Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elemes

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazánk világrekordot állít be januártól! Eddig holtversenyben másodikok vagyunk Dániával és Svédországgal Izland mögött, de jövőre az összes skandinávot magunk mögé utasítva átvesszük a vezetést - Magyarországon lesz a világon legmagasabb az ÁFA-kulcs: 27%... és ez a…..
Elemes 2011.09.17 10:58:40
@Bokortalan HajIéktalan:

Ennyire jót rég röhögtem. :) Ez lesz az új Fideszes kommunikációs trend? Eddig aki elégedetlen volt az ballib volt, most meg csóró? Vagy csóró ballib? :) Persze teljesen függetlenül attól, hogy amúgy valójában mi.

Nem, én nem vagyok csóró barátom (sőt ballib se), csak nyitva a szemem és a fülem, nem csak azt hallom és látom meg ami teteszik. Az a büdös nagy helyzet, hogy a vezéred pont a csórók támogatásával nyerte meg a választásokat, pontosan egy olyan demagóg, populista politikával ami arra épült, hogy ne a zemberektől vegyék el. Erre ahogy hatalomra került, más se tesz, mint az emberektől vesz el. Ez alapvetően nem lenne baj, szükség van megszorításokra, szükség van reformokra, a baj azzal van, hogy ezt teljesen koncepciótlanul, ész nélkül teszi, így pedig ez nem több mint szivatás, ráadásul pont azoknak a rétegeknek a szivatása, akik ezt a legjobban megérzik. Sok kétséged persz ne legyen, mindenki meg fogja érezni, mi is, mivel a csökkenő fogyasztás és az országgal szembeni növekvő bizonytalanság előbb-utóbb mindenre hatással lesz.

Ha a Fidesz nem tartotta volna mesterséges álomvilágban a népet, ha nem feküdt volna keresztbe minden reformnak azzal a címszóval, hogy nem kell megszorítás, most fele ennyire szar helyzetben se lenne az ország. Persze akkor nem nyertek volna 2/3-ot, csak egyszerű többséget. Na de mit is várhatnánk egy olyan párttól ami világcsúcsra emeli az adókat, miközben hangsúlyozza, hogy nem, ez nem megszorítás.

A Te és a hozzád hasonlók példájából jól látszik, hogy nem hiába nézik tök hülyének a népet, mert a nép valóban tök hülye. A minden eddiginél pofátlanabb módón hazudnak a képetekbe, szarnak a fejetekre, elveszik a pénzetek, ti meg büszkén kihúzzátok magatokat és helyeseltek mindehhez, csak ne kelljen beismerni, hogy úgy átkúrták a fejetek a palánkon, hogy csak na.

Érdekes, amúgy, hogy a nem is olyan régen, 300 Ft miatt "szociális népszavazás"-oszó Fidesz hívők, hogy válltak mára olyan szinten szocálisan érzéketlenné, hogy ilyeneket kommentlenek mint te. És még büszkék is magukra. Jól működik a komrányzati kommunikáció, meg kell hagyni.

Kezdem gyanítani, hogy nem volt véletlen Lázár "annyit érős" megnyilatkozása, szépen kijelölte az új irányt a Fidesz hívőknek.

Nem baj, legalább biztosítjátok a folyamatos szórakozást. :)
Elemes 2011.09.17 11:14:35
@Imadom a trapistát:

Érdekes, hogy ezt se forint árfolyamok, se a BUX, se a GDP, se a CDS felárunk nem támasztja alá.

Legfeljebb a vak hit.

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy még a válság legdurvább időszakában se álltak olyan szarul a mutatóink az EU átlaghoz képest mint most, mindemellett világosan látszik, hogy a kormányunk hasraütés szerű gazdaságpolitikát folytat, véletlenszerűen nyomogatják a gombokat, állítgatják a kapcsolókat, hátha sikerül kirakni egy olyan beállítást ami működik. Nem vagyok benne biztos, hogy minderre a "reménykeltő" a jó kifejezés.

Gyurcsány és az egész MSZP töketlen hülyék gyülekezete volt, remélem örökre a süllyesztőbe kerültek, de azt el kell ismerni, hogy a politikájukban legalább néha felsejlett a koncepció halvány fénysugara, amit persze a Fidesz teljes erővel igyekezett ellehetetleníteni, bármi áron. Most látjuk az eredményét.
Elemes 2011.09.17 12:44:23
@kovi1970:

Attól, hogy másfél éve a Fidesz kormányoz, még értékelni kell a többi párt tevékenységét és múltját is, már csak azért is, hogy el tudjuk dönteni, ki jöjjön 2014-ben.
Én nagyon nem szeretném ha a maszop jönne vissza, de igazából senki mást se szeretnék látni a jelenlegi kínálatból. A Jobbik náci párt, az LMP viccpárt, a Fideszt értékelni se tudom, a Maszop meg töketlen hülyék gyülekezete. Nem túl jók a kilátások.