Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gas01

0 bejegyzést írt és 849 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Nincs jó taktika!! szerencséd van nyersz, nincs szerencséd buksz! " (Adamo Coulibaly 2168as szorzó)  ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Amit ténylegesen megjátszik az ember, az legtöbbször bukó. Amit megszeretne játszani, az meg rendszerint nyerő. "  (oldrider)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Mindig az jön, amire nem is gondolsz  ! " (leon a proli)..
gas01 2014.01.14 20:08:34
@Thassadar26: Ismered? Lehet... Nem nagyon szokott játszani? Na ne...
Egyik közösségi portálon lévő tippoldal adminja rakta ki, és naponta kitesz nem egy és nem két ilyen szelvényt, plusz ott vannak még azok, amiket csak utólag rak ki, ha nyer. Másik meg, hogy gyönyörű ez a szelvény, ez kétségtelen, de szokott ő ám ötezrekkel pakolni kosár X-eket is, meg olyan lehetetlen mixekre tenni több ezreket, hogy más egy százast sem szánna rá.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nincs jó taktika!! szerencséd van nyersz!! nincs szerencséd buksz ! " (Adamo Coulibaly)..
gas01 2014.01.07 04:47:49
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Minden nap hoz valami újat ! " (Sziszka77)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket! " (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés!" (andros)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
gas01 2013.11.18 22:48:52
@andros: Nekem is már csak a Zvezda győzelme kellett volna a 27k-hoz...
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
gas01 2013.11.07 01:40:00
@Walter Sobchek: Üdv! Mint írtam szerintem rengeteg meccsben benne van a remi, jelenleg mégis kettő tetszik nagyon:
Kuban Krasznodar - Swansea D 3,10
APOEL - Bordeaux D 3,10
Reggel átfutom még egyszer őket, lehet még meggondolom magam. Standard-dal egyetértek, szerintem is meglesz az első győzelmük, nem egy rossz csapat, a szezont nagyon jó formában kezdték.
NHL-be a San Jose - Vancouver döntetlenje tetszik. Reggel majd picit részletesebben is írok, most viszont megyek. Szép estét!
gas01 2013.11.07 10:59:27
@Szabi Dö Puu: Szia! Ehhez a Karagandy legjobbjai hiányzásához linkelsz légyszíves valami forrást? Ezen a betmail-on nem írnak hiányzókat.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nyertes fogadás estén a legnagyobb tét is túl kevés, vesztes fogadás estén legkisebb tét is túl sok " (Special One)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az információ a jó fogadás egyik nélkülözhetetlen, legbiztosabb alappillére.Ha az nem jó, akkor az egész játék bizonytalan, és kártyavárként dől össze a legjobb szelvény is."…..
gas01 2013.10.30 00:42:05
@Gepárd: Üdv! Szerintem is, amit írtál a KT szelvénybe, a Genoa meccs egyre jobban tetszik :)
gas01 2013.10.30 01:14:30
@Szabi Dö Puu: Én jelenleg így állok: Nagyobb téttel megy a City over és Fiorentina 2-3 gól. (Talán még Waw, ezt reggelig eldöntöm.)

Osasuna-Rayo és Wigan-QPR X 2k-val, plusz emellé még 3 db X aprópénzzel a játék kedvéért.
További szép estét!
gas01 2013.10.30 01:17:53
@Szabi Dö Puu: Ja és nálam a Zulte nagyon parás, elég hullámzó teljesítményre képesek, plusz múltkor egy igen szép nyereménytől fosztottak meg, amikor kikaptak otthon a Maribor-tól :( Ennek ellénre nyerhetnek holnap...
Na tényleg megyek, sziasztok!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Aki nem tudja, melyik kikötőbe tart, sohasem talál kedvező szelet" (doyen)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz." (JC)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
gas01 2013.08.27 02:54:00
Sziasztok! Kinéztem magamnak egy elég szimpatikus szelvényt, majd még reggel átgondolom egyszer, de számomra jónak tűnik.

Basel - Ludogorec Razgrad 2,5 under 1,98
Előző meccs 4-2 lett a Baselnek, nagyjából el is dőlt mindent, innen szinte lehetetlenek érzem, hogy a vendég csapat jusson tovább, szerintem ezt ők is érzik. Baselnek meg nem nagyon kell már hajtania, ha az elején találnak egy gólt, az különösen jól lehet, onnantól mehet az alibifoci.

Arsenal - Fenerbahce 2,5 under 2,07
Nagyjából hasonló indokok mint az előző párosításnál, idegenben 3-0, ez az angoloknak már megvan. 2008-ban volt két találkozójuk szintén a BL-ben, idegenben nyert az Arsenal 5-2-re, otthon meg hoztak egy laza 0-0-t.

Steua Bukarest továbbjutás 2,00
Sokkal erősebbnek érzem a román csapatot, szerintem idegenben nyerni tudnak, esetleg dönci, de nálam mindenképp ők a továbbjutók. Ez a Legia már az előző fordulóban is csak egy mákos idegenben szerzett góllal ment tovább.

QPR - Swindon H 1,55
Első osztályhoz kevés ez a QPR, viszont a másodosztályban és a Ligakupában menetelhetnek szerintem. Jó formában is vannak, Swindon idegenben pedig elég gyenge. Itt a kérdés csak az, hogy mennyire veszi komolyan a Ligakupát a hazai gárda, de általában a kis csapatok küzdenek foggal-körömmel. (Ezáltal ez fordítva is elsülhet...)

(0-1) Liverpool - Notts County H 1,49
Ez a legbizonytalanabb meccsem, milliószor megfogadtam már, hogy soha többet hendi, meg hogy soha többet kupában "nagy-kicsi" párosításra, de ezt most valahogy érzem. Ha komolyan veszi a 'Pool (és márpedig miért ne venné komolyan? Elnézést a 'Pool drukkerektől de ezenkívül nincs reális esélyük semelyik címre sem) akkor simán vághatnak egy négyest-ötöst. Mindenesetre ezt még erősen átgondolom, jelenleg arra hajlok, hogy kihagyom, mert amúgy is sok az 5 meccs.
Első 4 meccs 12-es odds körüli, 'Pool-al együtt 18-19.

További szép éjszakát és sok sikert!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Az információ a jó fogadás egyik nélkülözhetetlen, legbiztosabb alappillére.Ha az nem jó, akkor az egész játék bizonytalan, és kártyavárként dől össze a legjobb szelvény is." (Special…..