?- Ne aggódj. Eddig sem aggodalmaskodtál. Ez tetszik benned, nagyon bátor vagy.- Lehet, hogy egyszerűen csak meggondolatlan.A homokban ültek egymás mellett, Tarak simogatta Viki…..
Sokszor és sokat csevegtünk már azon, miért leszünk hűtlenek, legyen szó férfiakról vagy nőkről. És megnéztük azt is, milyen a női hűtlenség forgatókönyve - hiszen nekünk a jelek szerint még az is van, a férfiak képesek ezt script nélkül is végrehajtani. Kérdeztem már a…..
mégsem én voltam? 2012.06.04 21:45:21
@est ragon: Házassági évfordulóra egy ütvefúró, micsoda zseniális ötlet :-)) - én egyike vagyok azoknak a ritka nőszemélyeknek, akiket ezzel inkább le lehet venni a lábáról, mint egy virággal :-)) (bár mostanában egy akkus, forgatható fejű csavarozóval kacérkodom, és nemsokára házassági évfordulónk is lesz...)

A témához nem tudok hozzászólni, de ez a beírás tetszett :-))
Nem tudom, hányszor nyitottam meg a szerkesztő felületet. És mindannyiszor azonnal elterelte valami a figyelmemet. Meg is feledkeztem arról, hogy nyitva van. Becsuktam üresen.Biztos nem csupán időhiány. Alkotói válság? Ha itt alkotásról beszélhetünk. De időhiány is. Még tanítok a…..
mégsem én voltam? 2012.05.16 22:44:58
Szokatlanul meleg volt, mire odaértek a tengerparti kempinghez. Vagy az Algarvén tán nem is volt szokatlan. Viki hosszú nadrágot viselt, de úgy 8-9 óra körül már úgy érezte, hogy rátapad a bőrére, és mindenképp meg kell tőle szabadulnia. Egyetértettek abban, hogy teljesen…..
mégsem én voltam? 2012.05.16 22:44:19
@Gloria Mundi: Nagyon szeretnél inkább Portugáliában élni? Annyival vidámabban írsz a portugál helyszínekről, mint a pestiekről - ott mindig tavasz van, itt mindig tél...
Olvasni lehetetlenség volt, mikor besötétedett, megpróbált lefeküdni az ülésen, bár nem volt olyan szerencséje, hogy fülkékre osztott lett volna a vonat, így két embernyi helyen kellett kuporognia, hogy elférjen, és tudta, hogy órákig úgysem fogja bírni ezt a testhelyzetet. De…..
mégsem én voltam? 2012.05.09 21:51:20
Nem érte el São-t, de megígérte Antóniónak, hogy délután négy körül beugrik az ifjúsági szállásra. A férfi még ingyen szobát is ajánlott, ha szüksége lenne rá. Van egy felújítandó helyiség, amelyet épp nem adnak ki, de Viki egy éjszakára nyugodtan ott maradhatna. Vajon…..
hagyma Egyedül 2011.10.03 00:52:00
Végre egyedül. Nem magányosan, de egyedül. Kis lakás Tampa történelmi belvárosában, tulajdonképpen magyar szemmel nézve nem is lakás. A lakótelep betoncölöpökre állitott faházakból áll, amire azért van szükség mert nagy esők vannak és hát tulajdonképpen egész florida…..
mégsem én voltam? 2011.10.24 21:36:18
@D4D: malackarajon szokott hozzászólni
a nagyon durva elvonási tünetek ellen ott lehet vele beszélgetni (most éppen a padlizsánról)
mégsem én voltam? 2011.11.26 17:39:20
@Yooha: aggódni nem kell, hagyma napi aktivitással kommentel máshol :-))
mégsem én voltam? 2012.04.20 22:33:25
Nem gondolta volna, hogy valaha szüksége lesz még arra a telefonszámra. A pióca háza, a lelakatolt telefon, Sónia, az őrmesternő, vajon még ő uralkodik a szemétdombon? Miért is ne, valószínűleg minden törzslakó ott van még, és meglehet, hogy a fiúik se változtak. Ha Sónia…..
mégsem én voltam? 2012.04.19 10:17:09
@Carmesina: :-)) Köszönöm szépen.

A komment meg csak annyi volt, hogy a nevekkel mindig bajban vagyok, de a történetre emlékezni szoktam.

Ja, meg volt egy pikírt megjegyzés arról, hogy a történet méltó keretbe foglalása lenne egy kellőképpen görbe este Antonióval, ezzel lezárulna Viki portugál szeretős korszaka, és aztán elmehetne haza egy normális magyar srácot keresni :-))
mégsem én voltam? 2012.04.20 22:24:19
@gabor4x: a hozzászólásod időpontja: 2012.04.20. 13:13:13 - ha ezt péntek 13-án sikerült volna, még jobban tetszene :-))
mégsem én voltam? 2012.04.20 22:28:41
@Gloria Mundi: Lehet, hogy el kellene küldeni Vikit olyan helyre is, ahol nem fordul elő bölcsész. Definíció szerint ott normális srácoknak is lennie kell...
Szűzgarázs 289. Közelség 2011.10.24 08:00:00
Másnap eszébe jutott. Persze nem magától. Éppenséggel egy szeretkezés utáni jó beszélgetés kanyarodott arrafelé. Az első alkalom. Mikor is volt? Hát nem pont akkor, mikor Angélához készültem a kórházba? Na, tessék. Akkor egy éve. Ezt meg kell ünnepelni. Spontán ötlet volt a…..
mégsem én voltam? 2011.10.25 21:22:08
@tiboru: ne tudd meg, a férjem pontosabban tudja a házassági évforduló(i)nkat (2 egymást követő napon házasodtunk :-)) ), mint én, valamiért nem vagyok biztos a dátumban...
mégsem én voltam? 2012.04.18 18:40:36
@tiboru: :-))

(jé, ezt meg észre sem vettem)
Biztosan volt már rá példa a ti életetekben is, hogy valakivel azért kavartatok, mert egy másik személyre emlékeztetett. Lehet, hogy ez a másik egy korábbi, plátói vonzalom tárgya volt, amely sosem teljesedhetett ki. De az is lehet, hogy az apátokra hasonlított, vagy a bátyátokra,…..
mégsem én voltam? 2012.04.16 23:42:57
@barbieds: No most gondold el ugyanezt egy kétéves karonülőben. Nagyon hülye helyzet volt, de nem bírtam a szemem levenni róla, és volt egy pár hét, amikor minden hétvégén találkoztam a családjával :-))
mégsem én voltam? 2012.04.16 23:58:21
@skarlát betű: Hihetetlen, de tényleg olyan arca volt, illetve volt valami, ami miatt állandóan Richard Gere jutott eszembe, amikor ránéztem (talán a haja meg a félig begyógyult szemei :-)) ) - ezek után állandóan néztem, amikor csak tudtam. Furcsa volt :-))
mégsem én voltam? 2012.04.17 17:29:42
@skarlát betű: :-)) Ez a kisfiú speciel egy Párizsban élő amerikai család sokadik gyermeke volt :-))
- És ebben az üzletágban szerinted van önzetlen segítség? Nekem ez nem tűnik hihetőnek.Kati megvonta a vállát.- Nem hiszem, hogy olyan sokat tudnál erről a témáról. - Nem sokat tudok, de félek, hogy megégeted még magad. Bárkit beengedsz a lakásodba, azt se tudod, ki az az ember.…..
mégsem én voltam? 2011.12.08 22:18:59
@Gloria Mundi: És ha csak megjátssza a félénket?

Jóvanna, csak továbbgondoltam a dramaturgiát - annak semmi értelme nincsen, hogy valami ismeretlen fickót lessen meg Viki, és a történetben túl sok olyan pasas, aki magyar, és Kati nem ismeri, nincsen... Bodnár tanár úr reinkarnációját remélem, nem hozod be a sztoriba :-)) Vagy a svájci nagybácsit :-))
mégsem én voltam? 2012.04.16 18:19:35
@Lars.Lares: :-)) az úgy van, hogy én néha megváltoztatom a nickemet, de persze így is rám lehet ismerni :-))
mégsem én voltam? 2012.04.16 23:47:01
@Gloria Mundi: ó, semmi titkos üzenet, csak <@Lars.Lares>: felvetésére reflektáltam, és változtattam nicknevet

egy a baj, utána nem engedi, hogy a régit visszavegyem, megint elfelejtettem, hogy inkább kéne csinálni egy e-mail címhez több nevet

tényleg, te mennyit látsz a kommentelőkből? látod a földrajzi helyüket, e-mail címüket, de gondolom IP címet csak az ügyesebbek...
Mikorra befejezték a romok eltakarítását, Carlosék is előkerültek, Diogo és Carlos látszólag szívélyes beszélgetésbe merült, de Vikinek valahogy az volt a benyomása, hogy van köztük némi feszültség. Persze lehet, hogy már mindenütt rémeket lát, Otávia gyanakvása miatt.Nem…..
mégsem én voltam? 2012.04.10 10:29:51
@Gloria Mundi: Kösz! :-))
mégsem én voltam? 2012.04.10 10:44:24
@Gloria Mundi: még valami, "Visszaszámlálás" fejezet már volt egyszer...
mégsem én voltam? 2012.04.10 16:28:58
@Gloria Mundi: egyébként bocs a belekottyért...
A Flashforward-os poszttal kapcsolatos vita kapcsán merült fel a kérdés: vajon honnan vesszük a boldog házasságba vetett hitet? Merthogy itt nem egyébről, hanem egyfajta vallásos (?) hitről van szó. Hittel vitatkozni persze értelmetlen, mert az vagy van, vagy nincs. De azt a kérdést…..
mégsem én voltam? 2012.04.04 18:13:19
@skarlát betű: :-)) A hivatkozásokat majd külön elküldöm, nehogy ezen múljon a Ph.D-d :-))
mégsem én voltam? 2012.04.04 19:14:17
@Rogerthat:

A "ne paráználkodj" az a mózesi törvények szerint már az ószövetségben is szabály volt, és meg is járták, akik megszegték... (de pl. Jézus felmenői között is volt olyan, aki félredugásból született :-)) , szóval nem volt semmi sem tökéletes). A válást engedték meg a mózesi törvények.

Jézus azt mondta, hogy aki hisz őbenne, annak segít megtartani a szabályokat, és ez az egész kereszténység alapja: valaki hisz Jézusban, ezt a hitet kimondja, akkor megváltozik, és kap egy "külső" segítséget a szabályok betartásához. Csak úgy elhatározásból nem nagyon lehet ezeket a szabályokat betartani...

Ez nem az én értelmezésem, hanem a relatíve új evangéliumi-pünkösdi keresztény felekezetek értelmezése (nagyjából - már amennyire az évekkel ezelőtt hallott tanításokra emlékszem), és éppen ezért ellentmond a római katolikus és a bigott protestáns elveknek is...
mégsem én voltam? 2012.04.05 23:09:18
@Almandin: Máté 5:28:
"Én pedig azt mondom nektek: aki kívánsággal tekint egy asszonyra, már paráznaságot követett el vele szívében."
(mai szövegű fordítással: "Én pedig azt mondom nektek, hogy mindenki, aki asszonyra (nőre) tekint és megkívánja, a szívében már házasságot tört vele (házasságtörést követett el).")
Szűzgarázs 303. Egykor és most 2012.02.23 13:40:00
Korábban nem gondoltam volna, hogy ennyire bele lehet feledkezni a valóságba. Az illúzió, a képzelgés mindig izgalmasabbnak tűnt. Mert a valóság gyakorta bizonyult egyhangúnak, kilátástalannak, olyan érzetet keltett, hogy mindig várni kell valamire, ami tán sose következik be.…..
mégsem én voltam? 2012.02.27 20:50:51
@Gloria Mundi: "Húha, ebből hogy jött ki neked az, h otthagyta Ricsit?" hát azt írta, hogy: "nem írtam, mert sokkal inkább a valóságban éltem, mint eddig valaha" - nekem ez azt jelentené, hogy egy kicsit normálisabb pasassal kezd :-))
mégsem én voltam? 2012.03.02 20:30:44
@Gloria Mundi:
"Mi bajod neked Ricsivel? A maga módján teljesen normális, aki ennél normálisabb, az már uncsi"

Amit LP leírt róla, az nem tetszik - kicsit több támogatást is adhatna szegény lánynak. Nem látunk bele az életük többi részébe, de amit látunk, az alapján én nem lennék boldog Leti helyében. Ha Ricsi ennyire nem biztos magában, akkor Leti jobban járna egy "érzelemgazdagabb" fickóval...

meg egyébként is kötözködni volt kedvem :-))
mégsem én voltam? 2012.03.05 21:58:32
@Gloria Mundi: Ja, nem tökéletes, de ha LP-nek pont ez kell, vagy csak pont ez jutott... (Ha jól emlékszem, nem ő választotta a fickót, csak nem állt ellen.)

Egyébként az iskolákban mostanában hittan-tanárt keresnek. Nem tudom, fizetni hogy fognak, valószínűleg nem túl fényesen, de bejelentett állás tudna lenni ez is...
Otávia kezdett idegessé válni, Viki még sosem látta ilyennek. Legszívesebben fogta volna magát és kiviharzik a házból, de nem tehette, vagyis úgy érezte, képtelen megtenni. Diogo is kizökkent a szokásos flegma viselkedési sémából, megérezte, hogy lehet némi tétje annak, amit…..
mégsem én voltam? 2012.02.22 19:49:13
@gabor4x: Esetleg Otávia zárdába vonul a csalódás miatt, Diogo és Carlos tovább várnak álmaik nőjére, Viki meg felfedezi Pétert és feleségül megy hozzá... (ez sem nem sablonos, sem nem csöpögős és el van mindenki varrva :-)) )
mégsem én voltam? 2012.02.23 23:03:14
@Osvaldo Cavandoli: pedig én alapvetően egy romantikus befejezésre várnék, tudod, amikor jön az öröm és boldogság :-)) (öröm e bódottá)

de hogy még a beígért portugál esküvő leírását se kapjuk meg, ez szomorúvá tesz :-((
mégsem én voltam? 2012.02.27 20:54:57
@Gloria Mundi: "neked akut házasság-mániád van, sztem, mintha az lenne mindenre a megoldás. :-)" - én mán csak ilyen maradi, múltszázadi gondolkodású vagyok...
Annak ellenére, hogy a nőkkel kapcsolatos kérdőív nem nyerte el a tetszéseteket, most mégis írok a férfiak maszturbálásáról (ilyen makacs vagyok).Elvileg erről a témáról sokkal többet tudunk, legalábbis sokkal nyíltabban lehet róla beszélni. (Mindig is téma volt, de tiltó…..
mégsem én voltam? 2012.02.23 22:57:52
@Szexofon: Nem akarsz írni egyszer erről az önkéntelen rossz érzésről? (nem tudom, a blogod tematikájába beleillene-e ez, esetleg ha SB felveti itt a melegek közötti hűtlenség témáját :-)) )

A környezetemben van olyan kamasz, akiben felmerült a homoszexualitás esélye, és valóban, feminin és férfiatlan a viselkedése. Nem tudok mit csinálni vele, borzasztóan irritál a stílusa (nem közvetlen családtag, de nem merek belegondolni, mi lesz, ha esetleg a fiam áll elő ezzel). Ésszel tudom én, hogy tolerancia meg egyebek, a hétköznapokban meg taszít...
Szűzgarázs 302. Még mindig itt 2012.01.23 08:00:00
Egyelőre nem megyünk sehová, ez biztos. Különben fel sem merült komolyan. Rengeteg a munkánk, és nem igazán passzol egymáshoz az időbeosztásunk. Csak este tudunk együtt lenni néhány órát, olyankor megnézünk egy filmet, és én esem be az ágyba. Olykor a film végéig sem bírom.…..
mégsem én voltam? 2012.02.21 18:30:00
- Megszállták a kételyek? - kérdezte Otávia anyja, Dona Carmo a kert felé bólintva. - Nekem nem mond semmit. De mégis az az érzésem, nincs minden rendben.- Gondolom, ez így szokott lenni a menyasszonyokkal. Nem?- Hogy kételkednek?- Nagy döntés. - Az. Vagyis igazam van? Le akarja…..
mégsem én voltam? 2012.02.08 18:28:11
@Carmesina: (jól emlékszel, tényleg van közöm a biológiához) Az idegrendszerünk sokszor működik úgy, hogy mire tudatosul, már megtörtént a dolog. Tanulni, gyakorolni lehet, hogy uralni tudd az önkéntelen reakciókat - és ott vannak még a született szélhámosok, akik mintha irányítani is tudnák az ilyet...
- Nem kérünk teát - jelentette ki Otávia kissé indulatosan.- Elnézést, én kérnék - szólt közbe Viki. Csak szabadulhasson ebből a csapdahelyzetből. - Biztos, hogy te nem kérsz, Távia? - kérdezte a lány anyja, és bekukkantott a szobába - Elég meleg van. Jeges teát is…..
mégsem én voltam? 2012.02.07 22:47:08
@Carmesina: bocsánat, csak hiányzott az egyre ritkuló szappanoperám :-))

(nagyon régen néztem tévét, de volt időszakom, amikor rákattantam valami sorozatra, és akkor voltam ennyire függő - bár, mindig mondom, hogy mindenkinek megvan a maga szappanoperája, csak van, aki titkolja, hogy függő lett)
mégsem én voltam? 2012.02.07 22:51:45
@Carmesina: Nem teljesen Viki kapcsolataira értettem, hanem arra, hogy látta Diogo és Márton viselkedését - ezek után soha nem fog teljesen megbízni egy férfiban, nem fogja elhinni, hogy az tud hű lenni minden körülmények között.

Mindamellett pont a hűtlenség blogon boncolgatták pár hónapja, hogy miért annyira alapvető elméleti feltétele a hűség az európai kultúrkörben a kapcsolatoknak... És tényleg nehéz megmondani tisztán racionális alapon maradva, hogy miért fáj annyira, ha a másik félrelép...
mégsem én voltam? 2012.02.08 18:26:09
@Carmesina: Nekem a napi/heti politikai műsorom is a "szappanopera" kategóriában van, a hatását tekintve, azaz hogy ideges vagyok, ha nem jutok hozzá időben az adagomhoz :-)), igazi szappanoperát egyszer néztem, a "bűvölet" c. asszem olasz izét, de nagyon nem bírtam a fogságot, pár hét után lejöttem az anyagról. A történeted maga, noha látszik az íve, hogy vannak logikus történések, néhol kicsit egyenetlen, eltér a fővonaltól, kalandozik - ez a szappanoperákban is megvan.

Hát igen, ezzel tényleg nehéz pénzt keresni... A másik blogodon működik a donáció?

A hűtlenség blogot rendszeresen olvasom, rendszertelenül kommentelem, és a kommenteket sokszor nincs türelmem visszafejteni... Pedig vannak arrafelé grafomán alakok :-))
Otávia hirtelen felkelt az ágyból, és mezítláb járkálni kezdett. Aztán megállt Viki előtt. - Jó, ne szarakodjunk. Azt hiszem, hogy Diogónak van valakije.Viki úgy érezte, hogy kiszalad a vér a végtagjaiból. Most nagyon észnél kell lennie. Ez sokmindent jelenthet, és lehet…..
mégsem én voltam? 2012.01.27 21:32:28
@Carmesina: Megértem, sok dolga másnak is van, én is alig érem magam utol...

Viszont kíváncsi vagyok, hogyan folytatod a történetet...

A. Diogot szembesíti Otavia, minden kiderül,

A1 aztán mindenki balra lép egyet, Viki Diogoval, Otavia Carlosszal élnek boldogan, amíg meg nem halnak

A2 Diogo továbbáll, és keres magának feleségnek másik jó családból való portugál macát, Viki hazamegy és keres valami jólszituált fickót férjnek

A3 Otavia belátja, hogy hülye lenne hagyni Diogót, inkább olyan házassági szerződést köt, amivel a leendő válás utánra jól bebiztosítja magát és a születendő gyerekeket

B Nem derül ki a dolog, megtartják az esküvőt,

B1 Viki ottmarad Carlosszal

B2 Viki hazautazik a bölcsészek keserű kenyerét enni...

(azt nem tudom kitalálni, hogy Carlos karakterű fickó mit lépne, ha megtudná az igazságot - szerintem végképp kiábrándulna Vikiből...)

(C a nagyon undok folytatási verzióm, hogy Otavia apja és Viki csábítják el egymást kölcsönösen, és kiderül, hogy a papa sem olyan szentéletű...)
mégsem én voltam? 2012.01.30 13:40:09
@Gloria Mundi: Ha elég nyomós indok van rá, mindent ott lehet hagyni, de az akkor már nem ugyanaz a Viki lenne.

Jó, hogy sok munkád van, szomorú, hogy egy-egy hétig kell várni az új posztokra. Mikorra tervezed a befejezést?
mégsem én voltam? 2012.01.31 00:18:04
@Gloria Mundi: A szokásos váltás (meguntam a régit).

Nem akartam a szemedre vetni semmit, majd néha benézünk, hogy hátha halad előre Viki kalandjainak a sora. A munka fontosabb.